Fetele din America (60)
Raspunsuri - Pagina 8
nematics spune:
Cornelia,
bine-ai venit!!! Si fii tare, toata lumea a trecut prin asta - si eu am vrut sa ma intorc din prima zi desi, culmea, nu aveam de stat decit 5 saptamini dupa care trebuia sa ma intorc in Europa, nu venisem sa stau permanent!!!
Cit despre cheltuiala cu copilul, trebuie sa le spui ca nu ai de unde plati, ca nu ai asigurare - ca de-abia ai venit - sigur vor gasi ei niste fonduri - poate pot sa-ti dea mai multe informatii fetele din Cichago.
Numai bine,
Iuliana
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Siminaf spune:
Asa este, Cornelia! Prietenii nostri veniti in august au avut ceva probleme - dar mari, nu ca voi, cu RMN-uri si CT-uri - si au avut facturi de ceva mii bune de $. Si au sunat si au tot negociat si in final una dintre facturi (cea mai mare) le-a fost efectiv anulata, iar din a doua factura, e drept ca mai mica, mai au de plata doar 300 $. Si cind spun mii de $, vreau sa spun multe mii de $!!!
Insistati ca nu aveti asigurare, ca sinteti proaspat sositi, ca e copil, etc etc etc. Noi va tinem pumnii si o sa fie bine! Doamne ajuta!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
sinzi_ana spune:
Cornelia si noi plecam peste o saptamana si sper sa nu visez si eu la primul avion spre casa!!!
Sanatate micutei!!! Unde in Chicago stati? Noi vom sta pt 3 sapt in Urbana apoi zburam spre Florida unde are sotul meu un job.
Simina, era o gluma..hihi...adica mai bine in predeal unde daca nu te uiti pe unde mergi da unul cu snowmobilul peste tine, mai esti inghiontit la coada de telecabina, iti gasesti masina zgariata chiar daca o parchezi in pom, si cand te intorci faci 8 ore pana in Bucuresti!!! hihihi...
Eu sunt trista, pt ca azi cand o ajutam pe prietena mea sa ii faca prima baita fetitei ei de 6 zile pe care ieri am adus-o de la spital, am observat ca are 6 degete la mana dreapta...nimeni nu a vazut nimic pana acum...
Va dati seama ce soc pe parinti saracii!!!! Nici nu stiu ce trebuie sa faca si cum sa ii ajut!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Elenalove27 spune:
cornelia bine ai venit , multa sanatate la pitica.
sanziana, ...nu stiu ce sa zic despre fetita cea mica cu 6 degetele...dar ii doresc multa sanatate.
dragelor va multumesc mult pentru raspunsuri la intrbarea mea.
Elena
adriana spune:
Fetele din NY, cum e vremea acolo? Sunt sanse sa se opreasca viforul?
Sotul meu e prins acolo, trebuia sa vina maine acasa si mi-a spus ca s-a inchis aeroportul ...
Cum e cu biletele, aveti idee... adica o sa poata lua alt zbor, urmatorul sa zic, fara probleme? Cred ca e o ameteala si o bulibaseala cu zboruri intoarse si pasageri nervosi... Tare suparata sunt...
lai spune:
Sanziana, multa sanatate fetitei prietenei tale. Din cate stiu eu afectiunea se numeste polidactilie, se poate corecta prin operatie si imi amintesc ca a fost la un moment dat o discutie pe forum despre varsta optima pentru operatie, dar nu reusesc sa o gasesc.
Simina, brr! Daca ma duc o sa am grija sa ma echipez bine de tot
Cornelia, bine ai venit!
Lai
AC spune:
Vifornita in NY... mey si fu un soare s-un cald cat fuseram noi
Sanzi puiul meu o avut polidactilie, operata la o zi in spital in US de catre chirurgul di copchii.
Pupam americancele noi si vechi cu moralul sus sau jos!
Cornelia daca spuneti ca nu puteti plati va trimit sa discutati cu asistenta sociala, daca ati " ghinit" cu joburi bune nu veti scapa, dar daca e la limita se scapa. Nu-s aberanti. Bafta. Si noi am avut probleme cu mama si am avut niste bill-uri in NY, US pana la cer... s-am platit o buna parte... dar daca se castiga mai putin sigur puteam plati mai putin.
Andreea si galusca si brotacelul
corneliaa spune:
Multumiri pentru sfaturi si urari.Suntem cu Loteria, si servicii inca nu avem pentru ca nu ne-au venit inca actele.Dan, sotul a trecut de un interviu,pt. postul de asistent in lab de informatica la un colegiu , dar inca n-a inceput din lipsa de ssn si gc. Asa ca deocamdata stampe banii de acasa care se duc printre degete.
Am inteles, si va multumesc pt. sfat, o sa le explic situatia. Infine,parca e ceva mai bine....dar nu mananca. Sper sa-si revina total cat mai repede.
Sanziana, sanatate multa micutei. Eu am avut uncoleg cu 6 degete la ambele picioare....a trait asa toata viata fara probleme. Dar la mina e mai dificil ce-i drept....imi pare tare rau.
Siminaf spune:
Cornelia, incearca sa gasesti - si sigur vei gasi - o farmacie homeopata acolo! Noi am gasit una abia acum, in Santa Monica, cam la 50 de mile de noi, dar de nevoie mergem si pina acolo! Am avut eu o mare problema de sanatate acum o saptamina si m-am consultat cu homepatul meu din Ro, telefonic. Apoi am ajuns la farmacia sus-numita. Am luat ce trebuia (sint chiar ieftine remediile homeopate!) si deja mi-a trecut. Am mai mers odata pt. raceala lui Deiu, acum 2 zile si atunci abia am observat ca au si homeopat acolo si, daca atepti putin la rind, te si consulta. Si asa am luat si remediul potrivit pt. raceli, si acum Deiu e deja super-bine. Incercati si voi, sa se refaca fata mai repede!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica