Aspirante optimiste - 179

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Indiferent de cat de aspra e legea adoptiilor in nici un caz nu se poate compara dpdv financiar cu un FIV. Eu una nu inteleg de unde vine acest paralelism, mai ales ca pe mine lipsa disponibilitatilor materiale m-a facut sa renunt la tratamente si investigatii si sa adopt.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sa-ti traiasca, Astery. Sa fie sanatos si sa va faca fericiti.
Dar tot am o nelamurire: unde a incaput in bazinul ala al tau de viespe, Razvanelu' grasunelu'?

Refacere rapida si multa sanatate!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada75 spune:

va multumesc din suflet pt sfaturi AVALON si DANYALO.va de o mie de ori ca m-ati primit si pe mine aici.as vrea sa va povestesc ceva si apoi sa-mi spune-ti voi ce credeti:noi suntem casatoriti de 2,5 ani,avem 30 de ani si problema am decoperit-o acum un an si jumatate dupa ce am bime o jumatate de an si...nimic si dupa ce mi-am facut eu controale,instilatii,am luat o luna si CLOSTYLBEGYT care se stie ca stimuleaza ovulatia,dar.....in zadar.atunci am tras concluzia ca prb nu sunt eu ci el ceea ce s-a si dovedit la spermograma:200.000-oligospermie severa+inf. cu e.coli.cand am vazut mi-a venit rau va dati seama!!!aA facut trat. pt. inf 3 luni ca la carte si dupa inca 2 luni iar spermograma:350.000.in aprilie 2005 am ajuns la BUCURESTI la Giulesti,la dr.LAURA DRACEA care ne-a spus sa mai facem niste investgatii pt a depista cauza(pe care nu o stim nici acum)sau sa facem fiv sau IAD.OK!am facut investgatii(in afara de testele genetice ca sunt cam scumpe)si ne-am hotarat pt.oIA(in noiembrie2005).dar in oct,la craiova,la cel mai bun lab.au fost 400.000,iar in noiembrie la BUC.au fostZ E R O!!!!!!!!!!!ne-am hotarat pe loc sa facem IAD(discutasem acasa destul despre asta si eram de acord amandoi)la mine totul O.K.(echo transvaginal la craiova cu o zi inainte-ziua 15 a CM):folicul 22mm,endometru 14 mm,artere uterine cu flux perfect.Am crezut ca ne va da sa ne alegem noi,din niste fise care exista presupun,donatorul.Nu ne interesa cine este dar somatotipul(inaltime,greutate,analize genetice,par,ochi etc.)trebuia sa il alegem noi,nu?nici pomeneala de asa ceva!Dr.MOISA,cea care se ocupa de banca de sperma a stat de vorba cu noi pe scari(asculta toata lumea la noi)despre cum am vrea noi sa fie copilul ca sa stie ce sa"decongeleze".voua vi se pare normal asa ceva?????????sa discuti despre cum ai vrea sa fie un copil ca si cum ai cumpara ceva!!!!!si apoi procedura in sine a fost o mare tampenie.nu m-au lasat sa mai stau deloc pe masa si apoi in pat cu picioarele mai sus cum se sta ca se grabeau,era multa lume la usa.bineinteles ca pana la gara mi-a curs totul inapoi si uite asa timp,nervi(pt ca am asteptat-o 3 ore pe dr dracea sa iasa din operatie ca sa-mi faca procedura)si bani degeaba.am venit foarte dezamagiti de acolo si bineinteles ca nu s-a prins nimic.poate ca sunt eu prea pesimista acum dar,vazand harababura de acolo,dezinteresul lor mi-am dat seama ca e o industrie de facut copii si ca iti trebuie multa rabdare si putere sa mergi pana la capat.Va cer mii de scuze daca v-am plictisit cu povestea mea va citesc de mai mult timp si abia acum am indraznit sa intru in legatura cu voi si m-am gandit ca poate imi dati un sfat,ce sa facem?apropo unde e dr MATEI?La BUCURESTI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mada, din pacate asta e starea lucrurilor, nu aveti de facut decat sa va adaptati la ea, de schimbat nu prea aveti cum... da, dr.biolog Matei este la Bucuresti, fetele iti vor spune unde s-o gasesti, dar dupa umila mea parere nu va face decat sa-ti confirme ceea ce au spus 3 laboratoare... Este bine ca sotul tau a acceptat aceasta solutie, IAD pt ca este singura solutie in cazul in care posibilitatile materiale sunt restranse. Cat despre faptul ca nu ai reusit din prima, nu-ti face probleme, inseminarea este ca un act sexual normal, adica procentul de reusita nu difera... Intr-adevar, la giulesti totul se face pe banda, ca sunt multe cupluri cu probleme, si la fiv e la fel (desi costa o gramada de bani), dar iti spun eu ca nu difera prea mult de clinicile private (ca procent de reusita) unde dai o caruta de bani... Eu zic sa perseverati pe calea asta, a IAD-urilor cateva luni si daca nu reusitit, atunci trebuie sa te investighezi tu mai bine, inseamna ca sunt ceva probleme si acolo... Multa bafta si tine-ne la curent!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput