gradinite retrocedate

gradinite retrocedate | Autor: pau

Link direct la acest mesaj

Ati fost in situatia de a schimba gradinita,in timpul anului scolar, din cauza retrocedarilor fostilor proprietari?In acest moment fiind singura din zona cu 130 de copii din care 20 care raman saptamanal.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

A mai fost cel putin un caz, acum doi ani, de care stiu, era vorba de o gradinita din Cotroceni. Dar, stiu ca retrocedarea s-a facut in timpul vacantei de vara.

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Primaria are obligatia sa puna la dispozitie un nou spatiu. Mutarea se face "pas cu pas", astfel incat sa nu afecteze activitatea. Daca s-a retrocedat insa, nu este obligatoriu sa va si evacueze in urmatoare zi.
Noi ne-am bucurat cand am trecut prin aceasta situatie, pentru ca dintr-o casa veche cu sobe care fumegau ne-am mutat intr-o cladire luminoasa si mult mai potrivita pentru gradi. De aceea, chiar am participat activ la mutare, fiecare parinte cu ce a putut (masina, oameni etc). Ne-am mutat la un sfarsit de saptamana, de vineri pana duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Lona,la noi este exact invers situatia.In acest moment gradi este super aranjata,dotata,caldura,zugravita anul trecut,dormitoare si sali de mese,amenajate special atat pt copii care sunt la program normal cat si pt cel care raman saptamanal.Intr-adevar, Primaria ne-a pus la dispozitie doua locatii, care in acest moment,la una din ele nu activeaza decat 1 sg grupa in toata cladirea care este sub orice critica.,si cealalta este la fel,fara copii din cauza conditiilor existente.In cat timp v-au amenajat spatiul cel nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Primaria a construit o cladire noua. Cred ca a durat cam un an constructia.
Oricum, la nivelul administratiei se stie cu suficient timp inainte ca o cladire este revendicata, deci cu sanse mari de retrocedare, asa ca are vreme suficienta sa gaseasca o solutie buna.
Daca spatiul pus la dispozitie este impropriu, faceti memoriu la primarie, aratati situatia, cereti alta cladire.
Ati fost notificati sa parasiti cladirea? Cat timp aveti la dispozitie?

Mergi la inceput