gradinita "pisicile aristocrate"
buna! am un baietel care face 3 ani in iulie si vroiam sa-l inscriu la gradinita pisicile aristocrate. as dori sa stiu pareri despre aceasta gradinita...
multumesc.
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Raspunsuri
CristinaT spune:
mie nu mi-a placut gradinita asta.
Salile de clasa sunt prea ingramadite. Educatoarea pe care pusesem ochii ca ar fi tare draguta, mi s-a parut tare antipatica. Am ales alta gradinita si nu-mi pare rau.
Inainte de serbarea de vara anul trecut prietena mea care nu a renuntat si si-a dat fetita acolo a venit cu o poveste nemaipomenita:
cand a venit taticul s aia fetita de la gradi, se vedea ca se simte rau, statea pe un scaunel, se vedea ca vomitase si avea febra, am inteles ca a fugit imediat cu ea la spital si a fost operata de peritonita In timpul asta copilul era nesupravegheat.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
cgaby spune:
multumesc cristina. stef e deja la o gradinita particulara, dar ma gandeam sa-l mut din toamna...dar din ce mi-ai zis...si am mai auzit si din alte parti, cred ca ma razgandesc. mai bine dau un ban si stau linistita!
multumesc.
pupici si sanatate!
grati.ela spune:
Cand Ozana a avut gastroenterita i-au facut la ora 10 patucul sa stea intinsa si m-au sunat pe mobil sa ma anunte. Aveam curs si am ajuns la 12 si Ozi deja dormise un pic, se simtea mai bine, bause ceiut. Deci nu poti generaliza. Eu am fost multumita din multe puncte de vedere. Sunt si minusuri dar nu in ceea ce priveste siguranta copilului.
grati.ela spune:
Si anul viitor grupa mica e luata de educatoarea Ozanei (are o mare calitate: iubeste copiii si ei simt asta)iar clasa este foarte spatioasa. In plus este inalta si permite o buna aerisire.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by cgaby
multumesc cristina. stef e deja la o gradinita particulara, dar ma gandeam sa-l mut din toamna...dar din ce mi-ai zis...si am mai auzit si din alte parti, cred ca ma razgandesc. mai bine dau un ban si stau linistita!
multumesc.
pupici si sanatate!
Da chiar Gaby de ce vrei sa-l muti, ca pareai multumita de gradinita?
Si cei cu matele aristocrate astea?
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
grati.ela - multumesc...inca sunt putin derutata..ideea e ca la gradinitele de stat programul se termina la 4-4.30!
ruxandra - ideea e ca face 3 ani si poate sa mearga la gradi de stat. intradevar, sunt foarte multumita de gradi unde e acum, dar e vorba si de bani!!!!!din pacate...nu stiu daca voi putea sa-mi permit!
asa ca pana la 15 martie ma mai gandesc....
multumesc de raspunsuri!
pupici si sanatate!
CristinaT spune:
cgaby, adevarul ca si eu am facut la fel, cand a implinit 3 ani( si 7 luni avea in septembrie ) am inscris-o la o gradi de stat. Cat despre program la gradi de stat se sta si pana la 18.00 atunci termina doiamnele ingrijitoare programul. Si apoi daca gasesti si educatoare recomandata, si ii duci meru cadouri atunci ar trebui sa fie in regula.
Bafta!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by cgaby
ruxandra - ideea e ca face 3 ani si poate sa mearga la gradi de stat.
Aha, am priceput.
Atunci, bafta si sa faci cea mai buna alegere.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
mersic de sfaturi!
am facut rost de bani, asa ca voi continua sa-l duc tot la aceeasi gradinita! am gasit finantare...pupici.