Bebelusi de iulie-august 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 4
Ella2000 spune:
Emmaaimee, draguta foc Bibi! noi inca asteptam dintzishorii...luam notitze de la voi!
MonaI, vazut si pupat Sara Craciunitza...
Mitub, azi noapte m-am uitat la multe poze... imi cer scuze inca o data! pupicesc fetele!
Brianamica, vazut si cucuietele! suntem o gashca de mamici cu 2 fete! Succes la dintisori!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_muresan/album?.dir=d3c0&.src=ph
Ella2000 si printesele:Paula - 15 aug 2005 si Iulia - 10 sept 2001
Ella2000 spune:
Mamini, multumesc de apreciere... sunt tare mandra de fetele mele! toata ziua ar sta calare pe mine... si-mi fac mult timp ptr. ele...
poze
Albinutzza spune:
Vad ca nu prea v-a fost dor de noi
Emma, sa va traiasca dintzosela...super poze
Monai, super palarii
Vroiam sa va intreb daca ii pot da mar cu cereale?! Sau iaurt cu cereale? Am vazut undele de la Nestle cu orez si porumb, dar cica se prepara cu lapte, si io vroiam sa le bag in mar copt
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
ema.nu.ela spune:
fetelor,
am inteles ca INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE fabrica o serie de produse pe baza de faina de orez .
uite adresa site-ului: www.bioresurse.ro
dar nu stiu unde se gasesc. poate la plafar. oricum la plafar am vazut faina de orez. si mi-a zis o prietena ca au si la Gima. dar trebuie sa mai gasim si niste retete de biscuiti cu faina de orez acuma. daca stiti una dintre voi va rog sa ne impartasiti si noua.
mamini,
apropo de diversificare: a mea abia dupa 3 saptamani de chinuri a inceput sa-i placa mancarea. dar i-am dat mereu acelasi lucru si am insistat putin cate putin. acum dupa 4 saptamani mananca bine 125gr legume cu carne si 125gr fructe cu branza. asa ca nu dispera. la un moment dat o sa inceapa sa-i placa si sa deschida gurita de placere.
mamica de Maria, 6 luni
ema.nu.ela spune:
albinutzza,
eu ii dau mar cu cereale sau mar cu banana si cereale.
la un mar pun 1 lingurita cereale. iar la mar cu banana 2. la inceput i-am pus cereale simple de orez de la milupa. acum ii pun orez de la nestle ca are gust de vanilie si am vazut ca-i place.
cred ca poti sa-i pui si din cele cu porumb doar sa nu iasa gust mai ciudat. vezi si tu.
mamica de Maria, 6 luni
acusor spune:
Anis, mercic . Trimite-mi ce mai ai si tu. A ramas restanta cu Aricel si Auras de bagat in lista. Dupa examen .
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
emaaimee spune:
Multumim muuult de aprecieri.Si mami e tare mandra de fetita cu funditza zisa si DinthoshelaDar nu ii mai zic Bibi sau BibaNu va suparatiMergea de bb dar acu' parca nu i se mai potriveste.Mai ii zic Bichi printre altele
Sarita e si ea o minune de fata deja mare poarta si palarii,sa nu mai zic de Ella si fetele ei dulci
Mai-sper ca ti-a venit mintea la cap:cum sa nu ne fie dor de tine,se poatespor la munca si tie si celorlalte fete care au inceput munca.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
mamini spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
mamini,
apropo de diversificare: a mea abia dupa 3 saptamani de chinuri a inceput sa-i placa mancarea. dar i-am dat mereu acelasi lucru si am insistat putin cate putin. acum dupa 4 saptamani mananca bine 125gr legume cu carne si 125gr fructe cu branza. asa ca nu dispera. la un moment dat o sa inceapa sa-i placa si sa deschida gurita de placere.
mamica de Maria, 6 luni
multumesc,Emanuela pt incurajari. perseveram. deocamdata avem numai 2 saptamini. papa citeva lingurite si apoi un pic de piure de legume in lapte. asta e, asta e ritmul ei de papa.
ma bucur ca la voi e ok acum.
M
Ella2000 spune:
Emmaaimee, multu' de aprecieri ...chiar imi placea cum suna Bibi!
Acusor, scump fecior! acu vazut si puiul tau!!!
Albinutzza, de bondarel nu mai zic!
mai fetelor, eu nu am vazut sa scrieti despre branza de vaca cu sau fara banana... o fi pediatra mea dusa? mai ales ca alaptez...am fost la farmacie sa iau Ca lactic...sa ii fac branzica sau ba?
Hai ca s-a trezit Pau..pau
poze