La bine si la greu impreuna (cap. 7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iliuta vezi ca ne spusa la endo..e tare suparata..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LIANO-deci ai fost fara mine la..aha no las ca ma supar io pe tine...

maine la 11:30 ma duc la eco ...sunt curioasa tare ce-mi va zice....

MIHA m-am uitat pe mes sa vad daca esti on-line si nu erai...sa-mi lasi un mesaj cand intri ...

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

kla aaaa..paiii io am vrut..da tu ai fugit si nu te'am mai prins
si apropo..stii ce va spune??????? ca e bineeeeeeee

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Kla, , FRUNTEA SUS, SI TOT INAINTE.

Mihaela

Mergi la inceput

tac..tac..nu mai zic nimic

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LIANA-nu ai nici o vina...ai incercat sa ma incurajezi cu stilul tau glumet(care-mi place)nu am de ce sa te iert...nu mi-ai gresit cu nimic!

v-am pupat

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Salutare si bine v-am regasit!

Asadar, suntem impreuna si la bine si la greu.

Piccaflor: multumesc

Kla: nu am apucat sa citesc totul, dar am inteles ca la tine vestile nu sunt prea bune. Cuvintele sunt de prisos acum.

eu sun to proaspata inseminata, nu-mi fac mari iluzii, dar cine stie. Pe 8 martie ar trebui sa-mi vina ciclul, dar poate imi face o bucurie si nu mai vine.

Va pup pe toate, La Multi Ani, Dasha, pupici si Lianei. eu acum incerc sa recuperez ce s-a scris in ultimele 15 zile, de cand nu am mai intrat pe DC, asa ca nu va suparati pe mine daca sunt mai aeriana. Promit sa-mi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Salutare fetele!!!
Haideti sa va spun ce-am mai facut. Ieri eram chemata la dr. Moisa pt. monitorizare ziua 11 si surpriza, folicul de 21 mm, endometru trilaminar 10 mm, f.f. bine a zis ea. M-a trimis sa iau o fiola de pregnil sa-mi faca asistenta, asta era ieri la ora 17, si tot ieri la ora 21 mi-a facut inseminare, asa pe nepusa masa, eu credeam ca ar mai fi 1-2 zile. Dar desi la mine a fost f. incantata, chiar m-a intrebat daca vreau sa incercam normal si i-am zis NU, la sot nu a fost prea bine, doar 0,5 ml, si cu pauza de doar 2 zile. Dar cine stie... asteptam. Oricum ma simt f.f. bine, nu am dureri nu nimic si nu mi-a dat nici un tratament, asta nu stiu daca e bine, si am dubii si cu pregnilul ala care stiam eu ca dupa 12 ore isi face treaba, dar probabil ca dr. stie mai bine, noi ce stim este tot de la fete de pe-aici.
Tabitha, inteleg ca si tu esti in asteptari, pana pe 8 martie, la mine ar fi cam 10 martie, asa ca vom astepta si vom spera, chiar daca eu cred ca la mine sansele sunt cam mici din cauza sotului. Alta-data cu pauza mai mare a fost mult mai bine la el. Dar cine stie, vom fi in luna cadourilor, si poate cineva acolo sus care ne iubeste ne va da cadoul mult dorit.
Natasha, kla, picaflor, mura, si toate celelalte, multi si asteptam vesti si de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pmihaela: inseminarea se face cu 0,5 ml. Din cate am inteles asa e peste tot, indiferent cat produce sotul. Iar cei 0,5 ml sunt cei mai buni. Ce nu inteleg este de ce tie ti-a dat pregnil si mie nu, doar tot Moisa mi-a facut IA si mie. Probabil pentru faptul ca eu am facut eco in z 11 si IA in z 13, asa ca a avut timp sa se sparga singur... Nu stiu ce sa zic. Oricum, bafta multa si sa dea Domnul sa se prinda cum trebuie la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

fetelor,

Iliuta ,ce mai faci iubita? Ai facut analiza?Ai scapat de dusman? Astept vesti bune.
Tabitha ,PMihaelamult succes !
Voi la ce clinica mergeti?
Kla ,Liana

Never say never!

Mergi la inceput