Scandinavii stiu DC (105)
Raspunsuri - Pagina 9

doruletz spune:
neatzaaa
adelucci pai dialogul presupune sa ai un partener inteligent; nu e cazu' fanaticilor furiosi, cu astia nu se dialogheaza, nici macar in virtual darmite cu aia de mai ies si pe strada!
Voljena, pai ai demarat bine, si io tot cu ParisMatchu am inceput!
muhahaha pàpà ma gandii io ca isi apara nevoile si neamu' de teroristi. Da' totusi cam suspect bre, timp de o saptamana stirea era pe prima pagina in ziarele din lume si ei vorbeau tot de nea Ion?!
Cica un ziar din Iran a lansat un concurs de caricaturi despre holocaust. De parca aveau nevoie de asta ca sa publice caricaturi antisemite.
Insa vreau sa-i vad acu' pe imamii si pe musulmanii "moderati", aia pe care ii plange lumea au fost "ranitzi" de rasistii de europeni! Hai sa-i vedem acum daca protesteaza indignati la apelul ziarului iranian!
Pentru aia de inteleg franceza, (rayuuuuu??) aci e o trecere in revista a legilor europene privind blasfemul. Cica doar in Grecia se pedepseste 'insulta religiilor pe calea presei', restul tarilor pedepsesc 'ultrajul la religie si incitarea la ura intre religii".
In Franta nici o religie nefiind recunoscuta oficial cuvantul 'blasfem' nu are sens din punct de vedere juridic.
Altceva: prima femeie careia i www.liberation.fr/page.php?Article=357354" target="_blank">s-a grefat o alta fatza a aprut ieri in public anuntand ca .. s-a reapucat de fumat!
Azi va las sa mai dezbateti si singuri, lilutz poti sa ma reprezinti in problema caricaturilor, dixit Xeno! Noi plecam la cumparaturi si dupa aia mergem la vaccin, brrrrr
mai viu io mai incolo

Witchie spune:
Eu nu inteleg povestea asta cu standardele duble. Poate ca nu au voie dar isi iau voie.
Ei isi iau voie sa decapiteze oameni si sa arate asta la TV..
Ei isi iau voie sa arda steagurile oricarei natii le trece prin minte, sa dea foc la ambasade si sa ameninte cu bombe...
Ei isi iau voie sa strige numele lui Allah inainte sa-si detoneze dinamita in locuri publice ori sa marsaluiasca pe strazi si sa ceara moartea unuia si a altuia.
Ei isi iau voie sa ii ucida pe traducatorii Versetelor Satanice si sa puna pret pe capetele caricaturistilor.
Ei isi iau voie sa iasa la TV si sa spuna presei: de ce sa va faceti rau singuri, mai bine nu mai publicati, ca libertatea ta se termina unde incepe a mea.
Americanii nu sunt jigniti cand li se arde steagul? Nu ca tin cu americanii...
Danezii nu sunt jigniti acum cand li se impune sa-si ceara scuze si sa-si puna tarana in cap? Dar ce ziar arab si-a cerut scuze dupa ce a publicat caricaturi antisemite?
De ce ei isi iau voie atat de multe? Unde e PC aci?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

papadie spune:
quote:iti spüi io ca pe principiül "Can fü tika nü fü take, can fü take nü fü tika, can fü take si fü tikä nü fü lok la gaürikä" n-are cine sa scrie dom`le
Originally posted by doruletz
neatzaaa
muhahaha pàpà ma gandii io ca isi apara nevoile si neamu' de teroristi. Da' totusi cam suspect bre, timp de o saptamana stirea era pe prima pagina in ziarele din lume si ei vorbeau tot de nea Ion?!

lilanda spune:
quote:
Originally posted by Witchie
De ce ei isi iau voie atat de multe? Unde e PC aci?
Pai PC aicea e sa consideri ca nu toti musulmanii sint teroristi, ticalosi si violenti ca aia citeva mii (zeci de mii??) care sint pe strazi acum, care taie capete si sint gata sa sara in aer cu alte mii de gheauri pe linga ei, in numele lui Allah!!!

doruletz, du-te linistita la cumparaturi si...vaccin (ouuccch

No, acum adusca, buli, veve, bombi, va rog, bagati ochiu' www.reconstructiecivica.ro/REAMENAJARE.HTML" target="_blank">acilea si dati cu iscalitul daca sinteti de acord

