Maybe Baby ( test de ovulatie)

Buna fetelor. Ultima sansa sa depistez perioada ovulatiei pentru mine ar fi un test de ovulatie. Am auzit de Maybe Baby
Fetelor CINE STIE UNDE SE GASESTE ACEST TEST, DE UNDE POATE FI CUMPARAT SI CINE IL FABRICA. EXISTA CUMVA POSIBILITATEA SA-L COMAND PE NET. HELP, HELP, HELP!!!
vA pup pe toate si ajutati-ma!!!
Raspunsuri

Liana30 spune:
auricass nu stiu ce sa zic ca nu am folosit dar eu am luat teste normale de ovulatie si au fost bune..pe cutie scria doar "teste de ovulatie"..
apropo de ce zici ca e ultima sansa??
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
uite am gasit ceva..citeste aici...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27286
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

auricass spune:
Liana,
Multumesc din suflet, de ce spun ca ar fi o sansa, pentru ca ovulatia mea se lasa greu depistata. Nu a mers nici macar cu TB,si nici cu traditionalele teste de ovulatie din farmacii, iar la monitorizare foliculul meu crestea dupa ce ar fi fost toate semnele de ovulatie. Ciudat nu? Am auzit de testul asta si ma gandeam sa-l incerc, desi multe fete nu prea ar fi de acord cu eficienta lui. Voi ce ziceti?
Pupiciolteanca

Avalon spune:
Auricass, dintre toate cele enumerate: metoda temperaturii bazale, testele de ovulatie si monitorizarea ecografica, prin precizia de a depista ovulatia se diferentiaza net ecografia! Tu le poti folosi pe toate concomitent, dar temperatura poate 'gresi' printr-o simpla raceala, testul de ovulatie de asemenea se poate pozitiva dar nu spune cu certitudine daca vei ovula, pe cand ecografia arata CLAR dimensiunea foliculului si apoi dupa ovulatie arata lichidul in fundul de sac Douglas, care certifica faptul ca foliculul s-a spart si ovulatia a avut loc.
Parerea mea.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
iar la monitorizare foliculul meu crestea dupa ce ar fi fost toate semnele de ovulatie
stai asa ca io mis mai inceata la minte si nu pricep...
cum adica????????
foliculul crestea dupa?????????care semne de ovulatie????mmmmmm...raspunde'mi repejor si iti zice imediat 'coana Leana'...cum sta treaba...in toate "ezasta o explicatie!!!!"
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Avalon asta ma gandeam si io..
apropo ai terminat cu notitele????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Nooo, Liano, o sa iau notite pana ies la pensie!
La teorie sunt as, practica ma omoara!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
Avalon taciii fatooo ca esti buna si la practica
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Da? Si de ce oare nu se vede?

Liana30 spune:
de ce????
interesanta intrebare...si io mi'am pus'o..
am reusit sa lipesc pe fata ta?????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"