Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -105
Raspunsuri - Pagina 2

Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumesc pentru incurajari,cate un pentru toate inimoasele si in special pentu Oana,Liana,Miro,Cristinica
MamiFlori bravo tie,ai "dat lovitura"! Sarcina usoara!
Ma intorc la ocupatia mea de baza - -ul (sa nu dati cu rosii,oo si alte alimente ca ie scumpe rau acu,in toiul iernii!
).Nu ma mai incanta nici macar gandul ca luna asta ovulez (daca oi avea noroc) chiar de Ziua indragostitilor
(ma rog,in weekendul dinainte,dar tot pe acolo!)
Miro,petrecere frumoasa la Straja,vezi sa nu racesti si fara prea mult efort (in afara de ,of course!)
Ina

rami 73 spune:
Libelula, daca ai CM de 26-27z., e posibil sa ovulezi chiar si in z.12 ! Estradiolul e mai mult responsabil de dezvoltarea foliculara, cel care contribuie la spargerea foliculului este LH-ul. Dar peak-ul asta de LH poate dura putin, chiar si cateva ore, deci e putin probabil sa surprinzi momentul acela printr-o analiza de sange. Deci nu te alarma !
Ca sa te lamuresti 100% trebuie sa faci monitorizari ecografice ale foliculilor/endometrului inainte si dupa ovulatie !
Te
rami

Cristinna spune:
Bine ai venit Alexia28.Spui ca ai fost in ziua 13 la monitorizare si ti-a zis de ovar stang micropolichistic...oare nu a confundat chistul cu un folicul totusi???..parerea mea ca s-ar putea sa fie asa. Endometru de 6,5 este un picut subtirel, dar poate s-a mai ingrosat putintel pana azi.Daca azi ziua 14 ai mucus albus, inseamna ca ovulezi sau esti chiar inainte de ovulatie...deci vezi ca ai treaba
.
Bafta si
Cristinna

Cristinna spune:
Mishulet scumpulet te rog eu nu da apa la soricei, ca ma apuca si pe mine
.Am visat asa urat azi noapte ( am visat ca in loc de sarcina m-am ales cu un chist) si mie de obicei mi se adeveresc feelingurile astea si visele
.Hai sa ne ridicam din butoi si sa mergem inainte impreuna
, ca doar suntem niste luptatoare.
Cristinna

bubulina1 spune:
libelula, si eu am avut probleme cu estradiolul in ziua 14 cand mi-am facut anul trecut analizele in z 14, dar intrucat progesteronul in z 21 a iesit bine, doctorii de pana acum au zis ca e bine. Depinde f. mult cand ai ovulatia pentru ca f.posibil sa ai o valoare care sa fie mica pt. faza ovulatorie, dar normala pt. faza foliculara.
alexia28, testul de ovulatie se pozitiveaza cu 24 de ore inaintea ovulatiei, este posibil intr-adevar ca maine sa ai ovulatia. Mucusul cervical e bun pentru acesta perioada, ii ajuta pe .
Spor la prestat!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

alexia28 spune:
Cristinna, Bubulina multumesc mult pt raspunsuri.
Cristinna si eu m-am gandit la posibilitatea asta cu foliculii dar mi-a zis ca se vad multe chistulete mici deci...
Bubulina i-am lasat sotului meu pe birou dimineata testul de ovulatie si un bilet ca este cazul sa vina devreme acasa

Mishulina spune:
Alexia 28 bine ai venit ! Iti doresc sedere scurta pe aici si fuga la mamicute (am avut pana de curand o Alexia 27 care acum e la
-ute asa ca...dupa numar urmezi tu!
)
Un special pentru Bubulina cea saritoare!
Cristinica sigur ca suntem luptatoare...Dar eu una ,judecand dupa vanatai si rani...cred ca ar cam trebui sa "ies la pensie"
Ina

Cristinna spune:
Mishulina iti arat eu tie numai pensie. Sa nu te mai aud cu pensia sau mai stiu eu ce prostioare ca te
. Hai fata frumoasa, capul sus si la lupta
Cristinna

andicu spune:
Buna ziua, fete dragi.
Am intrat sa va salut. Vin mai rar pe-aici,ptr ca simt ca nu prea mi-e locul printre voi, cele care inca sperati si puteti sa va indepliniti visul pe cale normala. De obicei, cam sunt of-topic pe-aici,deci prefer subiectele la care am ce scrie despre mine.
La voi intru de drag, ca va iubesc pe toate si sunteti haioase si optimiste. Sa nu credeti ca v-am uitat, o sa mai intru sa va salut.
Mishulina mea draga, incearca sa nu te mai gandesti!te rog eu frumos! continua sa lupti, fara sa te intrebi de ce nu reusesti nici luna asta...sunt convinsa ca va veni ziua in care, fara sa te astepti, vei avea un test II al tau in fata ochilor!
Si e valabil ptr toate fetele care atarna de butoi!!
MamiFlori, FELICITARI din toata inima! sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos!
Eu sunt suparata, mi-a iesit din nou Chlamydia pozitiv din sange! din secretie e negativ, ceea ce ma scoate din minti!asta inseamna ca n-am scapat de ea de anul trecut! se pare ca inca nu-mi pot face ganduri de intrat in protocolul FIV...
asta e, incerc sa nu ma stresez prea tare si sa ma obisnuiesc cu gandul ca voi face FIV atunci cand Domnul si dna dr
vor hotari ca e bine.
Daca vreti sa vedeti poze noi cu marea inghetata si de la botez unde am fost nashica, va invit cu placere!
Andreea.Pozele mele

alexia28 spune:
Andicu, foarte frumoase pozele. Sa-ti traiasca finicul, sa fie sanatos.
Mishulina, sa te auda Dumnezeu. Dar te rog eu frumos nu mai fi tristuta, lasa ca trebuie sa fie bine pana la urma si o sa avem si noi toate fetele de aici bebeul nostru