Pentru cei care au copilas in clasa 3

Pentru cei care au copilas in clasa 3 | Autor: natali

Link direct la acest mesaj

Vreu sa dau fetita mea la scoala de la 6 ani si 3 luni, dar am inceput de acum sa caut scoala si mai ales invatatoarea buna.
Noi mai avem de stat la gradi un an( 2006-2007).Noi ne inscriem pentru toamna 2007. Daca cineva care are copilas in clasa a 3 si e foarte multumit de invatatoarea, va rog frumos sa ne povestiti, poate cind terminati clasa a 4 noi o sa ne inscriem la ea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

in ce cartier vrei sa fie scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natali spune:

Cel mai bine in sectorul 1 , dar merge si sectorul 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

Cu parere de rau nu pot sa te ajut prea bine. Noi, acum 2ani si jumatate am vrut sa inscriem mandra la o scoala "de fite" si auzisem noi vorbe bune despre scoala nr.17 care am inteles ca este undeva pe 1Mai, si despre scoala de langa Muzeul Taranului Roman (lateral dreapta de muzeu cum il privesti din fata), iar acolo am si ajuns la o discutie cu directoarea. Numai ca directoarea nu a fost, iar noi am avut ceva ragaz de gandire, astfel ca am concluzionat urmatoarele: decat sa omoram copilul pe drumuri(noi stam in Berceni), si dacat sa dam bani pe toale si alte fite ca sa ne ridicam la nivelul colegilor, mai bine timpul si banutii ii investim in activitati extra scolare. Fetita noastra merge la scoala 194 Marin Sorescu, despre care am inteles ca este una ditntre scolile bune din sect. 4, si mai face in plus pian, engleza, karate si dansuri de vreo saptamana. Cu timpul am mai vorbit cu bunici si parinti si am inteles ca scoala 17 ar fi o scoala buna asa ca daca sfatul meu iti va fi de folos eu iti urez mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tery spune:

Eu am un copil in calasa aIII-ea la scoala 17, Docentilor colt ci PitofiS. Este o scoala f buna cu seminternat pana in clasa a IV-a. Iti recomand invatatoarea Gabriele Nedelcu, dar ca sa ajungi la ea eu a trebuit sa trec pe la directoare.Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natali spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. De scoala 17 am auzit_ doua fetite de la gradinita care au plecat la scoala anul trcut au ales aceasta scoala. Dar nam avut ocazia se vorbesc cu parinti dupa ce au inceput lectii. tery daca poti sa-mi dai mai multe detalii? la ce virsta ai dat copil la scoala? Poate poti sa-mi povestesti mai multe despre Doamna Gabriele Nedelcu ? Cum sa ajung la doamna Directoare?
Dupa parerea ta este scoala de fite? Cind mai bine se ne inscriem?
Daca vrei scrie in privat , multumesc foarte mult anticipat.

Mergi la inceput