Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ramona, i-ai pus 8 masuri de lapte la 150 de apa? Sau de cereale? Ca nu prea am inteles bine . Daca de lapte, nu e bine deloc. La 150 se pun 5 masuri. Am citit undeva ca se poate deshidrata copilul daca punem mai mult lapte decat scrie pe cutie. Cred ca de aia s-a si constipat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Ioana iar s-a trezit la 6 a mancat si apoi de la 8 a inceput sa cante si sa vorbeasca. Mai dormi daca mai poti! Si m-am obisnuit sa ma scol la 9 - 10. Cred ca vrea sa ma pregateasca pentru perioada cand voi pleca la munca, ca mi-am decalat programul de la 8 la 14, in loc de 9-17.30.
Am papat branzica cu banana. Ce mai urla intre lingurite, sa-i dau mai repede. Cred ca pun si asta in bibe cu lingurita ca sa nu fac scurta la mana.
Saptamana viitoare trebuie sa bag biscuitei fara gluten. A descopertit cineva de unde ii luam? Kid parca tu gasisei sau ma insel?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

si am uitat ce era mai important : am primit scaunel polly double phase la botez si sunt foarte incantata de el Maria se joaca, se uita la teve si doarme in el linistita; multumesc pentur informatia utila
o sa revin cu poze despre toate astea

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

karmenutza, i-am pus 8 masuri de cereale (cu masura de lapte in loc de linguri pt ca eu am 2 feluri de linguri: unele f mici si unele f mari asa ca am facut un compromis)la 150 de apa; am vazut ca la cereale nu e f stricta reteta-cum e la lapte; iar la cereale sunt 5 linguri-normale la 130 de apa

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

In We am avut multa treaba,ne-am schimbat cuierul si am stat cateva ore sa-l montam si apoi curatenie,imi caut pe cineva sa-mi faca curat macar o data pe sapt ca eu sunt franta,nu reusesc sa le fac pe toate,ma solicita si copilul ff mult,in sensul ca nu sta singurica si nu stiu ce sa-i fac..daca o las mai mult incepe si plange,ea trebuie sa vada pe cineva in permanenta.
Copilul de 2 zile dupa ce adormea la ora 22 dupa baita,dormea 10 min si se trezea...era maraita si nu vroia sa doarma,abia mi-a adormit pe la 23.30.
Cred ca au si copii toane ..ca si noi de altfel..

Am zis s-i schimb biberoanele si am luat Nuk cu tetina micuta,eu avand din alea mai mari..si nu ia placut deloc,tragea 2 guri,o scotea si se uita la ea,apoi incerca s-o apuce si-i intra toata in gura..asa c-am renuntat sa enervez copilul.

Ioana,Locca mersi de info vaccin..trebuie sa-i fac sapt viitoare si sa vad de unde-l iau.

Nicole,felicitari pentru dintisor!!!

Vero,la multi ani!!

Catush,bine ai revenit!!Ma bucur ca Briana e mai bine..si noi suntem pe Nan fara lactoza..tot asa faceam kk mai mucilaginos si dupa fiecare masa..fetele noastre parca s-au vorbit.De maine vreau s-o trec pe Nan 1,ca parca si-a mai revenit cu kk.Voi ramneti pe laptele asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nicole si Alexandru plange sa ii dau mai repde cand ii e foame plus ca imi smulge lingurita ai astazi iar s-a facut ca purcelul.

Ruxandra si al meu mananca mai mult lapte noaptea decaT ziua.

Marul copt eu i l-am dat simplu si apoi cu o lingurita de cereale dar nu am mai facut de multa vreme.

Noi nu avem probleme cu kk de la banana ..face o data pe zi.

Ieri i-am pus o aschie de piept de pui in piureul de legume (o 1/2 de lingurita) si a facut dimineata un kk mirositor....

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

I-am facut "tort" pana al urma lui Alexandru de ziua lui(5 luni)....un musuroi de cartita cam dreptunghiular ce-i drept .

Vedeti aici:
1,2,3,4,5.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Marlena, tu l-ai lasat pe Alexandru sa stea in fund pe marginea mesei singur? Sau mai era langa el cineva care nu se vede in poza?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

TONIA ,Moulinexul meu face de toate,dar eu il tin montat cu rasnita pt piureuri si storcatorul.In rest face tot-mixeaza,framanta,toaca;are razatori,blender,storcator de citrice.Nu e foarte voluminos.

IRINA ,ai dreptate,acum cred ca l-am facut public!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Irina81 superbe pozele cu marea. Tu le-ai facut. Caci sunt de calendar.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput