De vorba cu copii despre dragoste

De vorba cu copii despre dragoste | Autor: scarmanus

Link direct la acest mesaj

DC, atentiune! Copii vorbesc despre dragoste, puneti-va centurile!

Sper din suflet ca nu ati mai citit asta niciunde, ca am facut o traducere fulger special pentru voi

Dragostea prin ochii copiilor-stidiu psihologic pe copii intre 4-10 ani
Ce inseamna dragostea pentru tine ?
-Cand bunica a avut artrita si nu si-a mai putu vopsi unghiile, i le-a vopsit bunicu’, chiar daca pe urma a avut si el artita la mana. Asta-i dragostea. (Rebecca, 8 ani)

-Cand cineva te iubeste felul in care iti pronunta numele este diferit. Stii atunci ca numele tau se afla in siguranta in gura lui. (Alain, 4 ani)

-Dragostea este atunci cand o fata isi da cu parfum si un baiat isi da cu lotiune de fata si apoi ies impreuna ca sa se miroase (Martin, 5 ani)

-Dragostea este atunci cand iesi in oras sa mananci si dai cuiva portia ta de cartofi prajiti fara ca ceri celuilalt sa-ti dea tie portia lui (Jean, 6 ani)

-Dragostea e atunci cand cineva te-a ranit dar tu nu te superi pe el si nici nu tipi, ca sa nu-l faci sa planga (Suzanne, 5 ani).

-Dragostea e atunci cand mami ii face cafeaua lui tati si gusta inainte sa i-o dea, ca sa vada daca-i buna (Dany, 5 ani)

-Daca vrei sa incerci sa iubesti pe cineva trebuie sa incepi cu un prieten pe care nu-l poti suferi (Mika, 6 ani)

-Dragostea e atunci cand o tanti batrana si un nene batran sunt inca prieteni, chiar daca se cunoasc foarte bine (Tom, 6 ani)

-In timpul recitalului meu de pian eram pe scena si mi s-a facut tare frica. Toata lumea ma privea si l-am vazut pe tati care imi zambea si imi facea cu mana. Era singurul care imi facea cu mana si atunci nu mi-a mai fost frica (Claire, 8 ani)

-Dragostea e cand mami ii da lui tati cea mai buna bucata de pui (Helene, 5 ani)

-Nu trebuie sa spui « te iubesc » daca nu este adevaarat. Dar daca e adevarat trebuie sa zici de multe ori. Oamnii uita (Jessica, 8 ani)

Care este varsta potrivita pentru casatorie ?

-84 de ani, pentru ca nu mai lucrezi si poti sa-ti petreci tot timpul iubind in dormitor (Judy, 8 ani)

-De indata ce termin gradinita imi caut o nevasta (Tom, 5 ani)

Ce fac indragostitii cand se intalnesc ?
-La prima intalnire isi spun numai minciuni si asta in general e suficient ca sa-i faca interesati sa se duca la a doua intalnire. (Mike, 10 ani)

Care este momentul potrivit ca sa te saruti cu cineva ?
-Nu trebuie sa saruti niciodata o fata daca nu ai suficienti bani sa-i cumperi un inel si un aparat video fiindca apoi o sa vrea sa vada filmul de la nunta (Jim, 10 ani)

-Nu trebuie sa te saruti de fata cu alte persoane. Dar daca nu-i nimeni de fata atunci mi-ar placea sa incerc sa ma sarut cu un baiat frumos, dar nu mai mult de cateva ore (Kelly, 9 ani)

Marea dilema : e mai bine casatorit sau celibatar ?
-Pentru fete e mai bine sa fie celibatare dar pentru baieti e mai bine sa fie casatoriti. Baietii au nevoie de cineva care sa faca curat si sa faca patul (Lyntte, 9 ani)

-Ma doare capul numai cand ma gandesc ! Eu sunt un copil, n-am nevoie de genul asta de probleme ! (Kenny, 7 ani)

De ce se indragostesc doua persoane ?
-Nimeni nu stie exct de ce, am auzit ca are a face cu mirosul, de aia parfumurile si deodorantele sunt atat de cautate(Jan, 9 ani)

-E ca si cum ai fi strapuns de o sageata, numai ca dupa nu mai doare asa de tare (Harlen, 8 ani)

Ce simti cand te indragostesti ?
-E ca o avalansa de care fugi ca sa-t salvezi pielea (Roger, 9 ani)

-Daca atunci cand te indragostesti e ca si cum ai invata sa citesti, nu ma intereseaza. Ia prea mult timp. (Leo, 7 ani)

