Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Andita e superba rochia. Chiar imi place mult.

[/quote]
Stiu sigur ca vin la argul de la Marriott. Cat despre pret, a mea rochita a fost 10 milioane 7 sute de mii, si voalul 3 sute de mii, in total 11 milioane tot tacamul. Mia aveau si coronite, dar nu le adusesera din masina. Erau 450 de mii, mi-a zis tipul ala. Mie mi se par OK preturile, si raportul calitate-pret e super OK din punctul meu de vedere.

Au mai ramas...
Poze

[/quote]

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Lasa iubita ca te inteleg sa te uiti la prospaturi mai frumoase!!
Inghit in sec si asta e....
Da o sa fiu si eu mireasa frumoasa si ai sa ma vezi pe viu.

quote:
Originally posted by SunSmile

Super faine pozele, Pisoiule! Sa fiti fericiti! Daca te mai felicit mult, o sa crezi ca ma dau la tine....hmmmm...adevarul e ca-mi place fata..mumoasaaaa. Da' ma omoara nevasta de Ralu daca afla!
Pupici si tot binele din lume!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Gabitza1977

Dragele mele,

Imi puteti recomanda, va rog mult, un loc in Bucuresti unde se fac invitatii dragute si la pret acceptabil? Am nunta pe 20 mai si mai este un picutz! :)
Multumesc!!!!

Gaby

Imediat langa pasajul Sf Gheorghe (pe partea cu mag Cocor, la Unirea), este o mercerie Steluta, apoi un magazin cu bijuterii si in urmatorul, ai face bine sa intri, ca sunt multe invitatii si nu-s scumpe deloc ! Si o sa mai vezi si alte lucruri pt nunta, iti garantez !
Spor la cumparaturi !

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Rallu, foarte dragutze si finutze invitatiile pe care le-ai ales si rochitza e foarte frumoasa.

BraveGirl, mersi ca m-ai luminat si pe mine cum sta treaba cu verighetele, asa voiam si eu, ca la final sa ne punem noi unul altuia verigheta...

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dya, noua nasii ne-au luat de cununie o lenjerie de pat superba!!! E rosie (sexyyy). Am inteles ca au luat-o din Mall-ul de la Vitan.
Pisoias, Casa de piatra si copii de beton! Sa fiti toata viata la fel de fericiti cum ati fost la cununie.
Giova, sa-ti traiasca baiatul.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor,,stiam eu ca ma pot baza pe voi! Deja mi-am facut listuta, dar listuta ramane deschisa, asa ca mai bagati aici magazine, daca mai stiti si va aduceti aminte, ca vreau neaparat sa rezolv problema asta.
ralu , am intrat pe site-ul celor de la New Style si par a fi foooooaaarte frumoase; acum ramane de vazut senzatia pe care mi-o lasa si in realitate.
Anyway, va multumesc mult de tot, barem acum stiu de unde sa incep cautarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor!!!!

pupici la Pisoi, felicitari, frumosi foc, si pozele sunt vesele, mi-au placut tare.
si rochitele alese la targ sunt frumoase, Elara, chiar daca ti-ai taiat capu, sunt sigura ca noi astea care te stim ti-am pus si o fata la rochitele alea :).

Ralucah, s-a descurcat tipa care cauta magazinul cu Nora B? Ieri cand m-am dus acasa chiar m-am uitat sa ma asigur ca acolo e si surpriza: aveau si reduceri .

Giova, ce bebe dulce ai, e un mini omulet incredibil!
Krelia ce faci mandro? iar dormi in post? hihihiih
pup sunsmile la maseluta

see ya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rallupupa mama pe ea de fata frumoasa, "salatica ta"este superba.am vazut pozele dar de nu am avut chef sa scriu ca eram cu contabilitatea in creieras si-mi era teama sa nu trec cine stie ce aberatii.si invitatiile sunt superbe...Fertelor lamuriti-ma si pe mine cateva chestiuni:
1. pana la urma se pune taxa de viciu la bauturi? de cand?la care?
2. cat dureaza slujba religioasa? cu aproximatie.
3. trebuie sa facem neaparat analize pt cununia civila?
cam atat acum in capsor, mai tarziu mai vedem...
Pisoi eu nu am vazut poze de la cununie.sa stiti ca si eu ii citescv lui iubi ce scrieti voi, si cand este cerva "soc" ma opresc si el este f curios ma streseaza sa-i spun tot.a spus ca este foarte invidios ca sunteti niste prietene adevarate, chiar m-a intrebat "barbati nu sunt pe acolo" sa vb cu ei dee fotbal si de altele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Ooana, si mie mi-a placut rochita aia. Daca o comanzi repede (adica pana nu trec targurile) pretul e de 10.500.000 (ca de altfel si rochita mea)

Ralu...merci de informatie...credeam ca e mai scumpa...si cred ca am sa o cumpar daca imi sta bine...ca doar ma prezint la targ! Nu prea deslusesc cum e cu corsetul! E cu auriu? Nu-ti mai amintesti cumva?
In alta ordine de idei...invitatiile late sunt superbe...e, cam asa ceva o sa luam si noi!
Rochita e zbanghie...dar frumoasa...adika genul meu ca si eu sunt putin mai traznita!

Pisoi...ai fost frumusica...sa ai parte de tot ce iti doresti!Casa de piatra!

Elara...misto pozele!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Nu stiu la voi cum e, dar eu am stat de la ora 7 la niste cozi pentru analizele medicale... E crima si pedeapsa aici. Eu am mers la ora 7, dar ceilalti cred ca au mers de la 4-5 dimineata acolo. Am platit pentru certificatele prenuptiale 20RON/bucata, dar nu ni le-a dat. Cica la planificare familiala le primim, aici a trebuit doar sa platim. Analizele de laborator pt amandoi 40RON, MRF pt iubi 15Ron. Asa ca am dat milionul de lei numai pt analize. Iubi nici macar nu a reusit sa isi faca MRF, asa mult erau. Ca e cu nr de ordine, si a avut nr 19. Asa ca a mers la serviciu, si a spus ca vine pe la ora 11 inapoi la policlinica.

12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput