Nou stil de viatza (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
Cu daneza stau bine si nu prea.....adica aseara am trisat cu 2 pahare de suc de ananas(natural), am zis ca daca nu beau de ala sar direct pe frigider asa ca am ales o cale de mijloc, azi continui pana sambata daneza.
Raport las si io pe sapt viitoare , mare lucru nici nu am de raportat asa ca ma abtin pt luni.
Fetele nu prea sunt in starea necesara de mesaje lungi , pup pe toata lumea si va urez o sapt plina de reusite pe toate planurile.

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vad ca nu sunt singura fara prea mare chef de mesaje...

Fetelor va pup pe toate, va tin pumnii la raport, si danezelor succes in continuare!

Carmen, of greturile astea, la Iustin cum a fost? La mine au inceput arsurile

Zuzi, Doina, pupici pe burtici.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, astept rezumatul cu interes. Poate fi si mai lung ca eu nu ma supar.
Fetelor, cam pustiu pe aici....

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

La cererea publicului , incerc sa rezum cat mai succint ceea ce spune Mihaela Bilic in cartea ei.

In primul rand ea subliniaza importanta unui meniu echilibrat, in care sa avem proteine, glucide, lipide precum si vitaminele si mineralele de care organismul nostru are nevoie. Mai exact condamna total doar dulciurile (zaharul).
Proteinele de calitate( carne slaba, oua, lapte si iaurt degresat)NU ingrasa, deci se recomanda consumul lor. Carnea rosie mai rarut, carnea alba si pestele zilnic.
Legumele se pot consuma fara restrictie de cantitate, dar atentie la sosurile cu care se asezoneaza ( 1 lingura ulei de masline, sare, otet, maioneza doar light).
Fructe maxim 2/zi pentru ca sunt dulci, contin frunctoza...eu aici sunt partial de acord, dar o stii ea ce zice.
Glucidele- sunt permise cele cu indicele glicemic mic. Painea neagra, de secara, cartofi, orez, paste se consuma zilnic dar in cantitati mici ( de ex. 1-2 felii de paine dimineata, 3-4 linguri de orez/ piure/ 1 cartof fiert, o portie de paste). Ea subliniaza in carte importanta prezentei glucidelor la fiecare masa, intrucat spune ea ca depozitele de grasime ard doar in prezenta glucidelor.

In privinta lipidelor- se poate consuma ulei de masline( 2-3 linguri/zi). Restul alimentelor lipidice (unt, margarina, slanina) trebuie cam uitate pe perioada regimului intrucat sunt foarte calorice.Se pot consuma 5-10 grame de unt pe paine dimineata, si cam atat. Sa nu uitam ca majoritatea alimentelor proteice contin si un procent mai mare sau mai mic de lipide ( grasimi), de aceea trebuie alese cele cat mai slabe.

In privinta lactatelor- se poate consuma: lapte cu maxim 1.5% grasime, iaurt cu maxim 3% grasime, branzica de vaci slaba, branzica Fagaras. Branzeturile frantuzesti INGRASA, pt ca contin pana la 80% grasime, deci trebuie evitate ( aici m-a lovit rau de tot).

Cam asta spune ea...si mai spune asa: apa 6-8 pahare minim/zi, miscare cat de des putem ( ideal pt a slabi trebuie sa facem miscare 1 data la 2 zile, de preferinta aerobice).

Regimul acesta ( care este de fapt un regim hipocaloric) trebuie tinut min. 3 luni pt rezultate pe termen lung.

Am sa incerc sa aduc si cartea sa postez variante de meniuri zilnice.

Mai spunea ceva interesant...daca nu mai puteti de pofta de dulce, cel mai putin daunator dulce este inghetata de fructe ( maxim 7% grasime daca se poate).

