Miresele anului 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

IUbitele, va multumesc din suflet!

Rallu, Krelia, Plici Plici, A.Cicel (yup, ma grabesc, iubita, ca daca se razgandeste, cine mai i-a o individa ca mine, huh???), and madama Rexanne Ionesco si tuturor celor carora nu le voi mai putea raspunde decat diseara, va multumesc din suflet si va invit la un piscot si o sampanie nevirtuale la una dintre intalniri! Mi-ar face o imensa placere sa va cunosc cu adevarat si sa povestim off-topic! Sic!

Acum plec sa anulez comanda initiala de buchet si sa-mi comand altul.
Mi se pusese pata pe niste trandafiri rosii infloriti asezonati cu boboci de trandafiri albi. Acum vreau lalele albe cu trandafiri alb-bej. Nebunie!

Promit foto. si amanunte.
Plec si va sarut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

CASA DE PIATRA, pisoi!!! sa fie intr-un ceas bun si dupa cum spuneau si fetele asteptam sampania si picoatele!
fetele am fost la targ!!! mi-am cumparat pernuta pentru verighete, mi-am ales rochia de mireasa, este de la Christian Phillipe, ne-am ales invitatiile si plic-place cardurile. cu aceasta ocazie ne-am hotarat si culorile nuntii care vor fi auriu cu visiniu inchis (bordeaux-sper ca am scris corect). pentru rochita trebuie sa merg la ei la magazin sa imi fac unele modificari si sa imi aplic niste trandafirasi pe ea! ah, si m-a vazut iubi in rochita, dar acum nu mai conteaza pentru ca a fost tare incantat de cum aratam!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Acum ascult Valsul miresei. Mai am Mars sosire invitati, Marsul nuptial, mars pentru tort. Nu ma intrebati de ubde, ca le-am gasit pur si simplu pe un DVD.

sunt mp3-uri??
daca da...baga-le pe teava, ca vreau si io sa ascult valsul si marsurile

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Vreau si eu sa ascult valsurile.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Nu stiu cum sa le pun aici. Daca aveti ymsg va trimit acolo.

12+
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu vreau A.cicel, mai ales asta a carui strofe l-ai pus pe forum. please!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Felicitari Pisoi, sa fie cu noroc!
Sa nu ne uiti cu poze si toate detaliile.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly
fetele am fost la targ!!! mi-am cumparat pernuta pentru verighete, mi-am ales rochia de mireasa, este de la Christian Phillipe, ne-am ales invitatiile si plic-place cardurile.

bravo, bravo...te misti repede ...detalii cu pozeeeee

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarisa_clarisa spune:

Pisoi,casa de piatra si sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos in lume!
acicel,vreau si eu melodiile

Clarisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

CASA DE PIATRA, pisoi!!! sa fie intr-un ceas bun si dupa cum spuneau si fetele asteptam sampania si picoatele!
fetele am fost la targ!!! mi-am cumparat pernuta pentru verighete, mi-am ales rochia de mireasa, este de la Christian Phillipe, ne-am ales invitatiile si plic-place cardurile. cu aceasta ocazie ne-am hotarat si culorile nuntii care vor fi auriu cu visiniu inchis (bordeaux-sper ca am scris corect). pentru rochita trebuie sa merg la ei la magazin sa imi fac unele modificari si sa imi aplic niste trandafirasi pe ea! ah, si m-a vazut iubi in rochita, dar acum nu mai conteaza pentru ca a fost tare incantat de cum aratam!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Emily, spune si tu mai multe despre targ!!!Merita???Pe mine ma intereseaza mai mult rochitele? Sunt multe, sunt de calitate???
Hai te rog, ca sa stiu si eu, sa nu fie dezamagirea prea mare!

Va pup

Mergi la inceput