Biblia (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by fdoina
Astept sa vina Jocelin sa-mi spuna ca am calcat in strachini...

permite-mi, pana vine jocelyn, sa-ti spun eu, pentru ca intr-adevar asta ai facut. eu sunt ortodoxa dar cu cat ascult mai multi ca tine, cu atat ma indepartez mai tare de BO.
ce se-ntampla cu dragostea crestineasca? dumnezeu sa ne ajute sa ne revenim, parca am innebunit cu toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Dar protestantismul nu e o religie, e o anti-religie, un protest la o religie, o reactie luciferica la o religie...Vrei sa-ti mai spun ce zic Parintii despre rau?...

Da, stim, Doina, stim prea bine !! protestantismul este o "reactie luciferica", iar protestantii sunt "fii diavolului", stiam, mai !
spusele tale sunt o dovada clara cat de bine prind "la public" instigarile la ura inter-confesionala predicate de marii duvohnici ai ortodoxiei moderne !

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Fdoina te-am "contabilizat" sa sti...adica asa cum am intzeles eu raspunsul tau care nu chiar pot sa am mare sigurantza ca l-am intzeles corespunzator.

Daca l-ai luat sau nu, verifici tu singura, ca mai incolo, dupa ce raspunde toata lumea care "se baga", pun "grila" si compara fiecare cum a facut ! Bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Elena

quote:
Dar protestantismul nu e o religie, e o anti-religie, un protest la o religie, o reactie luciferica la o religie...Vrei sa-ti mai spun ce zic Parintii despre rau?...
Da, stim, Doina, stim prea bine !! protestantismul este o "reactie luciferica", iar protestantii sunt "fii diavolului", stiam, mai !
spusele tale sunt o dovada clara cat de bine prind "la public" instigarile la ura inter-confesionala predicate de marii duvohnici ai ortodoxiei moderne !_"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Elena,Biserica nu uraste pe nimeni si marii duhovnici nu instiga la nici un fel de ura.Cand doctorul ii zice omului ca e bolnav inseamna ca-l uraste?Conform rationamentelor voastre,iubirea doctorului pentru pacient se arata atunci cand ii zice acestuia ca e sanatos,desi omul e pe moarte.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Elena,Biserica nu uraste pe nimeni

Nu, nu uraste pe nimeni, doar afuriseste si blestema pe cei care indraznesc sa paraseasca BO. Si nu numai pe cei care parasesc, dar chiar si pe cei din propria biserica.
Eu dreapta credinta care am gasit-o in BO o iubesc, pentru ca e cea lasata de Domnul Iisus, dar ceea ce se practica si se predica azi de multe ori e departe de dreapta credinta.

quote:
si marii duhovnici nu instiga la nici un fel de ura.

Pai cand spun ca protestantii sunt fii diavolului, cumva ii invita pe credinciosii ortodocsi sa ii iubeasca pe fiii diavolului ?? poate un credincios sa iubeasca ceva, pe cineva care apartine diavolului ??

quote:
Cand doctorul ii zice omului ca e bolnav inseamna ca-l uraste?

Doar Doctorul Suprem poate sa sti cat de bolnav sufleteste este fiecare om !! cand e vorba de "boli sufletesti" SINGURUL care cunoaste sufletul omului este Dumnezeu, asa ca dupa parerea mea este o dovada de muuulta suficienta si mandrie sa spuna cineva despre altcineva ca e bolnav, cand e vorba de credinta si suflet !!! Cum poti tu sa dai diagnostice, ca ala e bolnav sau nu e, daca tu nu esti doctor si daca tu insuti poate esti bolnav ? cum ai putea tu sa judeci corect ce este in sufletul altui om ??

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:

Jocelyn, nu stiu daca am scrantit-o, da eu vad pe aici clar ca protestantii n-au alta temelie in credinta decat propria lor parere..."Daca eu cred ca...atunci e limpede ca...scrie clar...nimeni nu poate sa..."

Eu ti-am zis ca ai scrantit-o cu infailibilitatea vis-a-vis de protestanti. Stii ce inseamna infailibil? Ce legatura are asta cu ce ai spus mai sus?
Doina, ori nu citesti argumentele fetelor protestante de pe forum, ori esti de rea credinta intrucat nu inteleg cum ne poti imputa ca nu avem alta temelie in credinta decat propria noastra parere.
Dumnezeu imi este martor ca pentru orice problema teologica in discutie am adus argumente biblice fiindca eu imi bazez credinta pe Biblie si intotdeauna voi putea sustine ceea ce cred. Si din cate am citit si celelalte fete au facut la fel.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Alaturi de altele...ma intreb si eu oare care parte din subiect o dez-batetzi p-acilea ? oare care parte din "Biblia" o interpretatzi activ mai ceva ca actritzele Teatrului Natzional ??

