Nou stil de viatza (83)
Raspunsuri - Pagina 13
mephala30 spune:
Buna!
Cateva cuvinte sa va spun. Va multumesc inca o data pentru urarile voastre. 
Delia, chiar n-am inteles si m-ai facut curioasa: cum adica te-am parasit?
Nu scapi tu asa usor de mine.![]()
Crys, sanatate puiului! Sper sa nu fie grav si sa treaca repede. 
Sigrid, Mamicadulce, nu fiti necajite. Daca ati intrat in hora, jucati pana la sfarsit. Sper sa merite si voi sa fiti multumite.
Dragelor, va
pe toate, sunt cam obosita si fara chef de scris.
Ma bag in pat si ma uit la film: 'Lost'.
O seara placuta va doresc!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
alipiticot spune:
Buna seara fetelor!
Eu am cam trisat putin sau mult....depinde de aprecierea fiecaruia.
Sambata am mancat la pranz pui cu salata cam o pulpa si jumatate,dupa parearea mea mai putin decat jumatate de pui....iar spre seara am luat cateva guri de coliva ,nu am putut sa nu mananc...dar nu am mai mancat cine,ouale si nici dimineata nu mancasem painea.Eu zic ca si calorii s-au scos.Iar azi nu am avut miel,am mancat o pulpa de pui pe la 5 dar am mancat 2 mere,o lamaie si cateva seminte....asta e....
In rest eu am slabit binisor,si eu am vazut intr-o zi o crestere mica nu mai stiu cand joi sau vineri dar per total sunt cam 2,5kg ....asa aproximativ.Dar se cunoaste.Eu nu renunt si m-am simtit asa prost ca am cam trisat ca sunt hotarata sa nu mai gresesc deloc si de asta am si povestit ca astept bataie 
mamica dulce si sigrid eu cred ca sunt reactii ale organismului la dieta,nu trebuie sa va lasati....la sfarsit va fi bine.
zuzi maine mai fac un test de sarcina...am mai facut dar era negativ.O sa vad,dar tare ma gandesc eu ca de la alaptat au luat-o hormonii razna....
Crystina cum ai facut tochitura fara ulei,ca trebuie ochiuri si carnat prajit....eu ii mai fac sotului dar eu am evitat sa mananc chiar si in zilele fara cura ca mi se parea o farfurie cu kg depuse....
allain felicitari pt cat ai slabit si bine ai venit!ne spui si noua reteta sau ne lasi asa?
o seara buna ,buna!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
crystina spune:
Carmen, noapte buna si multumim de urari!
Paula,eu carnat nu am folosit..numai carnita macra de porc, facuta in craticioara Tefal fara pic de ulei..oul la fel l-am facut fara ulei tot intr-o craticioara Tefal. Si paine nu mananc asa ca am facut putina mamaliga. Yum-Yum!
Fetele cu daneza..bafta in continuare! Sper sa treceti cu bine!
Noapte buna!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Zuzilici spune:
Saluti tuturor! 
Of, of MamicaDulce si Sigrid lasa c-o sa fie bine. Stiu eu ca n-o sa va inecati ca tiganul la mal. Macar ca sa va demonstrati voua cat de puternice sunteti si ce vointa de fier aveti si tot n-ar trebui sa renuntati la dieta.
Crystina sanatate multa lui Lily si sa speram c-o sa coboare repede nivelul stresului la tine. 
Delidana sanatate multa si singura ta salvare e sa te reapuci de sport. Esti cumva stresata? Asta-i un alt motiv pentru organism sa inceapa sa clacheze. Ai grija de tine. 
Allain bine-ai venit
si spor la slabit. 
Cookie cu tot ambatul din lume n-as reusi performanta ta. Sa merg la chinezesc si sa beau doar apa ... nu-i de mine asa tortura. Felicitari. 
Clara la tine ploua, la mine ninge. Si ninge asa de frumos de-ai zice ca cerne cineva de sus.
Din pacate nu se aseaza ca-i destul de cald, dar nu ma plang ca-i un spectacol de vis.
Tensiunea s-a reglat si sunt mai bine, dar am intrat in faza cand merg la WC de 10 ori pe zi. Nu stiu daca am racit sau doar apasa pitica pe vezica, cert este c-am facut carare.
Poate c-ar fi cazul sa dai raportul, ca sa vada si celelelte 'daneze' daca se incadreaza in 'standard'. ![]()
Doina ma bucur ca esti bine. Servici usor si ai grija de tine si bb. 
Carmen bine-ai revenit.
Cum te simti?
Tzuni gata plimbarea la Paris? Te-astept cu impresii si poze. ![]()
Fetelor weekend placut in continuare si un raport excelent maine.
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
allain spune:
Neata la toata lumea!Pai de la 86 kg la 63kg am slabit in 2 etape in aproape 3 ani.Initial am tinut ciorba de varza,am slabit de la 86 la 74 in 1 luna,dupa care am mincat relativ normal,fara grasimi si dulciuri si m-am mentinut 1an.Apoi am incercat din nou ,ciorba si nu am mai slabit nici un gram.Apoi am incercat o alimentatie mai normala,adica fara grasimi deloc,dulciuri,doar legume si vegetale,fructe.Carne,o data pe saptamina,oua o data pe saptamina,brinza o data pe saptamina,peste la fel.Am mai slabit inca 10-12kg ,dar in aproape 4 luni,anul trecut in vara.Acum incerc sa tin la fel,sper sa mai am rabdarea de atunci.As vrea doar 6-7kg acum,sper sa reusesc pina la vara.Va pup si numai bine!
crystina spune:
Neata girls!
