salariu bona

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Peste 7 milioane pt. o bona? Pai voi in Bucuresti, ce salarii aveti de va permiteti sa dati atata unei bone? Draga mea, eu cu studii sup. si castig 8 milioane salariu, cum sa-i dau 7 milioane bonei? Pai atunci mai bine stau acasa si-mi ingrijesc eu copilu' asa cum nimeni n'ar avea grija de el .
Eu ii dau bonei 4 milioane si nu-i pretind nimic decat sa aiba grija de copil, ea insa mai face cate ceva prin casa, e tare de treaba si-mi ingrijeste copila si-o iubeste.
Cauta o femeie de bun simt care sa nu te jupoaie prea tare si ia-o cat mai esti tu acasa ca sa-ti faci o parere despre ea si sa si stie ce pretentii ai de la ea, care e programul copilului, etc.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepuras75 spune:

quote:
Originally posted by aurora26

Si eu am auzit de 4 mil si jumatate (vechi), in conditiile in care face si curat in casa. Solutia nu cred ca e o bona. Ce zici iepuras75 de cresa sau, mai tirziu, la 2 ani, de cresa? Nu crezi ca e mai bine asa? Asta in cazul in care te intorci la munca mai devreme de 2 ani. Eu una nu as avea incredere sa imi las copilul nici cu bunici dar cu un strain. Sa nu imi spui tu ca nu iti pierzi rabdarea cu puiul tau. Cum ai putea sa te impaci cu gindul ca sta cu o straina sau un strain?

Mihaila Nicoleta

Sincer eu nu sunt de acord cu cresa. Daca e sa vorbim de incredere, de unde stiu cum se comporta cei de la cresa cu bebe, mai ales ca e mic? Ai dreptate in ceea ce priveste si bona, dar m-am gandit deja la un sistem ascuns de supraveghere in casa, vizite inopinante etc.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepuras75 spune:

Va multumesc pentru mesajele voastre. Datorita lor am apelat si la o alta agentie unde am specificat eu salariul bonei (5-6 milioane) si luni voi avea interviu cu persoanele selectate dupa criteriile mele. Oricum, azi am primit o veste foarte buna, mai pot amana sederea acasa, deci voi avea mai mult timp la dispozitie sa caut ceva bun si ieftin. Sa speram ca voi gasi.

Mergi la inceput