Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105
Raspunsuri - Pagina 7

mamiFlori spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt urari si sa stiti ca ma "zgandara" inca un gand "nebun" sa nu renunt la ideea cu adoptia. Ca intotdeauna am vrut 3 copii... Dar, trebuie sa imi dau seama ca imi va fi f. greu si asa pt ca abia mi-am schimbat locul de munca (de 3 zile!!!) si cred ca sefa ma impusca cand afla. Sper sa ma creada ca abia am aflat... In orice caz nu prea o sa ma pot alinta, ca si asa in toamna... Daca as fi in locul sefei as cam face si eu fete-fete ca doar m-a angajat ca avea nevoie de cineva de incredere, si acuma.. Asta e! Viata merge inainte! Si in 4 pt noi!!! Ura! Ura, ura, tra, la,la..
(Crede-ti cumva ca am inebunit?) Da, de fericire! Ceea ce va doresc si voua! Sunt sigura ca as fi fost la fel de fericita si daca as fi gasit puiutul prin adoptie!
Va pe toate, sufletistelor, si sa nu va suparati daca nu prea am timp sa scriu (slujba, stiti..
)
Florina

simonette spune:
Buna dimineata
Va doresc o zi splendida!!!!!!!!
Aventura, bafta multa!!! Tin pumnii sa ne vii cu II
Liana, Bafta maxima la examen!!! Am incredere in tine...stiu ca te vei descurca
Simonettu, care va iubeste mult!!!

simonette spune:
MamiFlori, te felicit in primul rand pt. sarcina si in al doilea rand pt. felul in care gandesti Eu...iti doresc din inima sa treci cu bine peste tot ce e neplacut [cu sefa] si sa si gasesti un bb pt. adoptie! Bafta multa iti doresc!!!
Picuuuu daca esti prin zona, da-mi un BUZZ!!!
Lachy, daca ajungi la birou, suna-ma urgent!!!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

aventura spune:
Fetelor, nici nu am mai apucat sa plec...
Dupa ce m-am spalat si am mancat, mi-au venit rusii......
Chiar inainte sa plec la analiza de sange!!!!!!!!
La 19 zile DPO minitorizata - 5 zile de intarziere!!!!!!!!1
Nu mai inteleg nimic, sunt disperata si extrem de trista........
I love Mission Impossible!

marrina spune:
Desi nu prea sunt prezenta prea des sunt tot timpul alaturi de voi.
Eu am primit rezultatele analizelor din ziua 3 si vreau sa va cer o parere despre ele:
-FSH 10,91 IU/l (val. de referinta: 3-12 IU/l f.foliculara)
-LH 8,37 IU/l (val. de referinta: 1,9-8 IU/l f.initiala)
-Estradiol 112,9 pmol/l (val. de referinta: 46-607 IU/l f.foliculara)
Ce parere aveti? Cum credeti ca stau cu rezerva ovariana? La LH pare sa fie depasita valoarea de la faza initiala dar stie cineva de ce nu-i zice si la LH faza foliculara ci faza initiala? Mai apareau pe buletinul de analiza valori de referinta pentru faza luteica si faza de varf iar faza de varf stiu sigur ca e in ziua 14, inainte de ovulatie.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Azi m-am intepat pentru LH, TSH si freeT3. Iar astept doua saptamani pana sunt gata.
Trebuie doar sa crezi!
marrina

Cristinna spune:
Aventura cuvintele sunt de prisos. Dar nu dispera ca vine o noua luna cu o noua speranta
Cristinna

Cristinna spune:
marrinanu ma pricep foarte bine la interpretarea rezultatelor tale, las fetele care stiu mai bine.
In ceea ce priveste LH , la mine pe buletinul de analize am urmatorele valori:
faza foliculara: 2.4-12.6 mU/mL
faza ovulatorie: 14-95.6 mU/mL
faza luteala : 1-11.4 mU/mL
Cristinna

marrina spune:
Cristinna Multumesc. Vad ca la tine sunt alte uniteti de masura Racusorule, sa profiti de luna februarie! Cica sansele de conceptie sunt foarte mari!
Trebuie doar sa crezi!
marrina

Cristinna spune:
Sa stii Marrina ca voi profita din plin. Asa am citit si eu ca in luna februarie racusorii au sanse mari de a concepe un BB
te
Cristinna

felicia_ spune:
UUUUUfffff. mai Aventura!si eu pt tine... stiu ca durerea e cu atat mai mare, cu cat sunt mai multe zile de intarziere... Nu am cuvinte sa te consolez... imi pare tare rau,,,Uite cativa
! Incearca sa treci peste suparare, nu mai poti face nimic acum.... poate luna viitoare!
Pupici pt toate fetele, v-am citit , dar nu am avut noutati, asa ca...