Blender / robot de bucatarie / storcator de fructe
As vrea sa-mi cumpar un storcator de fructe si legume. Imi puteti face recomandari?
Multumiri.
PS Exista oare si ceva combinat cu robot de bucatarie sau sunt total distincte?
Raspunsuri
DianaR spune:
Exista roboti de bucatarie care au si partea de blender si partea de storcator si tocator. Uite ceva de genul celor de aici: http://www.magazin-electro.ro/produse/electrocasnice%20mici/roboti%20de%20bucatarie/robotidebucatarie_01.htm
Eu am un Bosch de care pot spune ca sunt multumita.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
Candy spune:
Am vazut la Domo in oferta (probabil ca gasesti si pe net la domo.ro) un robot de bucatarie Philips care avea si storcator de fructe, impreuna cu un fier de calcat, la 3.999.000 lei, o superoferta zic eu.
Depinde cat de des folosesti storcatorul de fructe, insa. Daca le iei combinate, poti iesi mai ieftin, insa ocupa mult loc si dureaza pana le asamblezi/dezasamblezi.
Eu am un baietel de un an caruia ii fac zilnic suc de fructe si legume si milkshake, asa ca am preferat sa iau separat blenderul si storcatorul de fructe. Eu am luat unul ieftin din Metro, Alaska, la 690.000 lei, dar care isi face perfect treaba pentru ce imi trebuie mie. Cu el poti face insa maxim un pahar de suc (unul inalt), este ideal pentru cine are bb.
brendamitran spune:
Si pe mine ma intereseaza un storcator,dar numai storcatorul,insa sa fie bun,sa poata sa-mi scoata suc si din morcovi,de exemplu,care sint mai tari....
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
anelize spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Luati Brown, e f bun si pt morcovi.
Daniella, mama lu'Alexis
Stoarce si varza?
dpop spune:
am mai scris la un subiect cu acelasi titlu. daca vrei detalii, cauta-l ca e pe aici pe undeva.
ca un rezumat: un storcator-accesoriu intr-un robot mare nu va avea niciodata performanta unuia stand-alone.
ca si performanta, dupa mai multe teste (descrise in postul ala vechi) cel mai bun storcator e bosch. iar imediat in spatele lui e braun-ul, la egalitate cu power-juicer.
in primele doua mentionate,poti linistita sa storci morcovi, sfecla, varza, ca nu se strica, au motorul destul de puternic.
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by anelizequote:
Originally posted by daniella4
Luati Brown, e f bun si pt morcovi.
Daniella, mama lu'Alexis
Stoarce si varza?
Pai....evident,nu? Morcovul e mai tare decit varza!
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
anelize spune:
Nu ma refeream la duritate ci ma intrebam daca "stie" sa transforme frunzele de varza in suc.Eu am folosit un storcator care nu putea sa faca asta si de aceea am intrebat.
Ati vazut pe undeva storcatoare "bosh",pt ca eu am tot cauta in magazine dar nu am gasit.
Felele care recomanda Brawn,va rog specificati si un model pt ca sunt mai multe pe piatza.
Catalin spune:
Subiect initial: "Storcatorul Jack LaLanne ?"
postat de Babisa, 30/03/2006, 15:20:16
Poate nu este locul potrivit sa pun aceasta intrebare,dar aici pot primi mai repede un raspuns.Cunoaste cineva cat de bun este acest storcator "Jack LaLanne" ?Din reclama la tv ,pare super bun...avand in vedre ca este 6 milioane fara taxe,nu as vrea sa dau banii pe ceva care nu da rezultate bune,mai ales ca am nevoie de un storcator pt bebelina mea.Ce ziceti ,merita sa il cumpar?
Multumesc mult
gogomarla
raspuns postat de Zina, 30/03/2006, 15:36:29
Este singurul produs care este exact asa cum arata in reclama. Il avem de mai bine de un an si sunt f.f.f multumita de el. E excelent, merita toti banii. Eu zic sa-l cumperi, e mai scump, dar nu se compara cu produsele aflate pe piata noastra.
raspuns postat de Babisa, 30/03/2006, 16:57:46
Ahhh merci din tot sufletul pt raspuns,ma bucur nespus de mult ca am primit un raspuns pozitiv...e foarte greu sa gaseti un storcator de care sa fi multumit.
Ai dat comnda si ti-a fost adus(daca da,cat ai platit cu tot cu taxe si in cat timp ti-l aduce)?sau l-ai gasit si pe piata?
gogomarla
raspuns postat de amik, 30/03/2006, 22:14:48
e cel in are se baga marul intreg?ca eu mi l-as lua doar pt faza asta!!!
Alexandra
raspuns postat de Babisa, 30/03/2006, 23:33:05
Da,acela este.Dar de ce nu este convenabil ca poti baga marul intreg (nu imi daiu seama cu ce e deranjant),plus ca daca nu vrei sa il bagi intreg,il poti baga cum vrei tu...spre ex. si eu as taia marul pe jumate ca mai intai sa ii scot semintele.
gogomarla
raspuns postat de Alyssa, 31/03/2006, 07:08:51
Eu mi-am facut comanda dupa ce m-am uitat pe site-ul lor si mi s-a parut ok. La fete le iau numai juice Tropicana pentru ca nu vreau sa le dau chimicale, dar ma gindesc ca acest storcator este mai bun, ca poti folosi tot felul de fructe de sezon.
Tocmai mi-am cumparat si o carte zilele trecute care se numeste "Detox" si are fel de fel de programe de detoxificare (cred ca am scris corect, nu stiu... sau detoxifiere...offf am uitat romaneste)si unde se recomanda un storcator bun.
Storcatorul acesta vine si cu doua carti de retete de juice'uri si mi-am mai comandat si o carte cu retete si idei pentru pulpa care ramine dupa stoarcere.
Multumesc de idee ca altfel nici nu stiam de acest produs!
Cum soseste si il folosesc, va spun impresii.
Alice
raspuns postat de mira_m, 31/03/2006, 09:29:32
Eu am auzit de persoane nemultumite de produs si sincer, nici nu am incredere in produsele prezentate la teleshopping.
raspuns postat de codruta_grg, 31/03/2006, 09:50:26
Si eu am fost tentata sa il comand. Acuma ma bucur ca nu am facut-o. Am un storcator mic si foarte bun care isi face treaba foarte bine.
50 $ merita sa dai pe el daca ai salariile din occident, dar 6 milioane mi se pare o suma cam mare pentru un storcator de fructe.
Codruta