Cosmetica Naturista
Raspunsuri - Pagina 2
mcm spune:
Pentru parul cu fire despicate sau varfuri uscate se foloseste un balsam din ulei de masline simplu sau amestecat cu miere. Se clateste abundent pentru a nu ramane parul gras.
Pentru tenul uscat masaj cu ulei de masline, masca cu miere si lapte.
Leditia cum gasesc la plafar alge? Singurele alge pe care le stiu sunt sub forma de "spirulina" tablete.
Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)
Leditia spune:
quote:
Originally posted by mcm
Pentru parul cu fire despicate sau varfuri uscate se foloseste un balsam din ulei de masline simplu sau amestecat cu miere. Se clateste abundent pentru a nu ramane parul gras.
Leditia cum gasesc la plafar alge? Singurele alge pe care le stiu sunt sub forma de "spirulina" tablete.
sau praf,sau capsule,sau la punga(de 100g,da poate or fi si mai mari)..mai intreaba..io n-am mers numa la plafar..am intrat in toate alea unde aveau produse naturiste
am uitat...intrebi de alge marine..sigur o sa gasesti..sub diverse forme..si cele capsule le poti lua si faramita si obtii un praf..sunt alge marine 100%.
pupici.
Delidana spune:
Leditia, eu ma refeream la ingrediente pe care le gaseste tot omu' (lapte, ulei de masline, fructe, etc.), inclusiv eu care nu am de unde sa gasesc un Plafar prin zona.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Alyssa spune:
quote:
Originally posted by Leditiaquote:
Originally posted by mcm
sau praf,sau capsule,sau la punga(de 100g,da poate or fi si mai mari)..mai intreaba..io n-am mers numa la plafar..am intrat in toate alea unde aveau produse naturiste
am uitat...intrebi de alge marine..sigur o sa gasesti..sub diverse forme..si cele capsule le poti lua si faramita si obtii un praf..sunt alge marine 100%.
pupici.
Alge marine... nu se pot folosi si "nori" cu care se fac sushi? Foile alea verzi inchise... puse in apa un pic... Banuiesc ca alea se gasesc peste tot in magazinele orientale.
http://www.emytextbooks.com/article/Cookbook:Nori
kisstherain999 spune:
Unghii exfoliate - sursa Libertatea pt. femei
- pentru a le spori rezistenta inmuiati-le in fiecare seara in ulei de ricin
- o data pe saptamana frecati suprafata lor cu o periuta inmuiata in ulei de masline, amestecat cu cateva picaturi de suc de lamaie
Sampon natural
- se amesteca doua galbenusuri cu sucul de la o jumatate de lamaie si cu o lingura de rom
- amestecul obtinut se intinde pe parul ud, iar dupa doua minute se clateste bine
- folosit o data pe saptamana, aceasta masca regenereaza firul de par, redandu-i forta si stralucirea
Maini crapate: ungeti-le in fiecarea seara cu putin ulei de masline amestecat cu o lingurita de miere de albine
P.S. Merge sa scriu despre unghii la cosmetica? 
kiss 
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Leditia spune:
Alyssa,eu nu stiam ca nori sunt alge marine,da-l intrebai pe al meu care a lucrat intr-o firma de cattering..si zice ca da!Ca acolo faceau si sushi..
Deci is bune si nori..numa ca-s scumpe rau,fata de cat sunt algele marine asa.Eu nu mai stiu cat am dat pe ele,ca am luat mai multe chestii si-am platit per total,dar nu cred ca punga aia de 100g costa mai mult de 40mii..
pupici.
Delidana spune:
Kisstherain, ai idee cumva cu ce as putea inlocui romul din compozitia samponului natural? Nu am vazut asa ceva pe aici....
Si da, merge sa scrii de unghii la cosmetica, de ce nu? De fapt noi cautam solutii naturale de ingrijirea corpului asa ca reteta data de tine e numai buna.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Ana-Maria21 spune:
Mai Leditia asa scria in revista (daca ei au gresit gresesc si eu)Dar eu am folosit-o si dupa ce o indepartezi ai o piele ff fina dar te dai si cu putina crema.Mie una mi-a placut.
ingerash spune:
eu stiu ca lamaia curata pielea deci nu cred ca e o problema sa fie in masca hidratanta
eu am primit retetele astea de la cunostinte
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
Leditia nu stiu ce sa cred dar m-am uitat la mastile de fata pt ten gras si am una care e si cu suc de lamaiedar e si cu albus nu cu galbenus.Cred ca si astia din reviste le mai gresesc nu stiu ce sa cred