Despre importanta aspectului fizic in dragoste-Daca vrei sa te iubeasca cineva care nu e din familia ta, nu strica sa fii frumos. (Jeanne, 8 ani)

-Aspectul fizic nu e totul. Uita-te la mine, sunt foarte frumos si n-am cu cine sa ma casatoresc (Gary, 7 ani)

-Frumusetea nu dureaza mult, dar bogatia da. (Christine, 9 ani)

De ce se tin de mana indragostitii ?- Ca sa nu le cada inelele, pentru ca inelele sunt foarte scumpe. (Dave, 8 ani)

pisici, flori si jucarele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

scarmanus, si pentru asta si pentru jurnalul de rasfat!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

tot din "intelepciunile copiilor"

Ce sunt microbii?
Microbii sunt niste gândacei mici de tot care sunt ascunsi pe la aprozar. Ei vede ca ai cumparat cartofi,sar pe cartofi si daca nu-i speli pe cartofi, tu mori. (7 ani)

De ce îsi fac oamenii cadouri?
Oamenii îsi fac cadouri ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

De ce da dirijorul din mâini cu un bat când dirijeaza?
Dirijorul are un bat în mâna, ca e urât sa arate cu degetul, ca sa vada aia care cânta cum merge simfonia. (10 ani)

De ce gaina nu zboara ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari pentru ca-i e frica sa nu scape oul când îi vine ca sa-l faca. (10 ani)

Ce este sufletul?
Sufletul e atunci când îti pune mama prajituri pe farfurie si tu îi lasi prajituri si lu' ala mic. (8 ani)

Ce este tristetea?
Tristetea înseamna când un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

Ce este respectul?
Respect e atunci când te scoli de pe scaun ca sa stea babele jos. (9 ani)

Ce înseamna cuvântul "modern"?
Modern e atunci când vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)

Daca pamântul este rotund, cum de nu cadem de pe el?
El este rotund, dar noi nu mergem acolo unde se face el rotund. (7 ani)

Dece se învârteste pamântul?
Pamântul se învârteste ca sa aiba toate tarile pamânt. El când se învârte da pamânt la toate tarile. (7 ani)

Ce este acela un secret?
1. Secretul este atunci când nu trebuie sa stie militia. (6 ani)
2. Secretul este un om, care-i spune secretar de partid. (6 ani)

Ce înseamna a zâmbi?
A zâmbi e atunci când niste oameni râd cu gura închisa ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)

Ce sunt somnambulii?
Somnambulii au o boala care nu-i lasa sa cada de pe acoperis. Microbii astia le da echilibru. Când somnambulii vin într-o parte, microbii vin în cealalta parte, si asa mereu. (13 ani)

La ce foloseste steagul?
Steagul foloseste ca atunci când veneau turcii peste noi, ei nu stiau
peste ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.
(7 ani)

Ce este ministrul?
1. Ministru e un om care sta pe scaun si le spune la altii sa faca cerere. (7 ani)
2. Ministru e un om care a învatat zece clase si dupa care s-a dus la
serviciul de ministrii. (8 ani)

Ce sunt taranii?
1. Taranii sunt niste oameni saraci care nu au ce sa manânce si vorbesc pe alta limba, pe taraneste. (8 ani)
2. Tarani înseamna un om care vrea sa-si! faca buletin de Bucuresti. (8 ani)

Ce este igiena?
Igiena este atunci când vin neamurile si vede ce curat e în casa. (7 ani)

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

bune de tot meritati o floare

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Super
Oare copiii nostri ce or zice?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Super!Mi-au placut enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by adusca

Ce este igiena?
Igiena este atunci când vin neamurile si vede ce curat e în casa. (7 ani)

, asta care a zis-o trebuie sa fie vreun copil pierdut de-al maica-mii ca prea gandeste ca ea

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

1. Cand e OK sa saruti pe cineva ?
Regula e asa: daca saruti pe cineva, atunci trebuie sa te si casatoresti cu acea persoana si sa ai copii cu ea. Este cinstit sa faci asa.
Howard, 8 ani.

