Aspirante peste 30 de ani - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

[quote]Originally posted by Victoria

Apropo de " fortzarea destinului", hai sa spunem fiecare ce facem in sensul..acela. Eu de exemplu ma stradui sa incap undeva, pe o lista de FIV si ..sa slabesc - am inteles ca kg. in plus ar fi o piedica, desi am numeroase exemple de femei dolofane care au ramas gravide si au nascut fara probleme.

Da, si eu am dat peste doctori care mi-au spus ca sint prea slaba!!!
Si sa mai pun kg!!

Acum, unde o fi adevarul?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Cami, e off-topic, dar...cum ai reusit sa slabesti atat?

A durat 5 luni ( din 14 februarie pana in 15 iulie 2005 ); de la 77 de kg la 58 de kg; 3 nr. la haine. Am combinat dieta cu masajul si automasajul ( cu creme de la L'Oreal ); sala; piscina; uneori si sauna ( nu mai mult de 5 min. sedinta ); mers zilnic pe jos; 10 sedinte de tratamente corporale ( Cellu M6 si drenaj limfatic - deoarece aveam retentie de apa, se pare de la trat hormonale pe care le-am facut in ultimii ani ); baut doar apa plata cu lamaie; tinut Postul Pastelui; fara dulciuri ( doar ocazional ) si eliminat masa de seara.

Crinuta Mult succes la Szeged!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moaaaama, Cami, da' te-ai chinuit, nu gluma! macar a fost cu succes! Bravo tie! vezi, ti-am zis eu ca esti curajoasa si luptatoare, stiam eu ce stiam !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gabi69 multam.
cami ma bucur ca ai revenit...iti doresc tot binele din lume..hai capul sus..
Elise
andicu va rasari soarele si pe strada ta cat de curand..vei vedea..si atunci sa ne trimiti si noua macar o raza

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Liana felicitari pentru ca l-ai luat

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

vai asi multumesc...
florile sunt minunate ..si io

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

quote:
Originally posted by Victoria

Cami, e off-topic, dar...cum ai reusit sa slabesti atat?

A durat 5 luni ( din 14 februarie pana in 15 iulie 2005 ); de la 77 de kg la 58 de kg; 3 nr. la haine. Am combinat dieta cu masajul si automasajul ( cu creme de la L'Oreal ); sala; piscina; uneori si sauna ( nu mai mult de 5 min. sedinta ); mers zilnic pe jos; 10 sedinte de tratamente corporale ( Cellu M6 si drenaj limfatic - deoarece aveam retentie de apa, se pare de la trat hormonale pe care le-am facut in ultimii ani ); baut doar apa plata cu lamaie; tinut Postul Pastelui; fara dulciuri ( doar ocazional ) si eliminat masa de seara.

Crinuta Mult succes la Szeged!

Cami

cami, ce dieta ai tinut??

fetelor, eu am fost aspiranta de la 25 pana la 30 de ani. La 30 de ani am devenit mamica. Si o sa fiu aspiranta pentru bb2 pe la 33-34, sper sa am si bb2. Sa fii mamica niciodata nu e prea tarziu. VA tin pumnii sa deveniti cele mai fericite mamici!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

andrrutzza bine ai venit in gasca noastra..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Liana felicitari pentru examen!
Andicu
Andrruzza Doar in primele 2 sapt. am tinut o dieta groaznica, dar cu ajutorul careia am slabit primele 5 kg, suficient cat sa ma ambitioneze. Apoi am tinut un regim propriu:
- nu am mai consumat carne de porc si prajeli de nici un fel;
- nu am mai consumat mezeluri si nici un fel de fast-food;
- lactate si branzeturi degresate sau cu minimum de grasime; cereale degresate;
- nu am mai baut nimic acidulat si nici alcool ( nici macar bere );
- am baut 2 l de apla plata pe zi, cu lamaie si fara zahar; sucuri doar de citrice facute in casa;
- nu am consumat mai mult de 2 oua pe saptamana;
- am consumat doar produse bio ( zahar brun - doar la cafea; orez brun );
- cat mai multe cruditati ( salate si fructe );
nu am mai mancat dupa ora 18,00;
- am redus portiile de mancare.
Mult succes cu bb 2!

Puteti sa ma vedeti aici:
http://photos.yahoo.com/zisaCami

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Si "veterana" topic-ului mai baga un nas pe aici ( 38 ani+7 luni)...deci se ingroasa randurile...hmmm...
Eu am intrat in linie dreapta cu FIV-ul, saptamana viitoare am punctia si embriotransferul...incerc sa nu-mi fac prea multe ganduri...sa iau lucrurile asa cum au sa vina...
Cami m-ai dat gata... de la 77 la 58 in 5 luni? Bravo! Si eu am acum 77kg si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa am 58 ( atat am avut acum 15 ani cand m-am maritat si era barbat-meu )
Liana da tare mai esti mama...

si somn usor.

Pis

Mergi la inceput