Dar calitati??
Trebuie sa recunosc ccc ca m-a distrat teribil postarea lui angelina,de la subiectul "ce defecte aveti? ".M-a facut curioasa sa citesc si despre calitatile ei ...sunt sigura ca are mult mai multe decat defecte.Tot acel topic m-a facut sa imi dau seama ca multe din drfectele voastre insirate ,sunt si calitati.Si eu critic cum prind ceva aiurea ...asta este un defect ,dar este si o calitate ,pt ca asta ma face sa nu fiu ignoranta si sa nu accept orice prostie care ma inconjoara.Tot citind acel topic , mi-am descoperit o gramada de defecte...totusi nu prea imi vin in mite calitatile mele...oare sa fiu lipsita de asa ceva?
Cu siguranta daca voi citi calitatile voastre ,am sa reusesc sa mi le descopar pe ale mele...asa ca poate ne decsoperim impreuna![]()
-Sunt foarte iubitoare,chiar daca nu o arat intodeauna.Sunt foarte protectoare cu persoanele pe care le iubesc.
-Nu sunt cheltuitoare
-Imi place sa ma descurc singura cu problemele mele
-Nu imi place sa fiu datoare cuiva asa ca evit pe cat posibil sa apelez la ajutorl altora
-Imi place sa imi platesc datoriile la timp
-Sunt faorte punctuala...prefer sa astept eu decat sa ma astepte altul pe mine (asta daca nu ma incurca copilul sau sotul meu care este certat cu punctualitatea
)
-Imi place sa ascult persoanele care au probleme si sa le dau sfaturi.
-Nu fac sa se simta prost ,ignorand-o sau eu stiu mai ce ,o persoana care imi este antipaticadin fire,adica fara sa imi fi facut ceva...incerc sa fiu pe cat se poate de amabila...mai rau e ca de multe ori aceste persoane doresc sa imi fie prietene din cauza acestei amabilitati.Asta poate fi interpretat ca o fatarnicie din partea mea...dar eu de fapt nu dau de inteles ca nu o soipatizez,pt ca acea pers. nu e cu nimic vinovata...de ce sa o fac sa se simta prost doar pt ca sunt eu tampita??
Nu imi mai vin in cap calitati ...dar poate aveti voi mai multe![]()
P.s - daca a mai fost un topic pe tema asta ...imi cer scuze,nu am stiut.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca
Raspunsuri
catalynaa spune:
Frumoasa,despteapta si devreme-acasa........aaaa....si pe deasupra si modesta![]()
acum vorbind serios chiar nu-mi vin in cap calitatile mele.si de cele mai multe ori imi place sa le observe altii si sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt-si rea si bunaaaa-la suflet,of corz![]()
Elise spune:
Principalele mele calitati mi se par dobindite... mai bine spus, educate de-a lungul timpului... timp care a eliminat, in buna parte, asperitatile
.
Am invatat multe lucruri de la niste oameni fantastici pe care am avut ocazia sa ii intilnesc.
Si acum, in prezenta cuiva pe care il admir, ma transform subit in "buretzel" si il ascult cu sufletul la gura...si incerc sa aplic pe viitor.
Nu imi gasesc nici o calitate "nativa".
Elise
ingerash spune:
quote:
Originally posted by catalynaa
Frumoasa,despteapta si devreme-acasa........aaaa....si pe deasupra si modesta
mi-ai luat vorba din gura
hmm: isteata, optimista, foarte buna prietena, stiu sa ma distrez, apreciez muinca altora, corecta,
na ca nu-mi mai vine nimic
, clar, am mai multe defecte 
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Mona_B spune:
Ambitioasa, luptatoare, curajoasa, diplomata, perfectionista, altruista, generoasa, dragastoasa...fata de cine merita. Tot calitatile unei Leo female, nu?
daniela_b spune:
generoasa, toleranta, intelegatoare, luptatoare pentru cauze drepte, tacuta ( hai...ca e calitate! cind e vorba de femei), puternica ( am o fortza extraordinara, daca e pe-asa...), gatesc minunat ( chiar ca da...!), stiu sa scriu si sa recit poezii intr-un fel natural de care familia mea e mindra, sint o prietena devotata, exemplara si tin secrete ( mai bine mor decit sa "torn" pe cineva...). or mai fi dar ...sint si modesta![]()
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
angelina spune:
Babisa
, ce dulce esti...
