Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Fertelor lamuriti-ma si pe mine cateva chestiuni:
1. pana la urma se pune taxa de viciu la bauturi? de cand?la care?
2. cat dureaza slujba religioasa? cu aproximatie.
3. trebuie sa facem neaparat analize pt cununia civila?

1. da, de la 1 martie... la toate ! doar nu vrei sa faca discriminare, sa iasa lumea-n strada, ca tuica plateste si coniacul nu ?
2. 30 de min, o ora, chiar si 2 ore, daca preotul ti-e prieten de familie si vrea sa te felicite indelung...
3. nu tb; poti da o spaga si ai stampila direct pe certificat...

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
3. trebuie sa facem neaparat analize pt cununia civila?

3. nu tb; poti da o spaga si ai stampila direct pe certificat...

Unde se face chestia asta? ca daca stiam...nu mai stateam la cozile alea infernale azi-dimineata

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

andita, te-am vazut la stand cand ti-ai cumparat rochia. esti cu parul lung si nu foarte inalta. erai superba si fericita, iti statea minunat. mai avea pe manechin una cu aceeasi broderie, dar fara sa se prelungeasca pe umar corsetul. am probat-o, mi-ar fi placut tare mult sa mi-o iau pe aceea, dar nu-mi venea bine. pana la urma mi-am luat tot de la ei, dar alba, nu este in catalogul de prezentare.
sa o porti fericita, iubita si iubitoare, la fel ca si celelalte miresici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Unde se face chestia asta? ca daca stiam...nu mai stateam la cozile alea infernale azi-dimineata

[

Sunt policlinici unde merge... spui la tanti de la intrare ce ai nevoie si contra unei atentii, te indruma unde trebuie... sau ajungi direct la locul cu pricina... hai, ma, chiar crezi ca nu-i posibil ? sau doar aici, in Bcuuresti, se poarta asta ?

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput

Mariana I, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e mai frumos !

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Voi cum calculati cantitatea de sampanie? Si noi vrem sa o cumparam acum dar nu imi prea dau seama cam cate sticle ar trebui sa luam? E ceva de genul 50ml de persoana?
E cam greu avand in vedere ca la Starea Civila nu se invita ci vine cine vrea deci nu prea poti stii cate persoane vor fi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Felicitari fetelor pentru fiecare pas facut spre Marea ZI! Sa fiti fericite, toate!
Andreea bine ca ati facut-o si pe asta! Dar, asa cum zicea si Raza, se poate si fara cozi.
Uite...eu intr-o singura zi mi-am facut viza de flotant pe Tulcea, apoi am fost la o doctorita de familie, ne-a dat certificatele stampilate si apoi am mers la casa casatoriilor si le-am depus. Mentionez ca peste tot erau pile. Dar cu o spagutza, un buchet de flori si o bomboana se deschide cam orice usha! Succes si sa fie intr-un ceas bun!
Rallu super faine invitatiile. Seamana mult cu ale noastre! Sa fiti fericiti si sa va vina toti cei invitati!
Va pup pe toate si ne auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarisa_clarisa spune:

quote:
Originally posted by ooana

Voi cum calculati cantitatea de sampanie? Si noi vrem sa o cumparam acum dar nu imi prea dau seama cam cate sticle ar trebui sa luam? E ceva de genul 50ml de persoana?
E cam greu avand in vedere ca la Starea Civila nu se invita ci vine cine vrea deci nu prea poti stii cate persoane vor fi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Noua ne-a spus tipul de la restaurant ca o sticla ajunge la 5 persoane deci la fel o sa fie si la cununia civila.

[url=”http://daisyPath.com/days/060902/3/0/+2/1”]02 septembrie 2006[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

elara super rochitza 1 si creal 2. amandoua iti vin bine, ai talie subtire. dar de tine depinde in totalitate care o simti ca e a ta.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Cred ca se duce saptamana asta, pe joi. Ea mai mult ca sigur ca va avea nevoie sa o faca pe comanda, nu cred sa aibe de-a gata masura ei si verde smarald pe deasupra. Ieri era dana mea super fericita ca am aflat de magazin..nu de alta dar i s-a pus pata rau de tot pe rochita aia.

Azi ma duc la masaj la tanti de la targ ....abia astept.
Ralu - la targ erau unii cu lenjerii foarte dragutze de pat, barem cea expusa, mie mi-a placut la nebunie. Era alba, cu o inima din trandafiri. Si materialul parea de calitate , fatza de ce am vazut prin oras. Asta expusa era ditamai lenjeria de pat dublu si costa in jur de 2,2 mil - cearceaf de pat, de pilota, 4 fetze de perna maricele - sper ca am inteles bine de la tipa. Pe pliantul care l-am luat de la ei scrie Caesar - Bd unirii 74, tel 323 09 99 (sper sa nu incurc borcanele ca mai aveau si obiecte de decor nu numai lenjerii expuse in stand - dar oricum cred ca sunt sub aceeasi palarie)
[quote]Originally posted by plici plici

neata fetelor!!!!

Ralucah, s-a descurcat tipa care cauta magazinul cu Nora B? Ieri cand m-am dus acasa chiar m-am uitat sa ma asigur ca acolo e si surpriza: aveau si reduceri .

Mergi la inceput