Cum se face aceasta ciorba? Eu nu am facut niciodata iar sotului meu ii place f mult. As vrea sa fac maine. Cata fasole folositi, cat o lasati la inmuiat (nu am cucta), cu ce condimentati, ce legume puneti?
Multumesc
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
eu fierb fasolea in vreo 3 ape.intr-o alta oala calesc un pic ceapa si afumatura, pun ardei gras, morcov ras,rosii sau suc de rosii(sa coloreze un picut), apoi fasolea cu apa cu tot.las sa fiarba bine-bine, condimentez cu sare(delikat) si pun muuult cimbru, ca noua asa ne place!
moama, ce pofta mi-ai facut!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Eu fac asa: fierb fasolea(cam jumatate de kilogram) tot in 3 ape, apoi in ultima apa pun legumele tocate cubulete(ceapa, morcov, telina, ardei gras), apoi cand sunt fierte pun costita, sau kaizer, sau ciolan afumat, taiat fasii si calit putin in ulei. Apoi pun sucul de rosii, iar daca vreau ciorba, pun si bors. Bineinteles, sare, cimbru si leustean.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
MUltumesc frumos. Pana la urma fac iahnie. Dar imi salvez retetele pt mai incolo.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
Si eu o fac la fel ca amik, numai ca eu putin si putin mujdei de usturoi la final. Doar ptr aroma. Asa am mancat o data la o prietena de-a mea care e turcoaica. Poti pune eventual in farfurie, ca poate nu toata lumea mananca cu usturoi.
Nunta noastra