ajutoor! epilator eficient
Raspunsuri - Pagina 2
NicoletaB spune:
eu tot braun silk epil folosesc si e ok
decat picioare si subrat in alte zone ma descursc cu aparatul de ras
adif spune:
braun cu trei viteze parca nu am vazut in Ro
eu am un Braun vehi saracul de vreo 7 ani si nu mai smulge bine, trage de fire, doare, dar nu le smulge![]()
e oferta la Satinelle, super pret si un concurs cu premiu o excursie in Dubai parca, dar prin magazine (in C-ta) nu am vazut nimic...trebuie sa mai caut
ingerash spune:
acum m-am uitat pe epilator si mi-am dat seama k am zis o prostie: nu e Braun, e Philips Beauty iar mai jos scrie cu litere mai mici Satinelle dar nu-mi place, numai rupe firele, si eu tot la oferta l-am luat 
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
anca tanasica spune:
eu am un braun de vreo 8 ani, cand l-am luat m-a invatat o prietena sa ii reglez apropierea pensetelor pe minim si cu timpul l-am reglat spre maxim (asta pt.ca se mai tocesc si dc nu e reglat bine rupe firele)...inca isi face treaba bine...dar eu nu sunt nici f.paroasa si am firele subtirele si din ce in ce mai rare...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
adif spune:
multumesc ingerash, macar stiu de ce sa ma feresc
am gresit cd am spus de satinelle ca e la oferta, de fapt e Braun soft perfection
il are cineva? cum e?
osna spune:
eu tot Braun Silk-Epil de vreo 3 ani folosesc si sunt multumita.e drept ca uneori mai lasa si fire nesmulse dar isi afce treaba.
7
Leditia spune:
quote:
Originally posted by adif
multumesc ingerash, macar stiu de ce sa ma feresc
am gresit cd am spus de satinelle ca e la oferta, de fapt e Braun soft perfection
il are cineva? cum e?
Adi,mamica lui Sebix
da,eu il am,si-s multumita de el.
sub. unde s-a mai vb. despre epilatoare www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=48905&whichpage=1&SearchTerms=epilator" target="_blank">aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34449&whichpage=1&SearchTerms=epilator" target="_blank">aici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28594&SearchTerms=Braun,soft,perfection" target="_blank">aici si mai sunt multe subiecte,la o simpla cautare dai de ele.
Spune-mi ce vrei sa sti despre epilatorul asta si-ti raspund.
Stai sa rectific..pe cutia de la epilatorul meu scrie asa braun silk-epil,soft perfection easy start body epilation.,iar codul e 3580..sa-ti fie mai usor de identificat.Pt ca mai era unu soft perfection,pe la 2 mil.parca.Eu am dat peste 3 pe asta in vara trecuta...poate intre timp s-au mai ieftinit,ca a aparut ala care are si pt fata,dar eu n-am nevoie
pupici.
Anderra spune:
Am avut foarte multi ani (vreo 5) un Braun Silk-epil adus de nasha mea din frantza,minunat .. folosit la greu, anul trecut a decedat (chiar ma intrebam la ce fel de centru as putea sa il duc ,poate il reanimeaza cineva). Nota 10 .Anul trecut mi'am luat un Phillpis Sattinele (d'ala roz cu 2 viteze, era oferta de 900 de mii la Selgros).
Nici nu se compara cu Braunu' meu scump si drag ...
impreuna spune:
Si eu tot Braun Silk-Epil folosesc de vre-o 5 ani si sunt multumita de el.
Am incercat si Philips o data, dar prea putin ca sa-mi dau seama cat e de eficient.
Flavia (sotie si mamica fericita)
cl spune:
Eu posed un Philips Satin Ice si sunt foarte multumita de el. Firele de par sunt smulse, nu taiate, chiar si cele scurte.
Claudia