2. Pentru fete e mai bine sa fie singure, dar nu pentru baieti. Baietii au nevoie de cineva sa stranga lucrurile dupa ei.
Anita, 9 ani

3. Cum ai face o casnicie sa functioneze bine ?
Sa-i spui sotiei tale ca e draguta, chiar daca ea arata ca un camion.
Ricky, 10 ani (un viitor politician)

4. "Iti bĺlĺngĺni picioarele si speri sa se intample." ( fata -9 ani)

5. E mai bine sa fii singur sau casatorit ?
Nu stiu cum e mai bine, dar pot sa-ti spun un singur lucru. Nu o sa am niciodata sex cu sotia mea. Nu vreau sa fiu vulgar.
Theodore, 8 ani

6. "Iti bĺlĺngĺni picioarele si speri sa se intample." ( fata -9 ani)

7. Tipi cat poti de tare ca o iubesti chiar daca pĺrintii sunt de fata .(baiat-8 ani)

8. Daca vrei sa fi iubita de o persoana care nu face parte din familia ta, nu e rau sa fi frumoasa. (fata -8ani)

9. Nu conteaza cum arati, uitati-va la mine ce frumos sunt si inca nu am gasit pe nimeni cu care sa ma insor (baiat -7ani)

10. Oamenii casĺtoriti sunt foarte bucurosi sa vorbeasca cu altcineva (baiat-6ani)

11. Iti dai seama ca sunt casatoriti ca tipa la acelasi copil (baiat -8ani)

12. Cand termin gradinita imi gasesc o sotie (baiat -5 ani )

13. Un om are pistrui si gasete pe altcineva care are si el pistrui (baiat-6ani)

14. Cand cineva vrea sa sarute pentru prima oara ,cade pe spate si nu se mai trezeste , cel putin o ora !(baiat -8ani)

15. Nu trebuie sa saruti niciodata o fata ,daca nu ai bani sĺ-i cumperi un inel frumos si un video ,cĺ o sa vrea sa vada casetele de la nunta (baiat -10ani)

16. Nu m-as saruta niciodata in fata altor persoane. Ar fi foarte jenat daca m-ar vedea altcineva ar daca nu m-ar vedea nimeni as vrea sa incerc si eu un baiat dragut .Insa numai pentru cateva ore (fata-9 ani)

17. Daca e mama ta poti sa o saruti cat vrei, dar daca e alta persoana ,trebuie sa-i ceri voie mai intai (baiat-6 ani).

18. Nici o persoana nu hotaraste inainte de a creste mare cu cine se va casatori. Dumnezeu decide totul cu mult inainte, si nu vei afla decat tarziu pe cine ti-a bagat pe git.
Kirsten, 10 ani

19. Ce fac oamenii de obicei la o intalnire ?
La intalniri oamenii se distreaza, si ei ar trebui sa le foloseasca ca sa se cunoasca mai bine. Pana si baietii au ceva de spus daca ii asculti mai mult timp.
Lynnette, 8 ani

20. "Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica, iti arat pantofii mei cei noi."

21. "Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie."

22. "Am invatat la scoala ca Edison a facut lumina. La scoala de duminica a spus reverendul ca Tu ai facut. Edison asta ti-a furat ideea."

23. Ce sunt drogurile?
Drogurile sunt niste plante pe care le usucă gangsterii si le iau ca pe niste medicamente, care ii amortizează, sa nu-si mai recunoască faptele. (14 ani)

24. Ce este bucuria?
Bucurie e când un om sade la coada si ii spune un om, ca nu e nimic si el vede ca este ceva înăuntru. (7 ani)

25. Ce este hotărârea?
Hotărârea e când tovarăsul Nicolae Ceausescu vrea sa meargă în alta tara si vorbeste la telefon cu tara aia si le spune ca vine. (7 ani)

26. Ce înseamnă lupta politica?
Nicolae Ceausescu, de cate ori iesea de la Doftana lua comunisti cu el si căuta sa inerveze pe hitleristi, ca sa plece. (10 ani)

27. Ce este răscoala?
Răscoala înseamnă, când părintii nostri nu găsesc bani si atunci răscolesc ca sa găsească. (8 ani)

28. Ce este economia?
Economie înseamnă sa nu mai cheltuim din salariu, ca sa-l punem la C.E.C. Cheltuim numai din ciubucul, care ni-l da seful. (7 ani)

29. Ce sunt amprentele?
Amprentele e când punem mana pe o clanta si rămân degetele acolo si le găseste militia. (8 ani)

30. Ce este revelionul?
Revelion înseamnă, când unul se duce la altul, mănâncă, bea si se îmbată. (7 ani)
Tovarăsul Nicolae Ceausescu vorbeste la revelion la televizor, ca sa deanoroc cu oamenii de la servici. (6 ani)
Tovarăsul Nicolae Ceausescu, vorbeste la revelion la televizor, fiindcăcând răguseste el , trebuie sa tragem artificii peste cap. (7 ani)

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput