salariu bona

salariu bona | Autor: iepuras75

Link direct la acest mesaj

Imi poate spune cineva care este salariul unei bone pentru 10 ore pe zi, luni-vineri pentru un bebe de 6 luni? Am apelat la o cunostinta care are o agentie de plasare si mi-a spus ca de la 7 mil in sus. Bona are studii medii si are ca atributii si prepararea papicii pentru bebe, calcat lucrusoare si curatenie in camera lui. Se poate si mai putin?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eu cred ca se poate. Mi+e mi se pare exagerat salariul
de 7, 8,am auzit si 10 mil. Eu ii dau bonei un salariu de 3,5 mil pentru 6-8 ore/zi.In gen eu gatesc pentru copil dar sunt zile cand face si ea .Eu spun sa mai cauti.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunitza spune:

Eu ii dau bonei care sta cu fetita mea 6 mil si abonamentul de transport dar asta in conditiile in care ea calca si rufele noastre, face de mincare pentru bebe, si mai face una alta prin casa.Maninca la noi si nu exista ocazie cu care sa nu ii dau cite ceva dar eu sunt foarte multumita de ea.Am mai avut o bona care mi-a scos peri albi care daca nu ii spuneai explicit absolut tot ce vroiam sa faca nu facea nimic...daca nu am stiut....dar ea este o femeie muncitoare si cu foarte mult bun simt.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunitza spune:

Am uitat sa spun programul.Sta de la 8.30 pina la 17,17.30 cind ajung eu acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Bona care sta cu Cristi (10 ore pe zi) primeste 5 milioane pe luna, plus abonament si bineinteles masa de pranz, cafea etc. Plus prime de Craciun, Pasti, cadou de ziua ei, de 8 martie; concediu platit.
Are grija de Cristi (de la varsta de 1 an si 2 luni), ii calca lucrusoarele (numai ale lui) si uneori (cam 1-2 ori pe saptamana) ii pregateste ceva de mancare - in general gatesc eu duminica, dar pe joi se termina mancarea...
Acum ca aud ce sume se vehiculeaza, parca mi se pare putin cat ii dau eu...dar mai mult nu imi permit...

Ingrid si Cristi 2 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Eu ii dau bonei care sta cu Cosmin (program de 9 ore) 4 milioane. E drept ca atributiile ei sunt doar ingrijirea copilului... rar ii solicit ei sa gateasca ceva pt copil sau sa-mi intinda rufele pe sarma... Abonament nu ii decontez, pt sta la 2 blocuri de mine...
Si mie mi se pare ca ar trebui sa ii mai crestem salariul..dar momentan nu imi permit, poate peste cateva luni, dar cred ca o sa-o dau doar 4,5 milioane.

Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

WOW ce scoruri ! Fina mea da 4,5 mil pentru un copil de 2 ani (dar are bona de 1 an) plus ceva atentii de sarbatori,aniversari si are grija de copil, calca hainutzele, uneori mai si gateste si face si ceva menaj usor prin casa (din proprie intitiativa). Si e bona angajata prin agentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Eu ii da bonei care are grija de Ana 6 milioane (am gasit-o prin agentie si ei mi-au spus ca asta ar fi pretul pentru program de 10 ore). Calca pentru asta mica, dar face si pentru noi: scoate rufele din masina, le indinde, le strange, s-a oferit sa ne faca si de mancare - cred ca se plictiseste. Pentru moment nu prea ii dau voie pentru ca prefer sa stea cu copilul. Cand vad ca se putea si mai putin incep sa ma oftic, dar pana la urma conteaza foarte mult sa ai incredere in acel om, ca bani oricum nu o sa avem niciodata destui
Succes!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora26 spune:

Si eu am auzit de 4 mil si jumatate (vechi), in conditiile in care face si curat in casa. Solutia nu cred ca e o bona. Ce zici iepuras75 de cresa sau, mai tirziu, la 2 ani, de cresa? Nu crezi ca e mai bine asa? Asta in cazul in care te intorci la munca mai devreme de 2 ani. Eu una nu as avea incredere sa imi las copilul nici cu bunici dar cu un strain. Sa nu imi spui tu ca nu iti pierzi rabdarea cu puiul tau. Cum ai putea sa te impaci cu gindul ca sta cu o straina sau un strain?

Mihaila Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by aurora26

Si eu am auzit de 4 mil si jumatate (vechi), in conditiile in care face si curat in casa. Solutia nu cred ca e o bona. Ce zici iepuras75 de cresa sau, mai tirziu, la 2 ani, de cresa? Nu crezi ca e mai bine asa? Asta in cazul in care te intorci la munca mai devreme de 2 ani. Eu una nu as avea incredere sa imi las copilul nici cu bunici dar cu un strain. Sa nu imi spui tu ca nu iti pierzi rabdarea cu puiul tau. Cum ai putea sa te impaci cu gindul ca sta cu o straina sau un strain?

Mihaila Nicoleta

La cresa nu ar sta cu oameni straini?? De ce mai bine la cresa decit cu bona?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepuras75 spune:

quote:
Originally posted by aurora26

Mihaila Nicoleta

Mergi la inceput