Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105
Raspunsuri - Pagina 5

mamiFlori spune:
Liana, fetelor, va multumesc din suflet pentru urari! Astept cu nerabdare sa va dau anuntul peste 8 luni.
Deja intru pe "odiseea de 40 de saptamani" si citesc ce se intampla cu micutul saptamanal... Doamne, Doamne, nu imi vine sa cred... Parca nu ar fi vorba de mine.... Am asteptat atata timp, si totusi a venit asa de neasteptat..Parca ar fi prima data cand sunt insarcinata Daca as avea voie as trage o
.
Sa va zic ceva... Micuta mea s-a rugat doi an la rand, seara de seara la Doamne Doamne, pentru un fratior si o fratioara(!). Sa nu credeti ca nu astept cu nerabdare echo de marti sa vad ce e pe acolo... Nu ar fi culmea, sa ii indeplineasca D.D. dorinta 100%??
Va pupacesc! Florina

Adriana mica spune:
Aventura, tinem pumnii. Apropo, daca visezi flori inseamna ca esti insarcinata. Mi-a spus si mie cumnata mea. Oricum, simptomele tael sunt foarte sugestive: si pe mine ma dor sanii pe parti, si un pic capul. La mine T. s-a mirat ca am aflat atat de repede ca sunt insarcinata, si pana nu mi-a facut echo nu s-a lasat convins nici de analiza de sange. Oricum, pentru tratamentul pe care il fac, confirmarea pozitionarii sarcinii este esentiala.
Eu mai merg la T. de abia peste 2 saptamani, cand putem sa il masuram pe bebe si sa ii auzim inimioara. Pana atunci, stau cuminte si fac tratamentul
Adriana
Vine barza
Pozici

Liana30 spune:
mamiFlori nu rezist sa nu te mai felicit inca o data...te de o mie de oriii...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Kariris spune:
salut fetitze dragi!
mamiflori felicitari!!!
se anunta un an foarte fertil.... multe gravidutze...
SIMONETTE!!!!!

KITTA spune:
MamiFloriFELICITARI si un BB sanatos. Imi si imaginez cum o sa petreceti voi Ziua Ingragostitilor in 3!!!
AdrianaMicadaca cel de-al doilea test nu s-a dat, subscriu si eu. Iti scriu un PM. Speram sa se ia....

mari-lu spune:
Andicule,daca in sange sunt pozitive IgG inseamna ca ai AVUT infectia si esti imuna la ticaloasa clamidie, IgM ca o mai ai.La tine cum e?
Si eu am trecut prin asta si nu sunt afectate trompele.

piccaflor spune:
Seara buna!
MamiFlori FELICITARI SI SARCINA USOARA! ploua cu gravidutze in ultima vreme...Da Doamne sa fie tot anul asa si sa ne mutam toate la burticoase...
Alexia28 si Libelula bine ati venit!...
Simonette...
Aventura sper sa fii tu urmatoarea pe lista...
Va pupic absolut pe toate si raportez ziua 26 cu raceala cit cuprinde...

motzunica spune:
MamiFlori, FELICITARI!
Mishule, am vorbit cu dr. de aici si este de acord cu injectia respectiva insa am o mare problema...imi este frica sa o fac!
Ce ma fac? Creierul zice da, inima zice ba!
Mama ei de intuitie!
Eu: maine ziua 1 CM.
N-am mai scris din lipsa timp, am de invatat foarte mult si ca alte fete de pe aici, incerc sa ingras porcul in ajun.