Miresele anului 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dyadya spune:
elara, noi ne bucuram cand mai ai ocazia sa ne scrii. Si nu stiu de unde ai tu ideea asta cum ca treci neobservata? Nimeni nu trece neobservat pe aici. Eu una nu pot sa te ajut cu entire list, dar parac ti-a raspuns cineva....daca nu m-o fi lasat memoria...si am vedenii...parca ti-a zis cineva sa faci nu stiu ce la setari.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata,
Elara puiule..daca tu vrei sa pui problema asa, ok! Nu faceam "misto" de tine..si de nimeni! Te-am intrebat pt ca pur si simplu nu intelegeam cum de nu-ti apare in stanga...show entire smile list! Atat!
Si pt ca "masochismul" mi l-am uitat acasa, nu vreau sa mai raspund la provocari! Acum chiar sa sterg "podelele forumului" pt ca am indraznit sa am o opinie "altfel", nu o sa o fac!
So..acestea fiind spuse...va urez un weekend placut si poate mai putin ironic!...nu de alta, dar ironia e molipsitoare si cade greu la stomacel...sau sa spun maselutza?!?
Inca o data...Fericire, draga Pisoi!
andreea_trend spune:
Neata fetelor... dau o ... cine mai doreste a binevenit....
Ralucah... sorry... dar eu chiar nu te-am vazut... poate azi cand vin cu fetele ........
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
Kateryna ... unde esti... cum ramane cu intalneala de la targ....
Nunta noastra
Poze
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Madam Ionescu..... pe unde umbli? Esti pregatita? Mai ai 2 ore....
eu sunt mai rau ca vremea, zilele astea. Daca la inceput am vrut o firma care sa imi aranjeze sala, apoi am renuntat si mi-am cumparat baloane si lumanari, acum am revenit asupra deciziei. Tocmai am vorbit cu tipa care se ocupa de asa ceva si saptamana viitoare ne intalnim ca sa discutam ce si cum. E vorba de aranjament cu baloane. Ca florile sunt mult prea scumpe iarna si oricum...si flori....si baloane...nu prea ma incanta ideea. Asa ca voi avea JUMBO la nunta
Aseara, cand m-am intalnit cu cei din formatie, mi-au spus ca la ei e ceva obisnuit sa il puna pe mire sa faca stripes... Asa ca ... Ma gandesc deja cum va aparea iubi in fata lu' soacra-sa facand asa ceva. Va fi distractie pe cinste, sper.
Tot aseara imi spuneau baietii ca la nunta la care au cantat sambata s-a intamplat si o nenorocire. A murit socru' mic, la 20 de minute dupa ce a inceput dansul. I s-a facut rau, l-au dus la spital si dupa o ora a murit. Nu avea mai mult de 50 de ani si nu era bolnav deloc. M-am speriat rau de tot.12+
Mai am 21 de zile pana la nunta
POZE
dyadya spune:
Fetelor, m-am intors de la targ....usor cam dezamagita. in sensul ca nu am gasit nimic care chiar sa ma ajute, nimic ce sa-mi fi dorit sa cumpar iar in materie de rochie de mireasa...nimic care sa-mi placa. Asa ca raman la ideea de a cauta prin magazine pana gasesc ce am nevoie. Ma asteptam sa fie mai multe firme cu floricici de pus in piept, cosulete, penute, pahare....si cand colo...Ei, asa ca experienta de viata a fost fain, dar mi-e clar ca nu la targuri gasesc eu ce-mi trebuie, desi ar fi fost tare comod sa le gasesc pe toate in acelasi loc.
In alta ordine de idei:
1. vazut Ralucah-frumoasa rau! O vazusem eu in poze si stiam ca e frumoasa, dar in realitate este si mai si. Si la fel de simpatica si dulce ca si pe forum.
2. vazut kateryna; adica vazut ea pe mine!!! Apropo, andreea-trend, kateryna era deja la targ pe la 10.45!
3. vazut ralu dar n-am stat mult de vb.
4. si bineinteles...vazut coana mare...krelia dimpreuna cu nasica!
Facui aceasta lista ca sa stiti cine era acolo pe la 10-11. Aaaa, si era si Freia dar cum eu n-o cunosc s-ar putea sa fi trecut una pe langa alta. Stiam ca e toata verde dar nu-o gasii.