Pentru raport: am dat jos aproape un kilogram. Deci -900 de grame.
Bucuria este cu atat mai mare cu cat nu prea mi-am refuzat nimic saptamana asta..am mancat cam ce-am vrut, in cantitati mai micute decat cele normale si fara exagerari. Super!
Astazi pap asa:
- doua felii toast cu putzin unt de masline
- o cana de ceai
-supa de rosii cu cateva crutoane
- mancarica de ciuperci
- o feliutza de branza cu struguri
La sala nu ajung pentru ca o tin acasa pe Lilly care e racita bocna (iar!)..dar m-am inscris din nou la pilates si am primul curs joi seara.
Zuzisaru'mana!
De-acum m-am obisnuit cu racelile astea..asteptam cu nerabdare primavara. 
Pupici la toata lumea!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
alipiticot spune:
Neata fetelor!
eu iar la cafea cu voi dupa 2 zile pauza.
la raport 58,2 ieri la sala.eu sunt multumita daca ajung la 56 e perfect.apoi duminica vreau sa ma mentin iar de luni incep cu o forma de disociat ca sambata de pe 18 am o cumatrie si vreau sa incap in hainele de dinainte de sarcina.....Numai ca acum sambata ,e ultima zi de regim dar e ziua raisei,taiem motul si voi pregati cate ceva bun....sper sa ma pot abtine.Eu cred ca da.
Crystina e mai bine fata?dar la tine mamica dulce?ca tare bolnaviori a-ti mai fost.....
Delidana tu faci sport de performanta?
O saptamana buna si fara tentatii!
Multa putere danezelor si nu numai.Suntem inca in formatie completa?
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
szivarvany spune:
Vreau porcu`, am 75 de kg, am pus 200 g pentru ca am mancat ieri ...
O saptamana faina va doresc, fara abateri !
Revin cum ma lasa munca !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mamica dulce spune:
buna dimineata dragelor...cat imi place subiectul asta,dis de dimineata intru pe net,sa bem cafeaua impreuna
Se pare ca al meu cantar a luat-o razna,a simtit ca m.am suparat pe el rau de tot si s-a miscat binisor in jos!
eu raportez lunea viitoare,nu m.am gandit serios sa renunt ieri...tin si saptamana asta si de luni,impreuna cu sigridutza,facem un fel de danezua,asa cum a facut eftimie...chiar,cum a mers saptamana asta,care sunt rezultatele?
Eu am o nunta pe 6 mai si vreau sa ma imbrac cu rochia mea de la banchet,cand am absolvit facultatea...si eram deja gravida in luna a cincea
(inca aratam superb, nimeni nu stia ca sunt la dublu si rochia e mica,neagra,decoltata...
..abia astept sa-mi vina iar,probabil pe la 75 de kile ma risc sa o probez
..ca si celelalte fuste si rochite dinainte.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.M-am intors si eu acasuca din pacate cu ceva sute de grame in plus.
Carmen pt raport 58kg...+500gr.
Tot pt Carmen,felicitari multe multeeeee,sa ai parte de o sarcina si nastere usoara si un bebe sanatos.Ma bucur tare mult ca ti s-a implinit dorintza atat de repede.Motanelul dulce ce mai face?Chiar m-am uitat acum ceva timp peste poze...ce mult a crescut si e frumos de imi vine sa-l mananc tot cu obrajorii lui rotunjei si ochisorii mariii si albastri.
dulce si pe el si pe mami si samburelul din burtica.
Felicitari si fetelor care tin daneza pt ambitia de care dau dovada.
Sigrid si Mamicadulce,nu renuntzati...sunt sigura ca o sa scapati de cateva kg bune pana saptamana viitoare.Deja ati trecut peste ce a fost mai greu...ar fi pacat!!!
Succes in continuare.
Cristina,offf iar e bolnavioara mititica?Ii doresc sanatate multa si refacere rapida.Eu am lasat azi piticotul si la somnul de pranz la gradi.O iau la ora 2.
Zuzi si eu faceam carare la toaleta,asa ca nu cred sa fi racita.Cand eram in ultimele luni de sarcina,am primit apartament mai mare de la stat si tot mergeam noi prin magazinele de mobila sa vedem ce ne-ar place sa ne luam...si sotul stia...cand intram in magazin trebuia sa merg la toaleta...inainte sa iesim din magazin iar toaleta...pe drum spre casa il grabeam...normal pt ca trebuia sa ajung la toaleta.
Tu cum te simti?Papusica e activa?Mai putin si o sa iti ti minunea in brate.
Doinitza tu cum te simti draga?Am inteles ca s-au intors parintii tai in tara.De acum incolo o sa o ai pe mama ta ca ajutor...asa ca te rog sa ai mai multa grija de tine.
Onitza ce mai face?E bine sanatoasa?Va pup dulce pe amandoua.
Delia cum mai e cu spaticul?Tot te doare?Cand am citit din urma am observat ca ai intrebat de mine
...am fost plecata o saptamana,dar acum m-am intors pregatita sa va plicti iarrrr cu postarile mele lugi.![]()
Sanatate multa iti doresc si tie.
Fetelor am la treaba de nu imi vad capul..."ma bag in priza" pana la 2 cand merg dupa piticot sa termin.
Pup pe toata lumea...si fetele noi carora le urez bun venit... si cele vechi ...Cami,Mariana,Georgiana,Mia,Carmen E,Tzuni,Daria,Mik...s.a.m.d.
Ne mai auzim.
IOANA