felicia, nu am renuntat , sper inca in fiecare luna sa mi se intample minunea.
De ce crezi ca nu ai ovulat? Ti-ai luat temperatura bazala in fiecare dim si ea s-a mentinut din prima zi si pana acum tot la 37??
te
Cristinna
Cristina, am luat-o de prin z 6 , o sg data a fost 36,8, in z 11, in rest, ceva intre 36,9- 37...
Poze1Poze2
feliciadaca in ziua 11 era mi scazuta decat de obicei,inseamna ca atunci ai ovulat. Ce lungime are ciclul tau?
Cristinna
Felicia, eu am verificat si la mine uneori temperatura nu creste imediat a 2-a zi dupa ovulatie, uneori creste dupa 2,3 zile... Dar de ce nu scrii tu valorile pe fiecare zi si cate zile are cm la tine de obicei? Sa ne dam si noi cu parerea...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Cristinna,la fel am si eu nod in gat,greata,dureri de sani...oare ce inseamna?
Liana,tu ce simptome mai ai?
ADELA
Buna seara, fetelor,
Kitta are dreptate. Inca nu constientizez pe deplin ceea ce mi se intampla, de parca as trai un vis sau o poveste despre altcineva. In plus, incerc sa ma motivez cu o atitudine optimista astfel incat sa depasesc sentimenul de teama ca ceva ar putea merge prost si de data asta.
Primul set de analize se pare ca a iesit ok. Astept cu nerabdare urmatoarea vizita la T., cand sper sa vedem cum ii bate inimioara lui bebe.
Va tin pumnii la toate
Adriana
Vine barza
Pozici