Fetele din America (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

nu vreau sa deviez discutia pe panta "tarom", dar nu vorbesc din auzite. mie chiar imi pare rau ca nu mai au curse directe, era mult mai simplu sa nu mai schimbi terminalele prin nu stiu ce aeroport, zborul era mult mai scurt si nu stateai cu teama ca se pierd bagaje. cel putin, zborul direct, ny-otp. si era si mai usor pentru parintii care vin; am vazut atati batrani dezorientati prin aeroporturi.. eh, io's mai nostalgica asa.. si oricum, tot cu taromul mergem in zborurile de legatura. cel putin klm, ba, united airlines, air france, ca pe astea le-am testat:)
chiar nu se aude nimic de introducerea de noi zboruri? :-D

cu telefonul mobil si eu zic ca e mai bine abonament. dar, daca asteapta vreo 6 luni pana isi fac credit history, e mai convenabil, ca scapi de banii dati pe depozit. daca trebuie musai telefon, e bine si asa, desi abonamentele se fac pe 1 sau 2. merge si cartela, da' preturile sunt cam piperate.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Intru ca sa-mi spun si oful. Mie nu-mi place acest Valentine Day. Nu sant "newly wed" dar nici atunci nu ma prea entuziasma sarbatoarea. Sotul mi-a luat cadou, dar eu am un chef de numa . . . Ceea ce ma irita cel mai mult e tot sistemul la scoala. Trebuie sa duca pentru toata clasa, profesori, etc. Un rahat si un peste. Si daca nu vreau? Am de cumparat Valentine pentru 60 de copii. Alt motiv de cheltuit bani. Sant in asa "loving mood…."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce tampenie chestia asta sa duca la scoala, nu poti sa faci reclamatie? Ce-i aia sa duca la profesori si la ceilalti copii? Credeam ca sarbatoarea asta e pentru adulti si e doar pentru o persoana doar nu e "valentine" cu toata clasa si culmea si cu profesorii...geeez, parca e pe vremea martisoarelor in romania, ba e mai rau ca tre' sa iei si la colegi.

Oana_B

Mergi la inceput

da' nu e ca-n filme? nu stiu, ca nu am fost la scoala asa de mica ( sunt mai needucata asa) adica te duci cu o bombonica, o maslina, o felicitare la persoana pe care o indragesti in ascuns?
si eu am primit cadou, un parfumel? nu vreti sa ne laudam? -))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Pai mie tocmai de aia nu-mi place sistemul. Trebuie sa se duca la toti copii, sa nu care cumva sa se simta vreunul "left out". . . Daca ar avea copii mei preferinte (de exemplu pustiul meu de 7ani o place tare pe o fetitza din clasa lui), da, m-as duce la magazin si i-am cumpara ceva impreuna. Dar cum e sistemul acuma, nu prea ma trage inima sa fac nimik. Ba da, sa ma duc cu o plancarda si sa le zic ca sant Anti-Valentine Day

Mie sotul mi-a luat un adaptor pentru iPod sa-l pot folosi in masina . Eu lui nu i-am luat nimik . Sant fara chef de cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ioana,
eu sint din NJ, daca mai ai intrebari si pot ajuta, cu mare placere!!.
Bine ati venit!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor, dau de , ca peste cateva ore mai intineresc cu-n an. Acum stau si ma gandesc ce cadou sa-mi fac

Pentru cele care urmariti "Cealalta Romanie", duminica asta care vine e partea a IV-a si cica apar si eu pe acolo (da' sa nu va imaginati ca sunt doamna cu start-up-ul multimilionar din preview nu stiu exact in ce parte a emisiunii apar si io, da-s ceva zambaret si verde).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Olivia, hai sa traiesti La Multi Ani

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lai,

la multi ani si felicitari!

Iuliana

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

La multi ani! petrecere frumoasa alaturi de cei dragi si anul asta sa fie si mai bun decat anul trecut:)

_

Mergi la inceput