Cluj rulz! (35)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
tuchi spune:
am intrat sa dau pe afara!!!!!!!!! sint asa de happy!!!!!!!
mica noastra intilnire de dimineata mi-a mers direct la suflet, asa de tare mi-a placut ........ vorba roxanei "va jur". fetelor ca sinteti doua scumpe.
in plus tocmai am mai primit o veste f f buna (multumesc vestitorului) .
nonna, am mai ? de tine dar acum vad de ce ai disparut! spor la treaba si la vladut.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
[quote]Originally posted by tuchi
am intrat sa dau pe afara!!!!!!!!! sint asa de happy!!!!!!!
mica noastra intilnire de dimineata mi-a mers direct la suflet, asa de tare mi-a placut ........ vorba roxanei "va jur". fetelor ca sinteti doua scumpe.
......idem!!!!....neaparat, da' neaparat trebuie sa repetam figura!!!
Va !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
![](images/user_man.png)
stefancorina spune:
Mai, fetelor, mai. Ajutati-ma cu un raspuns: cam cat se palteste o bona la 10 ore/zi de luni-vineri. Am mai tot pus intrebarea asta dar se pare ca nu va pasa.
Boca Daniela spune:
Va salut calduros dragi mamici din cluj ! Va citesc de mult si vreau sa va intreb daca ma primiti si pe mine in clubul vostru.Sunt mamica lui Alex, un baietel blondut cu ochisori albastrii si tare neastamparat ,care are 1 an si 6 luni.Tare as vrea sa mai povestesc cu mamicile din cluj .Eu sunt noua pe forum si va rog sa-mi scuzati eventualele greseli dar sper sa ma descurc.Va pup mamici si puisorii vostrii!
.
boca
carrie spune:
hielau hielau
am incercat sa ajungem dimi la Mc, da n-am reusit, am ajuns in schimb dupa masa de a revolutionat Theodora sectoru mingi.si ,spre stupoarea mea cand se plecam ma intreaba"da ceva de papa nu-mi dai?"sic spre stupoarea mea ca nu i-am dat papa de la Mc ever.si m-am tot zgait si in final i-am luat din oferta aia de acuma cartofii aceia cu bacon si mozzarella, care tare i-au placut si chiar nu-s rai tare.imi pare rau ca nu ne-am vazut fetelor.
vreau sa va zic ca a dormit fetitza 3 ore la amiaza si noi pe langa ea, de cand m-am trezit n-am stiut pe ce lume is...
Mariana , pot si eu sa-ti aduc miercuri CD cu niste poze de imprimat asa-i?cu cat sunt la tine?
nonna, bine ai revenit printre noi, ce zici , nu il aduci pe Vladut la intalneala?
Roxa, hai sa lasam pe vineri intalnirea, fine by me, numa sa nu am vreo sedinta ca m-am ras.deci am o rezerva da promit sa incerc.si as vrea daca se poate i reusesc sa o intaind se ne vedem chiar pe la 16,30-17.
Corina, eu stiu ca una din fete ti-a raspuns legat de bone.eu personal n-am zis nimik ptr ca nu am cautat niciodata avand soacra disponibila in dotare, dar am intrebat si cam cu 4,5 mil se platesc 10 ore.
va pupam, noapte buna
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
carrie spune:
Oana, io-s vestitoru, asa-i?succes si sa-ti foloseasca.
te pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
tuchi spune:
am scris raspuns la corina si mi l-am sters singuraaaaa
corina draga, nu te supara asa de tare ca intr-adevar a raspuns una din fete (scuze dar nu mai stiu care) si asa cum scrie carrie de la 4 -5 mil in sus, depinde de factori ca virsta copilului, daca face si alte activitati (menaj, gatit, cumparaturi...), cita pregatire si experienta solicita fam ......
mariana tache spune:
Hielau si de la mine!
Corina, vin si eu cu afirmatia ca una din fete a raspuns la solicitarea cu bona!!! Eu nu am zis nimic, in necunostinta de cauza
Daniela, bine ai venit printre noi! Ne bucuram cand se ingroasa randurile! Vrei pe listuta? Spune si se rezolva (asta obliga la prezenta )
Oana, pt ca esti asa activa!
Mai, care v-ati vazut azi? (ca am uitat) Oana, Florina si
Cristiana, 9000 lei/poza digitala. Poti sa aduci CD miercuri. Nu iau comision la transport
Roxana, te-am pomenit azi la biserica..jur
Mei, fetelor, care sunteti secretoase (Oana+Cristiana), sa stiti ca faceti sange rau si nu e bine; nu mai pomenitit de secrete pe aci ca io mi-s curioasa (si mai stiu si alte curioase
)
Deci ne vedem vineri pe la 16.30-17! Sper sa ne iasa figura!
Svety, tu pe unde umblii? cam lunga absenta; sper ca sunteti ok.
Finutza, voi? Cum a fost la Mures? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am uitat sa va spun ca sunt in aceeasi stare de kk, ba mai accentuata.
Si cand ma gandesc ce zi ma asteapta maine (adica azi)...ma ia cu frig. Sa va spun in mare ce am de facut maine:
-pana la amiaza trebuie sa duc un DVD la o firma cu o filmare de-a mea si sa ma intalnesc cu un tip pt a discuta o afacere (pe langa activitatile casnice de a hranii cupchii, treaba care la noi dureazaaaaaaa)
- dupa-masa am alte 2 intalniri: trebuie sa conving un tip ce faine poze facem noi la nunti si sa ma intalnesc cu altul pt alta afacere (deci, mane ma vad cu 4 gagii
; bine ca am realizat faza; trebuie sa ma aranjez
)
- 17 - reflexo
- 19 - masaj
Oare cand ma mai ocup de poze??? Dar de copii?
Va pe toate si va doresc o saptamana prolifica!
Ps. Florina, intre intalirile mele cu barbatii poate reusim maine si ne vedem in oras; ce zici? Dau un tel, ok? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Vad ca nu prea v-a fost dor de noi. Am fost la socrii si in seara asta am venit.
Pisica a mancat papa lui Dani. S-a suit pe masa in absenta noastra si a furat din castronas bucatica de piept de pui, pe care o pregatisem pt. mixat. Am fost traumatizata, deci nu radeti.
Ma duc sa ma culc.
Mariana, ia o ca ti-am lipsit de la povestile nocturne. Mihai ma tot intreaba daca nu stii nimic de toner.
Sunt deprimata, deci exist. Noapte buna.
mami de dani
, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz