Dilema excursie!
![](images/user_woman.png)
Anul asta vrem sa mergem undeva in concediu......anul trecut nu am reusit din cauze mai multe....
avem 2 optiuni....
1. in primavara o sapt la Paris...fara Dragos ca ii mititel si ar fi prea obositor pt el....
2.la vara undeva la mare in rom sau croatia ca am vazut imagini si mi-a placut...acolo cred ca l-am lua si pe dragos cu noi ca ii place sa se balaceasca ffff mult
personal parca as vrea mai mult la mare dar si parisul ma tenteaza...
ideal ar fi ambele dar momentan nu se poate...
Ce ma sfatuiti sa aleg?
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
Raspunsuri
genusa spune:
Parerea mea este ca depinde si ce fel de vacanta vrei.
Noi tocmai ne-am intors dintr-o vacanta de o saptamana la Paris(si cu fetita noastra de 1.4 luni).A fost frumos si ne-am simtit bine-mai ales cea mica a fost super incantata de noutate.
Dar o vacanta la Paris nu e o vacanta de incarcat bateriile(si spun asta din experienta pentru ca am fost de 2 ori fara copil si o data cu).Respiri alt aer,vezi lucruri frumoase dar si umbli mult pe strazi si e multa lume,zgomot,agitatie asa ca nu stiu daca te intorci f odihnit.
Eu personal as opta pentru Croatia,mare,liniste,timp liber,soare .Simt ca asta imi lipseste acum cu pitica mea care ne tine mereu in forma.
Oricum ambele vacante pot sa fie f frumoase si cred ca ramane sa te hotarasti in functie de ce iti doresti(va doriti)!
A..si inca ceva eu sunt pentru vacantele cu toata familia!
Numai bine,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anemona spune:
Daca trebuie sa alegi dintre astea doua, eu as zice ca la mare. Si eu am fetita de o seama cu baietelul tau si stiu ca la varsta asta copiii au nevoie de mare musai. Noi am fost asta vara 10 zile in Grecia cu fetita si s-a simtit foarte bine, stiu parinti care s-au dus singuri si acuma trateaza de zor racelile copiilor, in timp ce fetita mea nu a racit niciodata iarna asta.
Poate ar fi bine sa alegi o destinatie noua la mare, Croatia, Italia, Grecia sau undeva unde nu ati fost voi, poate chiar sudul Frantei, daca tot vreti sa ajungeti in Franta (poti alege zona Nice, aveti ce vizita acolo - Monte Carlo, Cannes etc), si sa-l luati si pe Dragos sa profite si el de plaja si baie, iar voi va veti bucura de o vacanta in strainatate. Parerea mea.
Anemona
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)