Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -106
Raspunsuri - Pagina 14

melutzica spune:
Stuart,mersic de urare si te pup.
Liana,pusi dulce si pt tine
La fel ca pt toate fetele

danyalo spune:
Lianooo
Ce sa zic!!! m-ai facut sa zambesc!!!Asta e!!!Alta luna!!!alte sperantze!!!Uite niste floricele de la mine!!!
Ti-am remarcat lipsa!!!...sa vaz scutirea!!! ca altfel nu o motivez!!!!
Eu chiar sunt profa!!!
Pupici pt. toata lumea!!!
o seara buna va doresc!!

Liana30 spune:
danyalo tu stii foarte bine ca la mine nu merge doar cu cateva floricele
ete aci o ploaie de la mine
e bine profooooooo???????
apropo ..de ce???? de ce????
"Nimic nu-i imposibil!"

KITTA spune:
Liano, fatohai ca acum te cert eu, ca tot esti tu suparata de Z1: da' tu ce intreprinzi, ca sa zic asa, mai aproape de rezolvarea problemei. Ca parca ziceai ca trebuie sa treci si pe la laparo. Ce te tot ascunzi de ea?

Cristinna spune:
Buna dimineata fetele,
Liana30 un nou inceput o noua sansa
MOanabafta pt luna asta
Madana, mishulina, iepurla piccaflor, Asi, Lachione, stuart, kitta, tabhita,bubulina, melutzica, danyalo,simonette, danangie,
Eu ziua 28 si inca tot nu au venit uratii.Sper sa nu ma fi dereglat de la duphaston[bang
Cristinna

bubulina1 spune:
Liana,
Cristinna, tu esti sigura ca nu esti ? Eu zic sa mai astepti cateva zile si sa faci un test, poate-poate!
Va pup pe toate.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Cristinna spune:
Bubu, nu am cum sa fiu pt ca nu mai am nici cel mai vag simptom , deci.....astept .
Cristinna

asi spune:
quote:
Originally posted by Cristinna
Bubu, nu am cum sa fiupt ca nu mai am nici cel mai vag simptom , deci.....astept .
Cristinna
Cristina chiar daca ai mai fost

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Cristinna spune:
Asi scumpa merci de sfat. Nu am mai fost pana acum insarcinata niciodata, ca atare nu am de unde sa stiu cum cand si care sunt simptomele decat ce am mai citit pe forum
. Eu zic ca nu am cum fi pt ca in ziua 25 am facut un test care a iesit clar negativ. De aceea ma gandesc ca poate e o dereglare de la duphaston.
Cristinna

Fabya spune:
Cristinna sa stii ca Duphaston car e progestron sintetic la fel ca Untrogest care e natural,eu in noiebrie la prima stimulare am avut 3 teste pozitive si o intirziere de 22 de zile,eram foarte sigura ca deja am ramas abia cind am ajuns la med.gineo. si nu a vazut nimica mi-a confirmat ca el nu e de parere ca ar fi vorba de-o sarcina,bine inteles a doua zi singele unde HCG era clar Negativ.
Acum salpatmana asta am intrebat med.care mi-a facut stimularile de ce data trecuta a venit asa de tirziu ciclu si in plus de atunci doua luni am avut dereglat ,raspuns clar e din cauza duphaston sau utrogest care poate potiviza rezultatele de sarcina si in plus deregleaza ciclu.
O intrebare la fetele care stiu pentru mine. luna asta am inceput a doua stimulare in ziua a 12-a am f facut Predalon (2 fiole)azi find ziua a 14-a deci acuma dimineata la ora 5 ar fi 36 de ore de la injecatbilul cu predalon,eu cind m-am trezit pe la 7 dimineata am simtit durerile de ovare ,deci sa inteleg ca acuma se produce ovulatia desi in momentul asta inca mai am dureri in zona.Noi am prestat pt bebe ieri la 15 si aseara la 23 e bine sau ????
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''