Atat deocamdata, o sa incerc sa postez si meniuri zilele ce urmeaza.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Rapid, o comit de la job.
Raportez stagnare totala, 58 kg. Azi la amiaza am mancat pizza . Sper sa nu se depuna pana maine

R

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit cateva lucruri destul de importante:
- evitati iaurtul 0% grasime, este doar zer+gelatina
- evitati iaurtul cu fructe, are zahar
- sucul de fructe, chiar si cel fara zahar adaugat, este foarte caloric ( 400 calorii/cutie); mai bine mancati fructele in sine, ele contin mult mai multe fibre
-este ok sa bem sucuri light, ele nu sunt insa foarte sanatoate
-este intotdeauna mai bine sa cumparam varianta light sau diet a unui produs intrucat nu contine zahar sau grasime in cantitati asa mari.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, interesante idei. La faza cu fructele m-a lovit, cum adica doar 2 pe zi? Si cind ma apuca foamea ce fac, maninc 3 fripturi pe zi sau cum? Iar la faza cu brinza m-a dat gata , pai eu ce ma fac daca imi place brinza si aici nu gasesc decit Feta, cascavaluri sau topita? In rest mi se par reguli de bun simt pe care le stie toata lumea....astept meniurile.
Meniul meu de azi:
MD: 1 mango, cereale cu citeva migdale si lapte de soia
P: un sandvis cu 2 cirnaciori, salata (castraveti si ardei gras)
C: pui cu cartofi la cuptor, mustar, salata (rosii, ceapa, castraveti).
Intre mese: 1 banana, 1 mar, 1 portocala, citeva migdale, 1 ceai verde cu miere.
Carmen, apropo de filme, vinerea asta voi merge la "Casanova" astept cu nerabdare. Mai ales ca tocmai am terminat o carte numita "Carnevale" unde e povestita o parte din viata lui.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana,

Si pe mine m-a mirat treaba cu fructele...dar o stii d-na doctor ce zice . Si pe mine m=a lovit rau cu branza...insa poti papa crema de branza light( eu iau Philadelphia ca imi place).

Si cred ca da, cand ti-e foame papi 1 ou fiert, o salata mare...ceva de genul asta. Sau rontai un castrevete ceva.... Nu stiu ce sa zic...

Revin cu meniurile...

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Delia, noi cumparam Philadelphia light, scrie pe ea ca are 80% mai putine grasimi decat cea obisnuita. Cu fructele... ce sa spun? ca io sunt addicted si nu ma pot desparti de ele. Poate cand ajung in Canada sa ma faca ceva sa mananc mai putine. Eu trebuie sa mananc zilnic cel putin 2 portocale (sau 3 mandarine) si inca ceva - de obicei ananas sau papaya sau alte fructe de sezon. E si f. greu sa te abtii aici unde sunt atat de ieftine si bune si le gasesti tot timpul anului.
Si mie mi-a mai recomandat cineva ca atunci cand imi vine pofta sa mananc un fruct sa iau o rosie in loc sau un castravete sau o tulpina de telina. Nu mai e aceeasi placere... dar cica ar ajuta.
Interesant ceea ce zici tu Ruxandra. SUnt intru totul de acord cu ceea ce scrie tipa respectiva in cartea ta. Incerc sa le pun in practica - dar unele sunt cam greu de infaptuit. Mai zi... le mai selectam. Asteptam si meniuri pe zile.
Multumim mult! Uite cum putem zice si noi ca am "citit" cartea prin ochii tai
Eu mai astept inca o saptamana cu ww pentru ca e ziua lui tati vineri si avem petrecere sambata si v-ati prins ca nu am cum sa rezist degustatului... ca vom avea vreo 20 de invitati, avand in vedere ca e "the last birthday party in Thailand". Ziua mea e in august... deci o vom petrece in Canada.
Ma pregatesc de culcare acum dupa un tenis bun (am renuntat la fitness ca am gasit un teren liber si am intrat direct in paine).
Mai scriem/citim maine. Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Hai si eu la raport, dar mare lucru n-am ce zice. Desi m-am straduit sa mananc mai putin si mai sanatos, cantarul nu l-am impresionat nici macar cu 100g. Azi am mancat 2 oua fierte tari dimineata + ceai antiadipos, iar la pranz 2 pestisori fara piele (macrou) facuti la gratar, care au fost mai gustosi decat ma asteptam (ori imi era mie foame...). Pentru diseara: mere si ...apa. Eu zic ca nu-i mult, astept ziua cand si cantarul va fi de acord cu mine...

Spor la slabit tuturor si la gravidute sarcina usoara.

Mergi la inceput