Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105
Raspunsuri - Pagina 3

Mishulina spune:
Cristinica,gata "sefa" am inteles! Mai aman "iesitul la pensie"! Ai si tu dreptate....Ce sa fac,sa stau acasa si sa-mi cresc nepotzii? Care nepotzi?
Andicutz eu ma bucur de fiecare data cand treci pe la noi,cu tolba plina de ganduri frumoase....
Ai fost o nasica sperba,cat despre bebe... tare scump si dulce....
Of,stiu cat poate fi de pacatoasa chlamidia asta! Asa imi iesea si mie anul trecut! Din sange da,din secretie ba! Nu te necaji...desi stiu ca-ti strica toate planurile....Eu stiu ca analiza din sange mai da si erori,trusele mai "interfera",nu-s asa bune etc...Mie mi-au zis la Cantacuzino ca aia din secretie e concludenta....
Alexia
Ina

Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Aseara am fost la T. L-am vazut la echo pe bebe; sau mai bine zis, am vazut sacul gestational si o structura embrionara, ca de masurat sau pozat nici nu s-a pus problema la cele 4 saptamani si cateva zile pe care le avem. Noroc ca s-a vazut, ca a putut T. sa ma treaca pe tratament de sustinere: pregnyl, utrogestan si MagneB6.
Pe mine ma doare gatul si o ureche; mi-a dat T. voie sa iau eferalgan (am cumparat din acela pt copii, sub forma de sirop, si iau putin cate putin, doar-doar o trece). Sper sa fie o simpla raceala si sa treaca (fie vorba intre noi, mi-am facut ceva ganduri negre ca ar putea fi ceva mai grav, la care nu am imunitate, dar si T. si medicul de familei au incercat sa ma linisteasca: analizele din dec05 aratau ok, asa ca.. mergem cu Dumnezeu inainte).
Fetelor, am 2 teste de sarcina disponibile: un Clear Blue si un Barza, ca cel pozat de mine. Le dau cu drag (din inima si fara bani) cui le vrea. Poate sunt cu noroc. Eu locuiesc in Titan si lucrez pe langa Cismigiu.
Va doresc bafta, si, nu in ultimul rand sanatate.
Adriana
Vine barza
Pozici

Madana spune:
Libelula si Alexia28 bine ati venit, sper sa va vad cat mai curand la . Vad ca amanoua ati primit raspunsuri asa ca nu-mi ramane decat sa va
dulce.
Adriana mica daca ai teste care se si pozitiveaza, ca al tau, eu sunt ffff doritoare. Esti o saumpica . Ma bucur ca e totul ok cu bb, si ca deja il ajuti sa se faca mare.
Mishulina il vezi pe ? Il trimit acum la tine imediat daca ma mai superi mult. Aaaaa vad ca tii-ai revenit. E mult mai bine acum
Andicu sa-ti traiasca finutzul care e un superb. Si ce nashica frumoasa are
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

asi spune:
Libelula analizele din ziua 14 si 21 sunt standarad pentru un ciclu regulat de fix 28 de zile.Daca tu nu ai un atfel de ciclu dozarile nu spun nimic.Ca sa stii daca ai ovulatie e necesara o monitorizare o de minim 3 luni consecutive.
Mishulina
Alexia28 bun venit.Mare atentie cu testele de ovulatie daca intr-adevar ai ovare chistice s-ar putea sa le faci degeaba.
Cristina lasa visele si concentreazate ca vine bebe.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

libelula spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri!!!
Totusi, mai am o nelamurire: se poate obtine un progesteron de 13 pe un ciclu anovulator?
Mentionez ca in ziua 3 a fost sub 1! la toate!

alexia28 spune:
quote:
Originally posted by asi
Alexia28 bun venit.Mare atentie cu testele de ovulatie daca intr-adevar ai ovare chistice s-ar putea sa le faci degeaba.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Adriana mica spune:
Madana, tocmai de asta le dau cu mare drag, poate va poarta noroc. Da-mi un PM cum poti tu sa ne vedem. Eu si in timpul programului pot pleca o jumatate de ora, daca si tu lucrezi in zona.
Salutari
Adriana
Vine barza
Pozici

stuart spune:
mamiFlori, iti urez din toata inima FELICITARI!!!!!!!!!!!
Sa ai parte de o sarcina usoara si peste 9 luni sa-si faca aparitia un (banuiesc ca asta iti doresti) sanatos, frumos si mancacios!
]
]
]
]
]
Mishulina, nu mai te rooog, ce vrei sa redeschizi sezonul de inundatii????? Uite eu arunc cu niste
ca sa nu te superi si pe mine pt. ce-am "grait"!
Aaa...si ca sa nu uit, mie mi-au zis si tot cei de la Cantacuzino (Institutul) ca testul de sange e mai concludent! Oare pt. ca eu aveam testul cu pricina facut din secretie????????
Madana, mama lor de rusi...! Acum te rog sa-ti lipesti
si mai bine de fetisoara ca sa le faci in necaz (
)!
Cristinna, lasa visele ca de data asta o sa fie pe dos , adica o sa fie !
Adriana mica, cred ca deja ai coada la usa! Pai cu asa teste trebe sa deschizi o licitatie!
Stu