Nou stil de viatza (83)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
CARMEN - FELICITARI !
Sarcina usoara si un bb sanatos !!!
Ce faaain 

Ce curajoasa esti !!! Felicitari ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
crystina spune:
Gata shi cu pauza mea..Nu ma pot abtzine cand sunt veshti asha mari pe topicul nostru!
Carmen, felicitari!

Ce tzi-ai dori? O motanica sau un motanel 2? Sa fie sanatos shi tu sa ai o sarcina ushoara!
Cami, bine ai revenit! Lasa ca o sa vina la tine barza! 
Zuziliciule,poetesa lu' mama
! Cum le potriveshti tu...
Io acum am realizat...tu mai ai doua luni shi doua saptamani pana la nastere..WOW! Mai ai putzin shi-tzi vezi printzesica!
Daria, am mancat de-a paste din alea cu "ciumperci" de-ale tale la greu! BUUUUUne rau!
Delia, vad ca nu te-ai intors inca la sala..lasa shi ca yoga e buna! Mie imi lipseste foarte mult dar nu pot merge pentru ca este tocmai seara shi nu vine sotzul pana atunci acasa!
Vad ca "danezutzele"sunt inca pe baricade..pai io va admir pentru ambitzie, dar cand va aud ca va e fomica parca ma ustura pe mine stomacul! Cat mai avetzi? E de 13 zile sau ma inshel eu? Pai bafta acum shi bafta la sfarshit sa nu le punetzi la loc! 
Io mi-am facut astazi ghiveci cu multaaa mazare, cartofi, pastai, ardei gras, ceapashi catziva cartofi. A ieshit de milioane..am papat azi toata ziua, vreo trei castronele, iar seara m-am delectat cu un biscuite shi struguri.Yum-yum!
Va pupicesc pe toate!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
cookie spune:
Carmen, sa fie-ntr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! 
Dragi daneze, mie mi s-a parut ca masa din seara asta(branza cu ou si morcov) a fost un adevarat ospat! Bine, mie imi si place branza mult de tot, as putea oricand renunta la carne, da la branzica ba!
Daca ar fi mai multe mese din astea, zau ca numai intr-o daneza as tine-o! ![]()
Zeeva, da un search pe google si gasesti numaidecat!
Eu o am, dar e afisata pe frigider...
Mik spune:
Crystina imi pare bine sa am vesti de la tine.
Idem pentru Cami.
Pupat
poetele de pe topic ! (Zuzi si Cami).
Vesti scurte de la mine: dupa prima doza de antibiotic si un somn bun Marghiolitza mea nu s-a mai plins de durere de ureche. Acu' cel mare continua sa fie bolnavior si dr nu prea stie ce are.
Miine poate va citesc, dar nu sunt sperante sa va scriu.
Pupat de noapte buna toata suflarea !
Uitam : am o propunere "serioasa si constructiva" : sa autorizam gravidutzele si numai pe ele sa ne dea bice in caz de abateri. Voi ce spuneti ?
Mik.
roxana1974 spune:
Helau girlz! Eu va anuntz cu tristete ca de-o vreme intru rar pe DC si de-acum incolo voi intra si mai rar si anume pentru ca de la job nu mai pot intra. Monitorul meu da spre usa si m-au reperat anumite persoana binevoitoare si mi-a mers vestea asa ca...intrarile mele vor fi putine si...nocturne.
Despre mine nu am noutati, ma mentin, mananc nu dietetic, dar putin si nu mananc intre mese...se poate spune ca e cat de cat sanatos. Pe langa asta am facut niste sedinte de Starvac, v-am zis eu mai demult, intre timp m-am obisnuit cu durerea ...si cateva de electrostimulare. De sport m-am lasat deocamdata, nu mai imp nici sa respir! Dar sper ca pe cand pleaca frigul sa-mi aranjez un program in care sa includ jogging-ul si macar in weekend niste partide de innot. Am ganduri mari...
Pana atunci, va pup si sper sa va citesc in curand.
Va rog sa nu ma uitati, iar eu voi trece macar pe luni la raport :)
Succes la burtici si bafta celor care vor sa slabeasca in continuare!
Roxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
zisaCami spune:
Crystina bine ai revenit si tu! Ce mai face Lilisor?
Cat despre barza ... daca nu vine ea la mine pana in octombrie, plec eu dupa ea
...
Pana atunci voi continua sa am un stil de viata cat mai sanatos si sa ajung la greutatea dorita. 
Cami
zisaCami spune:
Mik ma bucur si eu sa te "aud"! M-am molipsit putin de la Zuzi sa vorbesc in rime! ![]()
Am inceput sa exersez de pe-acum "dansul din buric" si am constatat ca sunt tot la stadiul "matura"!
In fine ... partea cu dansul ma intereseaza mai putin, important e sa arat asa cum mi-am propus.
Cat despre magazine ... stau chiar in mijlocul lor ( P-ta Romana )
si iti dai seama ca nu ma pot abtine! Scuze pt. intarzierea cu care ti-am raspuns.
Tu stai in Lyon? La sf. lui iulie vin si eu cateva zile, la nunta prietenei mele.
Multa sanatate la
! 
Cami
zisaCami spune:
Eftimie C. Seful meu e chiar "sotul", asa ca nu pot sa ma fac ca muncesc, s-a prins ca fac ce fac si intru pe DC cum am ocazia si a luat masuri: acum imi da sarcini de "teren", asa incat e absolut sigur ca-mi fac treaba! 
Mamagiuliei
Felicitari pt. ambitie! Cu siguranta vei reusi din nou! 
Fetelor nu mai pot sa stau, continui maine! 
Cami
Mik spune:
Cami eu stau linga St Etienne, care e aproape de Lyon. Intre 15iulie si 5 august vom fi in Bretania, la mare, cu pruncii. Sa-mi spui exact cind apari, ca sa ma organizez.
Pentru dansul din buric, incearca sa te misti din talie facind opturi sau C-uri sau S-uri, fara sa misti picioarele. Dupa aia treci la miscari mai elaborate.
Acu' chiar ma culc.
Mik.