Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 3
felicia_ spune:
Adriana, iti tin si eu pumnii sa fie bine! Mai bine sa nu te gandesti prea mult si sa nu te agiti, si totul o sa fie bine, o sa vezi! Pai nu se poate altfel, cu o asa galerie! Hai si eu:

Sa va spun valorile mele ( ciclu neregulat, intre 26- 35; ultimul a fost "ca la carte, am facut un grafic perfect...) Luna asta:z7 -37;
z8- 37
z9- 36,9
z10- 36,9si un pic
z11- 36,8
z12- 37
z13- 36,9si un pic (ceva intre, intelegeti voi)
z14- 37
z15- 36,9
z16- 36,9si..
Parca am avut ceva dureri de ovare in z 12 seara... Pe mine nu ma anunta deloc organismul... e mai insensibil, sa nu-i zic altfel
Astea sunt temp... mucus cervical cremos, destul de putin..
Acum sa va vad! eu oricum nu mai inteleg nimic!

tuturor!
Poze1Poze2
Avalon spune:
Felicia, eu zic ca nu ai avut ovulatie pana acum, dupa temperatura si mucus... dar este posibil zilele urmatoare... poate vin si fetele cu o parere... Luna trecuta ai avut si mucus albus? Mie imi apare de obicei cam cu 2-3 zile inainte de marele eveniment...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Liana30 spune:
melutzica ,adela..spatele nu ma mai doare..greturi inca mai am..nu suport mirosul de tutun..azi am mancat...nimik...![]()
si..si...grasu e paralizat...![]()
![]()
![]()
Adriana va fi bine...
Avalonimi spuneai odata...decat sa intri numai pt a pupaci pe toata lumea mai bine ai citi...![]()
uite ca io decat te
...scuze..asa mi'a venit sa'ti zic..![]()
feli si io zic tot ca Avalon
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Avalon spune:
Liana, uite si eu tot pt asta intru acum 

! Si sa stii ca sunt si eu ca grasu' paralizata
astept sa vii cu vestea cea mare, ca sunt aproape sigura ca asa este!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
adela achim spune:
Liana,daca nu suporti mirosul de tutun...e...clar,esti...
Doar ca asteptam si sa ne confirmi asta...

ADELA
Liana30 spune:
pai io nu mai fac teste..nici moarta...mi'a ajuns..
astept sa vad..
dar mai am mult si bine de asteptat,,
fetelor trezireaaaaaa sunt debia in z24....

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Avalon spune:
Lasa, Liana, ca tu ai ciclul scurt, ce crezi ca nu tin minte?
Liana30 spune:
![]()
asa e ma prinsasiiiii...![]()
da ai uitat ca luna decembrie am intrat in fibrilatiii????![]()
![]()
ca mi'a intarziat 6 zile?????defapt mi'a venit in z29...s'a dus drakului ziua 23....

"Nimic nu-i imposibil!"