Clubul nurorilor (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Sticluta pentru alaptat, cu tetina in forma de sini. Un cadou distractiv pentru cei “neintarcati”.

Mergi la inceput

ce ziceti nu-i asa ca e dragutz?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Iac!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana iti facem galerie pana iti vine sotiorul acasa. Alexandra ce zice, ii dor de tati?

Fana ne bagi in boale cu cadourile astea:) Asta i-a luat si o prietena sotului ei:)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Alexandra nu pare prea afectata ca lipseste taica-su.Eu sunt afectata.Si tocmai ma laudam la tine ca m-am obisnuit cu plecarile lui

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Dana iti facem galerie pana iti vine sotiorul acasa. Alexandra ce zice, ii dor de tati?

Fana ne bagi in boale cu cadourile astea:) Asta i-a luat si o prietena sotului ei:)))

woaw!si ce reactie a avut?
taaare sunt curioasa ce fata ar face sotul meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fana pai inca nu l-a primit, urmeaza :)

Dana las ca macar stiu ca tu o sa ma intelegi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Andreea eu acum vazui ca esti din M Ciuc brrrr.., stai la caldurica si tin pumnii!
Flavia chiar muulte energii pozitive pe aici, ai avut dreptate Lasa ca trimitem si la tine cand o sa ramai singurica
Ma' da' ce vorbarete sunteti, bravo voua! Nici nu mai stiu cui sa raspund.. asa ca o iau cu ce ma doare mai tare. Miresucile - abia astept sa vina nuntile, hihihi... si sa vad poze Sotioarele - pai nu stiu nici eu ce cadou, cu sex-shopul m-ati dat gata, sunt scumpe rau? Eu n-am intrat niciodata intr-unul dar tare-as vrea. Si daca am parte soacra plecata pana atunci - poate ajungem si noi la un munte... Cadou... chiar nu stiu, cu e sticluta aceea, are tetina in forma de san? N-am vazut, o sa caut pe net ca-s curioasa. Eu am o peruca blonda si o sa incerc sa creez oaresce diversiuni in noaptea dinainte, dar imi trebe' si mie ceva deosebit.. fac sapaturi sa vad la ce culoare ma hotarasc.. cat despre el... ai vostri au chilotei-elefantei? Lenjerie comestibila e prea banal? Hai c-am innebunit.
Va pup ca vad ca nu scap de masea.... Aoleu sanatate tuturor necajitelor... din cauza de dintoci

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Da mai si eu tot de la sexy shop m-am gandit sa-i iau un cadou,nu vreau sa-l alaptez ca destul il "biberonez" pe Mihaita...m-am saturat de biberoane,poate o lenjerie intima comestibila...dupa o cina romantica merge un desert dulce!
Noi pe 13 februarie facem 8 ani de cand suntem impreuna,asa ca avem doua zile de "nebunii"!Sa speram ca nu vine soacra-mea pana atunci ca-mi trece tot cheful de distractie!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia72
Sa speram ca nu vine soacra-mea pana atunci ca-mi trece tot cheful de distractie!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Musca-ti limba!

Dana

Mergi la inceput