Mamici martie-aprilie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
Lady_Hawk spune:
Fetelor va pupacesc pe toate de nu va vedeti...

...
Tcelen sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati cu toti de ea...este superba...si cred ca este copia fidela a lui tati
...
pentru tine si Ana-Maria...
Acum fug ca mi-e un somn de mor...ne vedem mai pe seara asa...
....pupici!!!!!Zmuuuahhhhhh!!!!
Io
30+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
doublemom spune:
Saluti iubite mamici si burtici!
tcelen obligatoriu sa pui o fundita rosie la papusica dragalasa ca noi nu ne putem abtine si ne minunam de ea!! 
ama_kaly felicitari pt bebe grasunel. Lasa kg ca de astea vei avea tu grija dupa.
Diana1968 noi ne-am mai plans pe aici de dureri intre picioare. Cica se pregatesc ligamentele, se desfac articulatiile bazinului pregatindu-se pentru nastere. Pe mine ma ajuta sa stau 2-3 minute pe spate, bineinteles cu capul si umerii sus pe perna, inainte de a ma da jos din pat. Si nu ne e rusine unele de altele, poti sa intrebi orice te intereseaza, daca cineva stie iti spune si tie. 
MP inchide ochii si gandeste-te cam cat de mare e bebe Matei, cum sta el cu piciorusele incrucisate, poate duce o manuta la frunte sau vrea sa duca un degetzel in gurita...ce dulcel e... nu-i asa ca ai zambit?? Ai vazut ca ai de ce sa fii fericita !!! 
lumysti nu te speria, odihneste-te cat de mult si ai incredere in tine si in bb.
anairda cica nu prea ne mai ramane si noua calciu ca bb il cere pe tot si de aia avem carcei. Mie mi-e asa de dor sa imi imtind picioarele pana tremura dar mi-e frica pt ca imediat ma si iau carceii si doare ca dreacu'.
iar am sentimentul ca mai voiam sa spun ceva sau sa raspund cuiva dar m-a lasat memoria! E clar sunt senila !!
Miha 33+
pozici
ema.72 spune:
Va salut si eu burtici, sunt in trecere si sper sa revin cu mai multe raspunsuri pe seara.
Anairda eu am facut analiza pentru Streptococcul B in sapt 28 si 36. Cred ca este suficienta in sapt 36, ai oricum timp sa faci un tratament in cazul in care exista. La mine a iesit negativa si prima oara si acum.
la toata lumea si week-end placut.
Ema 35+
Laura Ioana spune:
Tcelen ai o fata frumusica foc
si ce parut frumos are
Sa fie sanatoasa si sa va bucure sufletele! Si vad ca Iulian o tine cu atat drag in brate
AndreeaG multumesc frumos pentru detalii. Nu mi-ai spus totusi cate randuri ai facut
Delia poate reusesti sa o indupleci pe dr, totusi
Iti tin pumnii sa fiti bine
Ama Kaly ce copilan mare ai, nu fie de deochi! Sa-ti traiasca
Cum a mers la examenul la care ai cazut pe jos?
Lumysti stai linistita, nu te agita si nu fa efort ca sa nu-ti creasca tensiunea! Uite multi 

de incurajare.
Aha, deci nu doar pe mine ma supara durerea dintre picioare
Sotul meu rade de mine si-mi spune ca o sa mi se faca...dansa
cat caldarea

Lady Hawk
Mey fetelor eu ieri m-am simtit cam nashpa: mi s-a tot intarit burtica si ma durea in partea de jos, cam ca la ciclu si-mi venea sa ma duc mereu la WC ca sa fac
. Mi-am pus un supozitor cu scopantil si am luat o no-spa, ca am auzit ca asa ar incepe travaliul
si mi-a fost o frica; dar pana la urma cred ca a fost din cauza ca sunt putin constipata
Azi cred ca mergem sa-i anuntam pe viitorii nasi ca vor fi nasi
Sper sa nu spuna nu![]()
Tinutza cum a fost la doctor? Ai vazut copilutzul? Ai aflat ce e?
Laura
cu
33+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ama_kaly spune:
doublemom da ai dreptate,kg or sa fie o preocupare dupa nastere si alaptat,iar pana atunci bebe sa fie sanatos si grasun ca asta e cel mai important!!
supermamica!Laura inca nu stiu rezultatul de la examen,dar sper ca faptul ca am cazut pe jos sa nu fi fost un semn ca am "cazut" si examenul
Acum sunt stresata ca maine am ultimul examen,la mate si acolo chiar nu stiu si nu pot sa inteleg nimic..tocmai de aia pierd timpul pe forum ca degeaba ma chiorasc in cursuri de vreo 3zile incoa'.
tinuta trece-mi si mie bebelul pe listuta pls:27sapt-1300gr!
io
28fix cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
alinaalex spune:

salutare tuturor!
ANAIRDA, eu ma dau pe burtica cu crema antivergeturi de la Avon dupa fiecare dus sau baie, din luna a 4a si nu m-a mancat deloc, pot sa zic ca arata super pielea, chiar daca e intinsa, straluceste si e fina. E super buna crema asta.E singura care am incercat-o pt. ca pe asta mi-a recomandat-o mai multa lume. Alea scumpe sunt naspa, mai ales Johnsons si L'Oreal. Si asa sa te gandesti, ca eu in viata mea nu am avut nici macar o tentativa de burta, ci abdomen plat, iar acum toate kilele sunt puse pe burty (15 deja!). Bineinteles ca depinde de textura pielii, de cat de elastica e, ca-n unele cazuri te poti da degeaba.
Sa stii ca nici eu nu ma descurc sa fac clatite, nu ca n-as fi in stare, dar pur si simplu nu am facut niciodata. N-a fost cazul, ca-mi trimite mamy sau face sotzul. Nu prea le am cu gatitul, nu ca nu vreau, dar nu prea mi se da ocazia
. Si nici gurmanda nu sunt, prajituri de ex. nu mananc deloc, ca nu-mi plac...
Nici dupa clatite nu ma dau de obicei in vant, dar acuma parca as avea pofta de cateva
si niste inghetzata...
ALINA si BB
31+
anairda36 spune:
Lady Hawk un
pentru cand te trezesti :)
Doublemom ai dreptate e dureros rau, abia am apucat sa dorm 3 ore ... da las ca ne intindem noi dupa ce nastem.
Multam Ema, intrebasem pentru ca medicii astia ai mei nu ziceau nimic de analiza si stiu ca mai ales aici in US a creat probleme str.B.
Laura Ioana ai avut contractii, nu te speria, bea multa apa, goleste vezica si intinde-te pe stanga.
Sper ca tu sa ai mai mult noroc cu nasii decat am avut eu. "Nasa" a fost cea care s-a oferit sa-mi boteze fetita iar apoi a venit sa-mi spuna ca nu mai vrea sotul ei ca nu au ei bani de nasit ca trebuie sa plateasca taxele acuma si si-au mai cumparat si casa .... desi eu spusesem ca platesc eu la biserica (costa 200$ botezul) si oricum daca plateau ei si cumparau si cerceii fetei care costa 20$, chiar asa ajungi sa te faci de kkt pentru banii astia, aici unde muncesti pe $ nu pe lei ... stii in momente din astea mi-e ciuda ca prietenele mele dragi sunt atat de departe de mine, s-ar fi batut care sa fie nasa la bebe. Aseara cand i-am povestit la parintele, inainte de a-mi face slujba, mi-a zis ca e mare pacat sa refuzi sa botezi. M-am necajit si am plans mult ca pe mine ma dor tare rautatile astea dar are Dumnezeu grija de fiecare dupa cum ii e sufletul.
alinaalex spune:
si pe mine BB mai mult ma impinge, nu prea ma loveste. Poate pt. nu prea mai are loc. Suturi imi da numai in coaste si stomac. Toata noaptea se foieste, se plimba dintr-o parte in alta, nu stiu ce tot mestereste acolo
. Ziua e mai cuminte, dar il simt tot timpul. Daca nu as fi vazut la eco ca e cu capul in jos, n-as fi stiut sa apreciez unde-s manutzele sau picioarele si cu ce ma inghionteste. De obicei actioneaza sus si pe partea dreapta. Jos, nu prea.
anairda36 spune:
Ama_kaly ia treci tu la invatat! Numa sa ai grija pe acolo sa nu faci iara vreo minune.
Alinaalex nici eu n-am avut probleme pana acum, vreo 2 saptamani iar acuma ma mananca si ma ustura de mor. N-am pe nimeni cu Avon pe aici dar am sa incerc sa-mi iau azi Palmers cocoa butter sa vedem ... parca as avea o iritatie asa arata dungile alea.
34+
dea0277 spune:
Tcelen, sa-ti traiasca papusica si multa, multa sanatate ...E dulcica foc ... sa n-o deochi!
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos