Bebelusi de iulie-august 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
caterina71 spune:
Noi am fost afara si am stat 1 ora, timp in care fata a dormit asa de frumos... Sa n-o deochi.
Tare frumusei mai sunt bebeii de aci. Si din ce in ce mai copilasi arata.
Ella, eu am introdus branza calcica la a 2-a masa, si ii pun in ea si suc de mar si faina de orez. Am inceput treptat, completand cu san, iar in 2 saptamani a ajuns sa manance doar branzica la masa. Si suge in continuare 2 mese si jumatate, pentru ca la masa de seara ii dau ceva cereale la inceput si completam cu lapte, ca sa nu mai suga noaptea tot la 4 ore. Asa, mananca seara la 21 si mai mananca dimineata la 5. Branzica o fac cu 2 pastile de calciu lactic la 1 cana de lapte (250 ml).
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
MONAI spune:
Ella, pup si eu printesele si pe mamica lor
. Eu o alaptez inca pe Sara, desi deja are 3 mese. Ii dau branza calcica, aproape in fiecare zi, in functie de meniu.
Emaaimee, atunci renunt si eu la Biba, desi tare-mi placea
.
, eu ii dau cereale cu suc de mar, voi incerca si cu suc de portocala. Sunt cereale fara lapte de la Nestle. Ma bucur pentru tine ca avansezi
, cel mai bine e ca ai si alte preocupari
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
Fetele, la bioresurse.ro sunt biscuiti si alte produse fara gluten, dar pt. copii mai mari si adulti. Au zahar, grasimi si altele...Sunt facuti industrial.
Iar in privinta retetelor, am inteles ca se poate inlocui faina de grau cu orez si se urmeaza reteta, bineinteles, sa fie pt. bebelusi. Daca gasesc vreuna, v-o scriu.
Mona, am admirat si eu bebelina de sub palarii...
. Sa-ti traiasca! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
anis spune:
Emaaimee..ca mi-am adus aminte..Bibi are cercei cu surub???Cum se descurca cu ei.?
Ingrid are vreo 3 seturi de la nasa (cerecei,bratara,lantisor cu medalion)dar mi-a fost frica sa-i pun cu surub..
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Da' Bica Furnica mai e? Ma tot uit la ea cum se joaca cu tati 
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
andatudor spune:
Dede,Monai,Ema-am vazut fetele-cucuietele! D-soare mari ce sa mai!
Ella-si eu alptez si ii dau in feicare zi branza calcica de la 4 luni si jum.(adica de o lua).I-o dau amestecata cu mar sau cu banana.O zi asa /o zi asa.
Apropo-e prea mult daca ii dau o banana mare sa manance o data la 2 zile??
Eu sunt suparata ca Andreiutzu' e bolnavior.De azi de dimineata tuseste si stranuta.Incercai sa-l scot afara,dar se puse pe chiote si tipete si incepu sa tuseasca asa ca-l bagai in casa.II dadui si Nurofen si 2ml de Ambroxol(stiu ca e cotroversat dar mi l-a recomandat dr.)Mie mi-a zis sa-i dau 10 picaturi,dar neavand dozaj de picaturi,citii pe prospect si scria ca pana la 2 ani 2,5 ml,asa ca ii dadui 2 ml si dupa o sunai pe dr. sa o intreb daca e prea mult.Imi zise ca e prea mult si ca sa nu-i mai dau azi,dar ma linistii ca nu are ce sa-i faca rau daca-i dadui atat!

Uffff numai prostii fac ,mai ales ca din cauza mea a racit-ieri l-am tinut afara 3 ore-dar nu cred ca asta-i cauza,ci ca l-am culcat fff dezbracat.Erau 25 C in camera si l-am culcat doar intr-un body subtire de vara si o pereche de pantalonasi si bulzita ffff subtiri-foita le zic eu.