Intzeleg ca este martzi... sunt trei ceasuri rele...sau asa se zice... da trei ceasuri sa tzie toata ziua ? sau fusurile orare diferite sub care ne aflam or fi de vina pentru ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:

Auzi, Denizel , incep sa ma intreb hmmmm ce tot ai cu mine... Imi aduci citate din alte topicuri, ba chiar si din corespondenta privata...pai cum e ,bre, cu Pacea ta?
In primul rand, eu nu le felicitam calduros pe fetele musulmane...ci doar imi exprimam parerea ca fac un efort de admirat ca sa-si sustina credinta, si convingerea ca e loc si pentru punctul lor de vedere pe aici, ca se ivisera unii care sa le taie elanul.
Apoi...uite, ma provoci sa fac o marturisire pe care n-as fi vrut s-o fac...da ai fost rautacioasa, si eu nu sunt deloc sfanta...Eu pe fete ca Hannen le respect, macar ele apartin unei religii, cred in ea, asculta de mai marii lor, duc o viata de jertfa pentru religia lor...asa, inselata, cum o fi religia lor, Dumnezeu e iubire si el poate ierta orice...
Dar protestantismul nu e o religie, e o anti-religie, un protest la o religie, o reactie luciferica la o religie...Vrei sa-ti mai spun ce zic Parintii despre rau?...zic ca el nu exista ca o entitate distincta, ci e doar o negare a Binelui.Astept sa vina Jocelin sa-mi spuna ca am calcat in strachini...

Ce pot sa zic decat ca singura scuza pe care ai avea-o pentru ce ai zis ar fi faptul ca nu ai suficienta cultura in materie de religie.

Cat de calduros felicitai fetele musulmane nu ma priveste, insa prin atitudinea ta, felul in care scrii si ceea ce scrii demonstrezi ca faci discriminare intre oameni de diferite religii ceea ce duce... ghici unde.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elena

quote:
Elena,Biserica nu uraste pe nimeni
Nu, nu uraste pe nimeni, doar afuriseste si blestema pe cei care indraznesc sa paraseasca BO. Si nu numai pe cei care parasesc, dar chiar si pe cei din propria biserica.
Eu dreapta credinta care am gasit-o in BO o iubesc, pentru ca e cea lasata de Domnul Iisus, dar ceea ce se practica si se predica azi de multe ori e departe de dreapta credinta.
quote:
si marii duhovnici nu instiga la nici un fel de ura.
Pai cand spun ca protestantii sunt fii diavolului, cumva ii invita pe credinciosii ortodocsi sa ii iubeasca pe fiii diavolului ?? poate un credincios sa iubeasca ceva, pe cineva care apartine diavolului ??
quote:
Cand doctorul ii zice omului ca e bolnav inseamna ca-l uraste?

Doar Doctorul Suprem poate sa sti cat de bolnav sufleteste este fiecare om !! cand e vorba de "boli sufletesti" SINGURUL care cunoaste sufletul omului este Dumnezeu, asa ca dupa parerea mea este o dovada de muuulta suficienta si mandrie sa spuna cineva despre altcineva ca e bolnav, cand e vorba de credinta si suflet !!! Cum poti tu sa dai diagnostice, ca ala e bolnav sau nu e, daca tu nu esti doctor si daca tu insuti poate esti bolnav ? cum ai putea tu sa judeci corect ce este in sufletul altui om ??_"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Elena,eu mi-am mai spus parerea in aceasta privinta si nu vreau sa ma repet.Fiecare crede ce vrea,ca de aia exista libertate garantata prin lege.BO nu tine pe nimeni cu de-a sila,cui nu-i place ortodoxia e liber sa caute ceva mai pe gustul lui.Asa e ?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jocelyn

quote:
Originally posted by fdoinaAuzi, Denizel , incep sa ma intreb hmmmm ce tot ai cu mine... Imi aduci citate din alte topicuri, ba chiar si din corespondenta privata...pai cum e ,bre, cu Pacea ta?
In primul rand, eu nu le felicitam calduros pe fetele musulmane...ci doar imi exprimam parerea ca fac un efort de admirat ca sa-si sustina credinta, si convingerea ca e loc si pentru punctul lor de vedere pe aici, ca se ivisera unii care sa le taie elanul.
Apoi...uite, ma provoci sa fac o marturisire pe care n-as fi vrut s-o fac...da ai fost rautacioasa, si eu nu sunt deloc sfanta...Eu pe fete ca Hannen le respect, macar ele apartin unei religii, cred in ea, asculta de mai marii lor, duc o viata de jertfa pentru religia lor...asa, inselata, cum o fi religia lor, Dumnezeu e iubire si el poate ierta orice...
Dar protestantismul nu e o religie, e o anti-religie, un protest la o religie, o reactie luciferica la o religie...Vrei sa-ti mai spun ce zic Parintii despre rau?...zic ca el nu exista ca o entitate distincta, ci e doar o negare a Binelui.Astept sa vina Jocelin sa-mi spuna ca am calcat in strachini...

Ce pot sa zic decat ca singura scuza pe care ai avea-o pentru ce ai zis ar fi faptul ca nu ai suficienta cultura in materie de religie.Cat de calduros felicitai fetele musulmane nu ma priveste, insa prin atitudinea ta, felul in care scrii si ceea ce scrii demonstrezi ca faci discriminare intre oameni de diferite religii ceea ce duce... ghici unde.

Jocelyn,numele de protestantde la ce vine?Nu de la a protesta?Si protestantiinu au luat nastere din protestul lor anti-catolic?Asta e istoria.Sau acum protestantii se rusineaza de propria origine?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput