am mers azi la perfect nails din unirea.mi-a placut dotarea.m-a dezamagit rau faptul ca toata lumea e fitzoasa, incepand cu fata de la casa, fetele care lucreaza unghiile si chiar "doamnele" venite la rasfat.eu sunt vorbareata, volubila si zambareata, dar de acolo am plecat cu singura multumire-poate cea mai importanta, de fapt- ca le-am oferit unghiilor mele un tratament mai bun decat de obicei.
o intrebare acum:cume cu unghiile false din portelan(sau alte materiale)?sunt incomode,sunt greu de pastrat?cum e cu intretinerea aceea la doua saptamani?ce ar trebui sa stiu inainte de a apela la asa ceva?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
inca nu mi-am pus unghii false, de portzelan - gen manecura frantzuzeasca, desi ma gindeam sa-mi pun...dar m-a dezamagit experientza surorii mele care si-a pus contra unui cost exorbitant ( la un salon de mare fitze din Innsbruck) si care dupa doua saptamini era atit de dezamagita incit si le-a deslipit cu forta ( si chiar trebuie fortza...) si nici ca se mai gindeste la asa ceva, for ever!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
unghiile false . din acril( cred ca la asta ii spun ele portelan) sau gel nu sunt pt persoanele comode. Rezultatul e spectaculos dar trebuie intretinut. retusul se face in mod normal la 3 saptamani dupa aplicarea unghiilor false , dar daca ai unghii foarte mici (mici de la natura , nu scurte ) sau foarte moi, sau foarte grase ai sanse sa ti se rupa 1 unghie si la 2-3 zile de la aplicare ( in 99% din cazuri nu se rupe nici o unghie in primele 2 saptamani).
PS daca sunt puse prost , unghiile false arata ca naiba dupa 2-3 zile.