Va place Bucovina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Este zona care imi place cel mai mult din toata Romania, si am batut-o pe toata, pe indelete. Si pe langa ca are cel mai frumos peisaj si oamenii de acolo mi se pare absolut minunati.
Asta ca sa fiu foarte scurta ca daca ma apuc sa explic..tre' sa deschideti capitolul 2!

Ioana 25 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

cattalina - multumesc pt. informatie. Atunci e Vatra Moldovitei satul unde am poposit noi. Le-am incurcat.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Poate pune cineva macar cateva poze cu locuri mai deosebite din Bucovina??Am de gand sa fac un tur in mai mukte zone si poate intra in drum si Bucovina...mi-ar fi de folos daca mi-at spunde despre anumite locuripe care nu ar trebui sa le ratez daca merg acolo.
Merci mult

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Va vine sa credeti ca, acum cativa ani, inainte de a pleca din Romania eu si sotul am carat un ceaun veritabil dupa noi, in Germania?!si un facaletz pt.mestecat mamaliga?
Mi-am vizitat locul natal, Vama,ultima data acum trei ani si m-am intristat grozav vazand cum taiasera padurile in nestire...mare pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

E superba Bucovina. Anul trecut neavind masina nu am mai putut ajunge, iar parintii mei nu au avut cum sa mai mearga cu noi ca in 2004.
Dar anul asta abia asteptam sa mergem cu masina noastra.
O sa pun niste poze care sper sa va convinga sa vizitati zona. Este ceva de vis.Eu sper sa ajung in fiecare an.
poze bucovina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Daaa...E locul unde am copilarit,locul unde am crescut...Si e un colt de rai.Nicaieri nu e mai frumosIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si mie imi place si mi se pare unul dintre cele mai frumoase locuri din cite cunosc. E si normal, sint nascuta pe acolo, am petrecut o parte din copilarie si m-am intors de cite ori am avut ocazia. E locul meu de suflet! Astept sa mai creasca fetele sa le duc sa vada de unde vine mami!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

cattalina
si eu sunt din acea zona, mai exact din suceava....si stau ac si tien in cluj. poate mai gasim cateva lucruri in comun.
da, si eu iubesc zona aceea.si oamenii .si natura.si.nu in ultimul rand bucataria bucovineana cu savoarea ei.

merita sa fie vazute locurile acelea!

drum bun si sejur placut in bucovina!!!!!!!!!!!

roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

A stat cineva la Hilde's Residence in Gura Humorului? http://www.lucy.ro/
Mi se pare un colt de rai. Sper sa fie asa, pentru ca deja am rezervat un apartament pentru saptamana viitoare.
Ce e de vizitat prin zona?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lora, in linkul pus de tine sunt trecute obictivele turistice! Vacanta placuta! Zona e superba!

Mergi la inceput