Mamici casnice (7)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Dragelor, hai ca mi-am mai revenit putin si eu din soc, poate ca nu merg eu pana la capat, da to nu-i las asa, macar ii sperii sa se potoleasca.
Tot e mai naspa de tine Adriana ca sotul tau a pierdut bani multi, eu zic ca ar fi trebuit sa insistati sa va plateasca, daca lasati de la voi cred ca si alta data va face la fel. Mai ales ca e angajat cu contract, sefu poate avea probleme daca nu-l respecta. Crestin- necrestin, regulile sunt pentru toti
Nelia te-am trecut pe listuta, ti-am vazut si scumpetele si ma bucur ca esti povestitoare, ca sa avem activitate pe aici:)
Danelutza nu vreau sa te sperii, da sa vezi mai incolo cand mai creste cum fugi dupa ea in continuu, cum nu poti sa faci nimic si trage de tine:) Asa ca profita de timpul asta si o mai pacalesti cat poti:)
Cami iar esti cu "musafiri"?:) Las ca la mine cred ca vin tocmai zilele astea, pe cand vine si sotu acasa Si de ziua indragostitilor, sa nu ne simtim singuri:)
Apropo de ziua indragostitilor, fetelor cu tricouri imprimate, e super ideea, cred ca taticii vor fi incantati. Eu i-am facut sotului de ziua lui si de departe a fost cel mai frumos cadou, era o poza cu mine si Sara si un mesaj "te iubim mult".
Noi vom fi la Bucuresti de ziua indragostitilor (si de ziua ta andora:) cu niste prieteni, sper sa fie fain, abia astept sa mai ies si eu
Dana scumpa-i fiica-ta, chiar daca are virus in gat:) Avantajul de a avea copil mare care stie sa spuna ce-l doare sper sa treaca repede, sa fie deja virusul plecat:)
Geani si Mihaela v-am adaugat in lista la mess, da nu v-am vazut on-line pana acuma:)
Am adormit-o pe Sara si cred ca trebuie sa merg sa-i fac mancarea...
Flavia (sotie si mamica fericita)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
Symaco, da' tu crezi ca daca parul Isabellei se cirliontzeaza o duc la tuns, nici gind, o las cu parul lung, tu-i mama ei de motzata.
Flavia, nu ma sperii ca deja sint speriata cind vad copiii in parc cum scapa, cum cad si se lovesc, cum urlaaa, stau culcatzi pe spate si dau din picioare urlind, deja mi-am cam facut o idee la ce ma asteapta. Dar cum se incalzeste, facem gard de jur-imprejurul casei si ii dau drumul in gradina. Cit despre pacaleala, mai mult ma pacaleste ea pe mine, imi trage cite un zimbet de ma omoara. Nici nu stiu de unde au copii astia atit de mici, atit de multe prostioare in capushor.
diadaniela, ma bucur pentru tine ca Alexandra sta bine si i-a fugit virusul din git. Noi inca nu avem probleme din astea, mai curge nasucul cite un pic dar in rest totul e bine.
Va las, ma duc sa inchid si eu un ok
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
symaco spune:
mai,flavia poate mai bine o lasi balta, vorba lu´´ daniela nu stii cine e in spatele firmei fantoma!bine ca ´te-ai prins la timp despre ce vorba,asta e,nu incerca sa le dai o lectie(chiar daca pare lasitate).ai familie,cupil...doamne fereste!
poi,danelutza,am lasat-o io cu pletele pe ochi si tot prindeam moate sa nu ne deranjeze..dar prea o stresam,isi dadea coditele jos,ne intra parul in ochi si am decis sa ne tundem vara trecuta(prima data).stii ce incantata a fost?!si acu o luna ne-am mai tuns odata,cu bretonas si mai putzin din lungime!dezantaj la parul asta ondulat..nu sta nici cum,tot timpul tre sa fie in agrafe ca sa ii dai o forma!
daniela,mama lui de virus pune-l pe fugarit sa nu mai stea in gat!pupici la printesa sa ii treaca raceala!
impreuna spune:
Fetelor am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68575" target="_blank">aici, va raspund acolo, k?
Flavia (sotie si mamica fericita)