Nou stil de viatza (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Ioana, bine-ai revenit!!!! Sa ne zici cum a fost! Ai facut poze? Pupici!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si de la mine,

Eu am sarit cafeaua, in schimb beau un pahar de suc de portocale.

Zuzilici, ca tot ma intrebai de cum ma simt: am greturi. Nu foarte pronuntate, nici nu le 'finalizez', e doar senzatia.
Pe tine ce stari te caracterizeaza acum?

Crystina, felicitari!

Mamicadulce, ok, astept raportul tau lunea cealalta. Pot face acelasi lucru toate fetele care tin daneza. Cum doriti voi.
Bafta sa ajungi cat mai repede la cele 75 de kile.

Daria, ei na, pentru 200 de grame nu primesti .
Da' ce-ai mancat ieri de s-a cunoscut putin la cantar?
Servici usor!

Alipiticot, felicitari si tie pentru kg. pierdute!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen, of! Sper sa ai o sarcina ushoara fara prea multe gretzuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, bine-ai revenit! Multumesc de urari!
Spor la curatenie. Cand ai timp, te asteptam cu povesti despre cum a fost.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fetelor.

Si eu la o doua cafea inainte de a ma apuca de treaba.
Crystina sanatate puicutei tale. Acum cind sunt mici sunt fragili, dupa 6 ani nu se mai imbolnavesc asa usor.
Ioana, bine ai revein. Cum a fost ?
Carmen sa stii ca (,) greturile diminueaza pentru al doilea bebe si nu mai ai deloc la bebe 3.
Zuzi eu zic la fel, e o problema de vezica compresata. Cit timp nu e tulbure sau urit mirositor n-ai de ce sa iti faci griji.

Raport : 52,0kg, adica 200g amarite in minus. Sa-mi fie rusine, mi-am facut de cap saptamina trecuta.

Meniul de azi :
- cereale cu fructe uscate si lapte. cafea expresso
- salata de varza rosie, castravete. Un sandwich mic cu jambon. un aurt simplu. o mandarina
- salata de andive cu ceva. un fruct

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Mik, saru'mana! UUU..6 ani,mai avem pana atunci! Oricum si vremea asta..cand e frig, cand e mai cald. Asteptam cu nerbdare primavara! Io zic sa nu te necajesti..bine ca ai slabit macar putin si nu ai pus!

Gata..ma duc la treburi...de fapt incerc..cu pitica printre picioarele mele e tare greu sa faci ceva!

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by justasmallkiss
[Doinitza tu cum te simti draga?Am inteles ca s-au intors parintii tai in tara.De acum incolo o sa o ai pe mama ta ca ajutor...asa ca te rog sa ai mai multa grija de tine.
Onitza ce mai face?E bine sanatoasa?Va pup dulce pe amandoua.

Delia cum mai e cu spaticul?Tot te doare?Cand am citit din urma am observat ca ai intrebat de mine...am fost plecata o saptamana,dar acum m-am intors pregatita sa va plicti iarrrr cu postarile mele lugi.
Sanatate multa iti doresc si tie.

IOANA

Bine ai revenit! Spee ca esti odihnita!
Noi suntem bine, Onitza e cu mama si e tare fericita.
Am foarte multa treaba la servici, in burta am discoteca dar ma simt bine.
Deliutza!

Doina18+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am uitat sa ma cantaresc dimineata... Ce se intampla acum? POt sa raportez maine? sau luati cifra de ieri dimineata? Adica 74 kg.
M-am trezit cam tarziu azi si a trebuit sa ma misc repede... mi-am adus aminte ca nu m-am cantarit abia in masina, in drum spre scoala.
Azi dupa cina (pe care o iau acum) ma duc la fitness juma' de ora si o ora la tenis cu Ioana. Am inceput sa joc si fara profesoara si sunt chiar mandra de mine...
Mai scriu dupa. Tre' sa mai si citesc ce ati scris azi...
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Carmen, am zis ca m-ai parasit pentru ca acum ai trecut la alta categorie. Pe cine mai eu?
Zuzilici, sa stii ca de cind cu spatele asta numai in belele o tin, of nu mai imi trece odata!
Alipiticot, nu fac sport de performanta insa obisnuiam sa merg la sala de vreo 3-4 ori pe saptamina. De vreo luna si ceva insa....pauza....
Justasmallkiss, uitasem ca ai plecat la munte si ma tot intrebam in sinea mea ce-ai patit de nu mai scrii. Dupa ce am scris mi-am adus aminte...Ma bucur ca esti bine.
Crystina, un si tie.
Raportez si eu: stationare, adica tot la 66 kg sint. De sport nu mai zic cind ma apuc pentru ca de fiecare data cind zic ca ma duc la sala se intimpla ceva si nu mai ajung asa ca va spun dupa ce vin de la sala, daca voi mai ajunge acolo anul asta.
Nu mai stiu cine mi-a zis ca inotul e bun pentru spate, asa auzisem si eu, din pacate nu prea ma impac cu el. Era sa ma inec o data la strand in tara si de atunci am retineri cind e vorba de aceasta activitate. Pot sa inot un pic, dar tot mi-e frica de apa.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata fetelor,

Eu inregistrez inca 72kg,nu de alta dar sambata a fost ziua sotului si am papat tort, am baut vin ...asta e.

Deci porcul de rigoare va rog...

Vroiam sa va spun ca mi-am cumparat cartea Mihaelei Bilic si am citit-o in weekend...este destul de interesanta. M-am hotarat sa urmez sfaturile ei de acolo, desi cel mai greu mi se pare sa combin proteinele cu glucidele, pt ca mi-a cam intrat Monti in sange . Daca vreti sa va fac un rezumat scurt, spuneti-mi si am sa o fac cu mare placere.

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput