Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 4

Avalon spune:
Ia pune tu mana si fa un test, ca nu vreau sa intru si io in fibrilatii aici... ce, vrei sa ne fierbi la foc mic?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
o sa ma gandesc Avalon
mai bine mai stam un picutz pe jar decat sa fim dezamagite... io zic..ca nu fac da cred ca grasu deja lua un bacs..
il astept sa vina sa vad...
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
venii grasu asa ca nu mai stau...ma duc in pat
o seara minunata...
"Nimic nu-i imposibil!"

danyalo spune:
Liana
Sigur e cu ochisori!!!
va pe toate...si va doresc o sapt. cat mai buna plina de vesti pe masura
DANY

stuart spune:
Liana, iti spusei eu ca "examenul" acesta il ei cu nota maxima , adica 10+++++ !?
Imi permit sa te FELICIT deja... si
care-ti plac tie cel mai mult!
Si daca-ti mai ramane vreun test din tot bacsul pastreaza-mi si mie unul ca dau o fuga luna viitoare sa-l iau (recompensa pe masura).,
Stu

stuart spune:
Felicia, sa-ti traiasca nepotii si un special pt. domnisoarele superbe! Iar pt.matusica tinerica si frumusica ii doresc sa
cat mai repede la
!
,
Stu

Cristinna spune:
Buna dimineata
Azi, luni, ziua 25, ziua 12 DPO ,test de sarcina negativ.Asta e, macar stiu cum stau si nu imi prelungesc agonia.Astept sa vina uratii si apoi o luam de la capat
.
Lianaasteptam confirmarea scumpa.
O saptamana cat mai usoara sa aveti
Cristinna

felicia_ spune:
Buna dimineata, fetelor! Va urez si eu o sapt cat mai usoara la servici!
Offf, Cristinna... Uite o
de la mine,pt ca nu te lasi doborata de afurisitul de test negativ! Poate totusi mai sunt sanse...
Stuart, merci pt complimentele la adresa fetitelor si a "matusicii", care de fapt nu mai e chiar asa de tanara! ca a imlinit deja 30 de ani...
Eu raportez:z 17, TB 37, semne de ovulatie nimic... Ma duc sa-mi cumpar teste , dar ma tem ca e degeaba!
Liana, parca zicaeai ca a venit grasu' tau cu un bax de teste... nu esti tentata sa incerci unul?
pt toate fetele !
Poze1Poze2

Mirona spune:
Cristinna pareri de rau .... dar poate ca e prea devreme inca. Mai incearca unul peste 3 zile ... asta daca nu vin uratii.
felicia io zic asa - daca nu ai ovulat intre zilele 11-12 ori ai ciclu anovulator ... ori e o anomalie cu temperatura ta ... am mai vazut pe site fete care sa ovuleze si fara aceea urcare a temp. Incearca o monitorizare a ovulatiei cu ecograf ... timp de minim 3 luni consecutive ... astfel vezi cum functionezi.
Tot astfel am descoperit si eu ca la mine e una da, una ba - ovarul meu stang nu produce nika.
Iepurila mama urechile tale ... cat ma bucur pentru tine ca ai scapat. Si io fac parte din tagma vechiturilor care te cunosc ... si care te asteptau sa te intorci din delegatii sa mai postezi pe la endometru. Hai cu mama, ca acum dai lovitura. Bafta cat cuprinde.
Mishu si pe tine , pui mic. Ne mai nimerim noi vre-o data pe mess? Numai bine scumpa si sa fim optimisti.
Liana-betoaneeeee TESTU! TESTU!
TESTU!
TESTU!
TESTU!
Miro

claucia spune:
Liana iubita mea (si a noastra!!!) spune-ne cum te mai simti? Tot asa simptomatica?
Eu sunt in ziua 27 si nici urma de nimic. Adica nu tu simptome de CM, nimic. In schimb toata ziua de ieri am avut o senzatie de greata, mai toata ziua... fara sa se materializeze
Si atat. In rest nu sani grei, nu altceva. Si greata poate fi si ca am baut cafea fara sa mananc nimic sau pentru ca ma incearca azi o raceala... nu stiu.
Eu te sustin iubita, facem galerie daca trebuie si ne intensificam eforturile mai incolo pe la ziua 30, da? Adica a ta 30. Ca a mea e mai inainte. Oricum la cat de dereglata am fost dupa pastilute, nu mai stiu cand si cum. Oricum eu m-am hotarat sa fac un test (daca nu vine nimeni pana atunci) in ziua 35. Adica pe 14 februarie
- sf Valentin. SI daca vin pana atunci raii si uratii i-am spus sotului sa-mi faca ceva romantic asa sa-mi treaca supararea....
Pupi Liana si toate fetele fara exceptie si sa vedeti ce de simptome pe noi anul acesta...