Uffff sper sa-i treca mai repede.
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
emaaimee spune:
Declaratie
-din capitolele trecute:
quote:
Aaaa-am uitat sa va zic ca nu ii mai zic Bibi/Biba de ceva vremeCa eu ii gasesc nume de alint pe masura ce creste
Acum e:Dinthoshela cel mai nou,Bichi-destul de des folosit si Bica Furnica.Si Balaurinhia( feminin semiadaptat de mine chipurile in portugheza )-cand fornaim .Si ar mai fi cateva:Pisica,Bebe-mai rarutz .
Iar Soarele meu o sa ii zic mereu-metafore peste metafore pt Bebele Perfect[inca una folosita mai rar]Cam putine nume de alint o sa ziceti.Pana mai vin eu cu cateva.Uite cum m-am declarat eu acum
Plus fetitza cu funditza.
Ma scuzati fetele cu atatea alinturi
.Ca e asa dulce si cand imi vine sa ii zic intr-un fel sau altul-ea e de vina ca e scumpa foc
Si mai face o mocutza de semana cu nu stiu ce si mai scornesc eu ceva
de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
irinabungau spune:
Emaimee, este dulcica foc Oana, nu mai are mutritza de bebelina, se vede ca a crescut... Doamne, ce repede trece timpul!!!!! Mai bine ca nu-i mai spuneti Bibi, exista riscul sa-i ramana porecla. Am niste prieteni care-i spuneau "bebe" celui mic si acum este in clasa a 5-a si tot "bebe" ii spunem, iar copilul se rusineaza... Eu ii mai spun "pishcotzel" Ioanei, dar nu ma pot abtine...
Multumesc pentru felicitari fetele mele, adevarul este ca ma simt muuuult mai bine asa mai slabutza...
Va pup ca am musafiri
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Laura25 spune:
Buna, fetelor!
In sfarsit trag si eu o gura de aer ... am trimis teroristii la plimbare cu bunica lor si incerc sa va povestesc ce am tras zilele astea.
Marti dupa masa am fost frumos la facut vaccin. Acolo, un prim show-ultez facut de fiica'mea, care nu agreaza persoanele straine. O linistesc,ii vede doctorita, trecem la intepat. Bianca prima ... prima intepatura, urlete, plans cu suspine si lacrimi multe (mi s-a rupt inima in mine....), o linistesc, inapoi ... a doua intepatura ... iar plans, urlete, lacrimi. Trece Rares la rad, aceeasi poveste, plus Bianca plangand,ca de ce plange Rares?! Cand sa-i imbrac sa plecam, inca o portie de plansete, tipete, suspine.
Noaptea, Rares a dormit neintors .. a supt numai de 2-3 ori si in rest, somn de voie. Bianca in schimb, plansete, tipete, urlete ... toata noaptea ... am umblat cu ea prin casa cantand si leganind ca atunci cand avea 2 luni si avea colici. Pe la 2 avea si febra (desi le pusesem supozitor cu paracetamol), ii pun un supozitor cu novocalmin ( ma gandeam eu ca o fi si de la dinti ...). Pe la 3 se linisteste si doarme si ea 2 ore, atat cat am dormit si eu in noaptea aia... Dimineata, pun termometrul ... 37 cu 7. Toata ziua mi-a fost super maraita si plangacioasa, parca era o bomba ... cum o atingeam, o schimbam din pozitia ei sau ii spuneam ceva, cum se pune ape tipat. Nu cred ca a zambit de 3 ori toata ziua. Seara, avea 38 cu 2. Mai un supozitor .. adoarme ea cumva mai linistita ... pe la 3, se trezeste tipand, face un kk, pun termoetrul: 39 cu 2 .. iar show toata noapte. Abia aseara s-a mai linistit un pic si nu a mai facut febra. In tot acest timp a facut si kk f. moale, nici nu a mancat mai nimic. Insa nici plansetele, nici tipetele, nici maraielile nu m-au impresionat cum au facut-o ochisorii ei super tristi si fatza de om efectiv bolnav. Am sunt si pediatra ... nu mai stiam ce sa fac sa o fac bine. Acum pare ca s-a mai reparat fata mea, nu a mai facut febra, chiar a ras azi un pic, s-a jucat, a mancat mai bine ...Problema e ca inca plange mult si din orice. De ex. urla ca din gura de sarpe cand o schimb. Mai maraia ea cand ii schimbam bluza, dar acum tipa si daca ii schimb pampers-ul.
Off...voi ati patit asa ceva dupa vaccin? Sau o fi alta problema fetei?
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
emaaimee spune:
anis-cu surub are cerceii,nu se desfac inca.Oricum ii caut si din ailalti,nu am gasit model sa imi placa inca.Da, are spatiu intre dintisori,am citi
ca odata ce ies dintii nu s-ar mai vedea.Ea sa fie sanatoasa.Si da suntem buni de top si noi.Cu toate ca eu nu ma dau in vant dupa disco
Andreea-mai e ,ca chiar de aia i-am zis si asa:face o mutrita tare ocupata si harnicutza cand se joaca precum o furnica.
Anda-sanatate baiatului.Multumim de aprecieri.
S-a trezit din somn.Plecam la plimbare

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Ca eu ii gasesc nume de alint pe masura ce creste