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

voljena spune:
[quote]Originally posted by lilanda
vojlena, acelasi lucru il gindesc si io...nu cred ca toate amenintarile astea cu moartea, atacuri teroriste lasa pe cineva insensibil; are acolo o jena cit de mica in spinare si il face, ca altadata, sa nu mai deschida gura cind vine voba de o chestiune care ar putea jigni islamul. Uite io de pilda, desi nu pot sa spun ca mi-e frica, da' tot am o jena pentru vineri, cind tre' sa calatoresc cu trenu' la Copenhaga (insa mi-am luat belet la 5 dimineata, ca poate nu s-or trezi teroristii asa devreme )
dar la ce ora te intorci?

voljena spune:
quote:
Originally posted by lilanda
esecul politicii de imgrare in Europa, a carui buba e tocmai calitatea imigrantilor.
of of of - asta le-am spus io suedezilor intre '87 si '91 - la politie, avocatilor, profesorilor.... dar m-au ascultat?!

cand o ceata din 'astia' au facut praf apartamente nou-noute ce le fusesera repartizate pe motiv ca ei vor mai in centrul stockholm-ului - autoritatile suedeze... ghici ghicitoare - i-au bagat la zdup sau le-au dat alte apartamente mai in centru?
la scoala de limba aveam colegi cu pretentii de doctori/ingineri/avocati/profesori - deh, cica calificari de la ei de acasa - sa spun ca nu erau in stare sa-si scrie bine numele pe tabla sau sa nu spun?
dupa dec '89 trimiteau romani si alti est-europeni (calificati pe bune) acasa pe capete in loc sa le acorde permis de sedere, in schimb pe 'astia' ii primeau cu bratele deschise. nici acum nu mi-am raspuns la aceasta dilema - din prostie o fac? sau au vreun interes abscons?

lilanda spune:
quote:
Originally posted by voljena
nici acum nu mi-am raspuns la aceasta dilema - din prostie o fac? sau au vreun interes abscons?
Cum vaz ca schimba foaia in politica de primire a imigrantilor (cel putin DK ccc care acum tot vrea sa aplice modelul canadian), crez ca a doua varianta cade...ramine prima, cum s-ar zice

(de intors, o sa ma intorc mai pe seara cu niste colegi, cu masina :-))
Presa americana srie ca cica, Arabia Saudita vrea sa tempereze nebunia si ca trimis o clarificare in acest sens Lordului Carey (care, sincer, n-am prea inteles ce rol are!!!)
Tot io: cica Britney Spears a reusit sa-si puna in cap o societate crestina din America, dupa ce a acceptat un rol in serialul Will and Grace. Ea gioaca acolo rolul unei bucatarese care are propriul menu, numit "Cruci-fixin's'", lucru pe crestinii din Mississippi il considera ofensator pentru rastignirea lui Iisus...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

liris spune:
si eu tot aici vad buba care determina gapul tot mai mare intre Europa si US.
Europa nu admite decit imigranti de joasa educatie. in rest isi protejeaza la maxim cetatenii.
US admite doar persoane de inalte calificari. E incredibil ce bun management au in aceasta privinta. Ce bani baga in R&D si-n industrie. Chiar voiam sa va recomand de www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php#7" target="_blank">aici emsiunea din 5 feb "cealalta Romanie". arborica tu tot prin zona, huh? tot nevasta de microsoft ?

Kehleyr spune:
Mda, cel putin in Franta asta o sa se schimbe... sau asa zice presa din Ro:
www.hotnews.ro/articol_42303-Numai-strainii-cu-multe-diplome-vor-fi-bineveniti-in-Franta.htm" target="_blank">http://www.hotnews.ro/articol_42303-Numai-strainii-cu-multe-diplome-vor-fi-bineveniti-in-Franta.htm

lilanda spune:
quote:
Originally posted by liris
arborica tu tot prin zona, huh? tot nevasta de microsoft ?
Iegzact la arborica m-am gindit si io

voljena si la voi o inceput tambalaul??? Auzi ca musulmanii solicita sa nu se mai serveasca hot cross buns (prajiturile alea de Paste cu cruce pe ele) in scoli, ca-i deranjeaza crucea pe desert???

Ala de s-a imbracat la Londra, sucide bombersi care si-o cerut scuze, tocmai ce-o iesit de la prinaie pentru trafic de heroina...halal musulman

Ca sa vedeti nebuneala si de partea ailalta!!!

gata, mi-am incheiat tura