Pai am si eu calitati ca daca nu, ma linsau demult!!! In mod normal nu le-as enumera pt ca se zice ca trebuie sa le observe altii, dar pt ca acesta este un forum si nu avem cum sa ne cunoastem asa de bine, imi permit sa fiu mai indulgenta si sa spun si ceva de bine despre mine
- sunt foarte iubitoare. Sunt putine persoane pe care le am la inima, dar pe alea le iubesc pana la sufocare
..sa-ti spuna motanul meu
- apoi as mai adauga ca sunt curata, tin foarte mult la igiena mea, imi place sa ma aranjez, sa am parul curat, sa miros bine, sa am unghiile taiate, etc.
- sunt miloasa...as strange toti cateii si pisicile de pe strada si din camine la mine acasa![]()
- sunt optimista, copilaroasa, ími place sa fac glume si sunt sociabila si prietenoasa si imi place sa fac lumea sa se simta bine si sa rada.
- sunt harnica, serioasa si saritoare si cred ca iti poti pune baza in mine!
- sunt corecta si foarte/prea sincera.
- imi place sa rasfat si sa alint...si sunt grijulie si mamoasa..inclusiv sefului meu i-am facut observatie ca nu e bine sa-si mai jupuiasca pielita de pe degete atunci cand se afla intr-o stare de anxietate sau plictis...si mi-a raspuns:
"Vezi, Ella, de aceea am plecat eu asa de departe de Anglia, ca sa dau aici peste maica-mea..."![]()
Eu consider ca cea mai cea calitate a mea, care mi-a ajutat mie cel mai mult, este una singura: stiu sa mint! Si asta e important ca mi-a salvat de multe ori fundul....cand locuiam cu ai mei! Le ziceam ca plec la o colega si eu eram la Tusnad ![]()
...totusi, unele dintre calitati pot trece foarte usor in extrema cealalta daca abuzez de ele![]()
DARAEL spune:
Nu pot rezista ispitei acestui subiect si am sa enumar si eu cate ceva despre mine.....
Or fi calitati, or fi defecte ?
Nu stiu, dar sigur imi place mai mult sa le enumar aici decat la capitolul cu defecte......
Deci:
Ma scol in fiecare dimineata 
Respir 
Zambesc
in fiecare zi..... ma rog, in acele zile cand nu rad pur si simplu 
Sunt sanatos 
Platitor de taxe si impozite 
Ma ocup ca hobby cu impartitul de
pe forum....
Cred ca am spus destule calitati / defecte, asa ca voi incheia aici, dar nu pot sa nu va dau o „tema de casa”:
Copii frumosi, ce ziceti de CALITATILE CELOR DE LANGA VOI ?
Cam asta ar fi.....
Sa fiti iubite toate, asa cum sunteti
!
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
anamariame spune:
Hmmm...calitati...M-am regasit in cateva dintre cele pe care le-ati enumerat voi, dar am, desigur, si altele
: sunt devotata, iubitoare, stiu sa ascult, sunt in stare sa port o conversatie pe o tema care ma scoate din sarite (in sensul ca, daca ma contrazic cu cineva, o fac cu calm si sunt dispusa sa ascult orice opinie), ma enervez greu, sunt rabdatoare, fac mai multe lucruri in acelasi timp, pot fi impartiala...Hai ca fug repede si la subiectul du defecte, ca am si acolo multe de spus.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.