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Neatza fetelor
Madam Ionescu..... pe unde umbli? Esti pregatita? Mai ai 2 ore....
eu sunt mai rau ca vremea, zilele astea. Daca la inceput am vrut o firma care sa imi aranjeze sala, apoi am renuntat si mi-am cumparat baloane si lumanari, acum am revenit asupra deciziei. Tocmai am vorbit cu tipa care se ocupa de asa ceva si saptamana viitoare ne intalnim ca sa discutam ce si cum. E vorba de aranjament cu baloane. Ca florile sunt mult prea scumpe iarna si oricum...si flori....si baloane...nu prea ma incanta ideea. Asa ca voi avea JUMBO la nunta![]()
![]()
![]()
Aseara, cand m-am intalnit cu cei din formatie, mi-au spus ca la ei e ceva obisnuit sa il puna pe mire sa faca stripes... Asa ca ... Ma gandesc deja cum va aparea iubi in fata lu' soacra-sa facand asa ceva. Va fi distractie pe cinste, sper.
Tot aseara imi spuneau baietii ca la nunta la care au cantat sambata s-a intamplat si o nenorocire. A murit socru' mic, la 20 de minute dupa ce a inceput dansul. I s-a facut rau, l-au dus la spital si dupa o ora a murit. Nu avea mai mult de 50 de ani si nu era bolnav deloc. M-am speriat rau de tot.12+
Mai am 21 de zile pana la nunta
POZE
![](icon_smile_shock.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
Nunta noastra
Poze
dyadya spune:
Doamne fereste de astfel de cazuri. Eu stiu unul la fel de tragic. I s-a intamplat unei cunostinte la nunta la care era nasa. Dimineata dupa nunta a murit ginerele. A facut probabil un infarct. Doamne fereste! Aceeasi situatie, nu suferea de nimic.
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Fetelor, m-am intors de la targ....usor cam dezamagita. in sensul ca nu am gasit nimic care chiar sa ma ajute, nimic ce sa-mi fi dorit sa cumpar iar in materie de rochie de mireasa...nimic care sa-mi placa. Asa ca raman la ideea de a cauta prin magazine pana gasesc ce am nevoie. Ma asteptam sa fie mai multe firme cu floricici de pus in piept, cosulete, penute, pahare....si cand colo...Ei, asa ca experienta de viata a fost fain, dar mi-e clar ca nu la targuri gasesc eu ce-mi trebuie, desi ar fi fost tare comod sa le gasesc pe toate in acelasi loc.
In alta ordine de idei:
1. vazut Ralucah-frumoasa rau! O vazusem eu in poze si stiam ca e frumoasa, dar in realitate este si mai si. Si la fel de simpatica si dulce ca si pe forum.
2. vazut kateryna; adica vazut ea pe mine!!! Apropo, andreea-trend, kateryna era deja la targ pe la 10.45!
3. vazut ralu dar n-am stat mult de vb.
4. si bineinteles...vazut coana mare...krelia dimpreuna cu nasica!
Facui aceasta lista ca sa stiti cine era acolo pe la 10-11. Aaaa, si era si Freia dar cum eu n-o cunosc s-ar putea sa fi trecut una pe langa alta. Stiam ca e toata verde dar nu-o gasii.
Ahaa... saru'mana Dya... deci s-a ales prafu de intalnire... asta e ... poate alta data...
Kateryna... de ce nu anunti... bine ca nu am plecat de acasa...
A... si am zis eu ca nu e nimic de capu' lui... targul asta ... poate la celelalte 2 avem mai mult noroc...
Offf... si cum eu nu am vazut-o pe Ralucah...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Si... bafta la cumparaturi... daca gasiti ceva frumos...
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
Se intoarse coana mare de la targ ....cam cu coada intre picioare...ca mai toate....voi, de altfel, cred....
evident, intalnit sora de logoree ..dya si iubi ei...(btw, dya...nu-i asa ca mai mereu...you are on top?
..ca altfel...zau..mie mi-e mila de tine cu asa...diferente de proportii...da' mi-a placut
intalnit traznitii ralu&stef...traiasca vecinii!!
intalnit kateryna, care proba o rokie de-aia cu tzatzele p'afara...frastilor..si mai era si cu socrela...saraca femeie..ce nora nebuna si-a gasit ..katy..ce-ai facut pana la urma cu rokia?
siiii...nu in cele din urma, am pupacit-o pe raluca noastra..care era toata "zii mah, e bine, ia zii, cum iti place, arata bine??" ....da fato, arata bine..si perdeaua aia era misto..auzi...da' stalpisorii??..unde e stalpisorii?
poze prea multe nu facui...ca ..ba puteam..ba nu puteam....ma fofilai si io
..
http://community.webshots.com/album/301116229FRgNdL - pozele cu romexpo
PS..Freia, chiar imi pare rau dar, am ajuns acolo cam pe la 10.45...sper ca nu ti-am incurcat socotelile
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006