Clubul nurorilor (11)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Ai luat si tu vreun medicament mai puternic pt durere? Macar sa te lase pana ajungi la dentist.La ce ora ai programare?Si eu am avut probleme si stiu cum ea .Decat sa ma doara maseaua mai bine mai nasc o data ca e mai putin dureros.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Pai da. Metronidazol, Amoxacilina, Paduden, Jumate de Celebrex...E o infectie de vreo 5 ani, care mi-a macinat o bucatica de maxilar. Si nimeni nu s-a prins, pt ca nu ma durea. Acum..asta e! Da-o incolo de masea. Razvan(dr) mi-a zis ca nu are ce sa-i faca in seara asta...sa merg pe pastile, ca oricum canalele sunt libere si ar trebui sa functioneze. Are dreptate ca doar acu doua zile m-a vazut! Mersic de interes si hai sa nu monopolizam discutia cu blestemata asta de masea! Te pup
quote:
Originally posted by diadaniela
Ai luat si tu vreun medicament mai puternic pt durere? Macar sa te lase pana ajungi la dentist.La ce ora ai programare?Si eu am avut probleme si stiu cum ea .Decat sa ma doara maseaua mai bine mai nasc o data ca e mai putin dureros.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Siminaf spune:
Eu am facut testele alea cu sexul bebeului de cind eram insarcinata cu Raluca si tot iesea pe dos. Dar, avind in vedere ca tot pe dos iesea si la Deiu, de care sint sigura ca e baietel, am sperat sa fie pe dos si sa iasa fata. Si asa a si fost!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
impreuna spune:
Eu nu mi-am facut calcule pt bebe, sunt multumita cu orice ca e al meu, desi parca ma bucur mai mult ca e fetita, apoi mi-as dori si un baietel:)
Simina am tras cu ochiul la pozele tale si nu-mi vine sa cred ce tanara esti. Daca te-as vedea pe strada nu ti-as da mai mult de 20 de ani (ai?:) Si cu 2 copii, felicitari mami
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna
Da, Dana si la mine si mama a iesit. Adica in luna conceptiei, varsta aferenta..ii iesea fetita. Si iote-ma!
Andreutzo ai grija la stomato! La tine lucreaza "cjestii finutze" banuiesc. Fara injectii, pastile si alte cele, nu?
Lucruri minore, plombe doar. Fara anestezii si alte chestii care dauneaza lui BB. Ca i-am spus la nenea doctoru' ca sunt cu BB la purtator.
Va place testul, nu-i asa?
![](gravida.gif)
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE
diadaniela spune:
Mie imi place testul,da' chestia aia cu bilele rosii .....coma
.
Se uita mama la mine ca rad de nebuna.Pana la urma se intampla ceva? Ca eu n-am avut rabdare sa vad daca are vreun final.
Dana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Mie imi place testul,da' chestia aia cu bilele rosii .....coma
.
Se uita mama la mine ca rad de nebuna.Pana la urma se intampla ceva? Ca eu n-am avut rabdare sa vad daca are vreun final.
Dana
Da, o ia de la inceput, dar daca nu esti atenta nu-ti dai seama :))
Flavia (sotie si mamica fericita)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Bau!
Si io si io! Adica m-am cracanat de ras cu bilele alea...parca nici maseaua n-o mai simteam!
Foarte bine Andra...ca nu-i ok pt BB sa iei medicamente&stuff!
Simina chiar asa..esti o tinerica! Are dreptate Flavia! Sa fii fericita alaturi de sotul si copiii vostri!
Pup u all
p.s. Fannaaaaa...iuhuuuu...cine ziceai aseara ca doarme? Tu cumva?
andora spune:
Heyyyy mai usurel nurorilor ca nu mai poci. Sunteti asa dulci, niic nu stiu cum sa incep, am intrat rapidulet dar am inceut sa casc gura la rochia de miresuca a Razei... ce mai, super!!!!!!!!!!!!!! Ma apuca nostalgia, pe vremea nuntii mele n-aveam digitala... ce vremuri Dar hai s-o iau succint:
1. Nu ma mai joc, cum m-am inscris la voi si v-a luat maselele hop si maseloaica mea cuminte... off azi noapte+azi +acum ma doareeeeeeeeeeee groaznicccc! Si nu trece!
2. Pe mine sa ma strigati "Andora"
3. Socrella: a trecut si ziua, nu ma intrebati cum, mancare, vaicareli (uneori indreptatite saraca e cu 2 drene-n ea), lacrimi, eu capiata de durere a tb sa zambesc in continuu, si pe seara a tras-o Gogo de drene de-am zis ca lesin. A fost salvata la timp insa. Dimineata pleaca iar la spital. Bomba e ca tot maine revine. Dar poate mai sta si pe la cumnati.... nu de alta dar mi-a intepenit spatele de la dormit, ma taie maselele si mi se termina constant mancarurile care alta data-mi ajungeau pt 3 zile. (azi am dat-o pe bors, carne vita, snitele, gratar)
Maine iau maimutica in brate si fuga pan' la serviciu, la intoarcere nu stiu ce gasesc. Gata despre mine.
Voi ce sa zic, sunteti niste scumpe si pline de energie, exact ce-mi tb. Ma simt mai tanara cu voi. Andreea, tizuca mea, tin pumnii sa scapi de dinti (adik de durere
) si sa va iubiti tot asa mereu... hahaha ce ziceai? Ca ai timp de nani si dupa ce vine bb? Hihi, sa fii atenta cand o sa miste ca a mea programul din burtica il are si-acuma
Se prea poate insa sa semene cu parintii, a mea seamana, nici noi n-avem nici stare acasa nici somn
Mai dar ce aproape sunt nuntile... Andreea si la rochita ta m-am uitat..... superba.... e cu spatele gol, nu?
Inchei ca ma lungesc prea mult. Flavia si Dana raman datoare, sunt super toate nuroricile si tare bine imi pare ca sunt si eu p'aci.
Pup si noapte buna
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Simina si eu te-am vazut la Twin Peaks ! Nu radeti de mine.... cat are Ralucuta?
Sa fie sanatosi!!!
Fanna esti o dulceata! In Amway am vrut sa ma bag si eu fiindca produsele am vazut ca sunt fffff bune, insa pe atunci n-aveam clienti, mentalitatea romanului nu era sa cumpere rar si de calitate ( eu zic ca-si justifica pretul). Acum s-a mai schimbat treaba asa ca bafta daca te apuci
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea