anticonceptionale+hepatoprotectoare

anticonceptionale+hepatoprotectoare | Autor: victoriamaria

Link direct la acest mesaj

buna!
Am si eu o problema, ieri farmacista mi-a recomandat , in momentul in care mi-am cumparat anticonceptionale, sa iau si hepatoprotectoare(silimarina, liv.52); voi ati primit asemenea recomandari? luati un hepatoprotector? mie mi-a spus ca mai nou medicii recomanda pentru protectia ficatului.
ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu iau de o saptamana Yasmin, pt. niste probleme si la fel mi s-a recomandat, dar tot de farmacista. Medicul nu a zis nimic .
Am luat de la Plafar Livercyn capsule si iau una pe zi. Acum nu stiu cat imi va proteja ficatul, pt. ca se pare ca hepatoprotectoarele sunt cam apa de ploaie, dar sa incercam.
Sanatate!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Problema asta chiar ma interesa: cat de eficiente sunt hepatoprotectoarele? Fiindca eu sunt nevoita sa iau anticonceptionale pe o perioada lunga ( am SOPC) si mi-e teama sa nu am surprize cu ficatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

si mie mi-a recomandat mai nou farmacista...in prima faza m-am gandit ca au inceput sa aplice metoda cuplarii de 2 prod pt.a creste vanzarile...cert e ca totusi anticonceptionalele nu sunt chiar asa de hepatotoxice, dar un hepatoprotector ar trebui luat cam de 2 ori pe an...pb.ar fi ca liv52 care e super bun da o pofta de mancare....

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

si mie mi-a recomandat farmacista dintr-o sesiblu sa iau hepatoprotectoare, initial nu am vrut sa o bag in seama, exact din acelasi motiv mentionat de anca tanasica, dar pana la urma am zis,wtf, sa incerc...mi-a dat silimarina.n-am luat-o regulat.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat spune:

Chiar medicul ar trebui sa-ti spuna ca anticonceptionalele incarca foarte mult ficatul si vei avea nevoie, pe perioada administarii lor, de o protectie a ficatului. silimarina, liv 52 si choar anghinarea sunt foarte bune. Fiind hormoni, se sintetizeaza prin ficat si crede-ma, daca nu il protejezi, dupa o vreme vei avea niste stari de rau de n-o sa stii ce e cu tine. mie asa mi s-a intamplat dupa primele 6 luni (am luat AC 4 ani) inainte sa iau hepatoprotectoare si am sunat doctorita, crezand ca e vorba de vreo reactie adversa. Ea, draguta, a presupus ca eu stiu ca am nevoie de hepatoprotectoare, pentru ca sunt descrise in prospect efectele secundare ale AC si toata lumea stie. Iti dai seama ca "toata lumea" asta nu eram si eu. Farmacista mi-a spus la fel, ca e un fapt cunoscut, dar eu nu stiam. In fine, voiam sa spun ca da, trebuie sa iei, altfel vei simti toate efectele unui ficat obosit si e groaznic. Daca esti la inceputul administrarii de AC, ar mai trebui sa te interesezi si in legatura cu substantele care le diminueaza efectul (antibiotice, grapefruit si sunatoare, de exemplu). Se pare ca e simplu, dar complicat :D. Pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ma bag si eu putin in seama, ca poate stie deja cineva daca Denoxinal e mai bun decat Liv 52, sau poate invers????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Si mie tot o farmacista de la Sensiblu mi le-a recomandat, dar n-am inceput inca sa iau. Acum, voi ce recomandati? Hepatoprotectoarele astea sunt produse naturiste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Haudeti ca va zic eu de hepatoprotectoare avind in vedere c-am ajuns experta,din nefericire.
Liv 52 este un produs exceptional.Sotul meu si cu mine am fost purtatori de hvb si ne-am negativat cu el.Deci vi-l recomand calduros ,mai ales ca raportul pret-calitate este f bun

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Si totusi, o intrebare: chiar fac pofta de mancare????
( Na, ca mi-a iesit si cu rima!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Edessa, vorbesti de anticonceptionale sau hepatoprotectoare?!?!?

Mergi la inceput