Cluj rulz! (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

....no, spuneti si voi! Aseara am zis ca o trec pe Daniela pe lista, dar nu e nicaieri ...ma duc acum...

machetutza ; ce faci la ora asta prin zona??? nu ai somn?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Mariana, Florina, multam de invitatie!
Da' cred ca nu pot ajunge. De la 6 am un copil la pregatire si nu poci a-l anunta amu pe ultima suta de metri.
Nashica, ma usuc daca nu aflu ce invarti? Ma tot macin citind mesajele tale si caut subintelesuri? O fi vorba despre ceva ce mi- ai zis cand am fo la plimbarica prin zorilor cu bebeii?
Please spune- mi cumva! Sau trimite sms/ mail! PLEASE!!!!!
Repede ca nu pot dormi la noapte. Si ma gandesc deja la ceva si nu as vrea asta. Dar daca crezi ca e mai bine pt voi........

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

finutza, hihihihi, nu-i la ce te gandesti! Si daca imi ies afacerile nu mai plecam deloc! Pacat ca nu poti veni maine! Vezi daca nu intri pe DC decat noaptea?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am scapat de-o grija! Da amu imi pun alte intrebari! Imi trimit mail sau sms? Ce mai face Simon? Cum papa?

pozici

Mergi la inceput

nu-ti trimit nici mail nici sms
Mai fierbi asa in suc propriu pana ne vedem. Oricum nu iti zic numai una din faze, care are termen de realizare cca 1 an zi jum, ca sa nu te tin atata in suspans; dar de cealalta nu iti zic numai daca ne iese, deci nici sa nu ma intrebi, ok?
Simon e ok. Papa din ce in ce mai bine. La masa de supa am ajuns de nu completam cu lapte numai cu vreo 60 ml. Suntem pe drumul cel bun. La fructe ia cca 200 ml piure, iar cereale ii pun 3 linguri in lapte.
Voi? Nu mi-ai zis cum au fost bunicii cu Alex. S-au descurcat? Au fost incantati?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

oki- doki! cum spui tu!
Am uitat: bunicii au fost tare fericiti si au zis ca-l fura in MM........ dar nu-l dam! Nici Alex nu cred ca a prea avut mare treaba. Ca am tot sunat sa testez ce se intampla.
Am mai uitat sa- ti mai zic ca kk Cristina are deja 19 saptamani. Si am vazut o chestie faina la ei: investigatia eco pe caseta video. L-am vazut pe bebe dand din manute di picioare si....... tragand o tranta. E super fain. Toata ziua vizioneaza caseta.

pozici

Mergi la inceput

Ha, ha, ce fain cu caseta! Mi-ar fi placut si mie sa am asa ceva; e o amintire super; imi imaginez ca echivaleaza cu filmarea nasterii. Cred ca-s super fericiti. Si tu la fel, nu? Numai bine, cand vorbesti cu ei, nu mai ai de ce sa te simti stanjenita.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mor de somn. Fug. Dar imi pun ceasul sa sune la 6 dimineata, ca deja sunt in criza de timp.
Asa ca va spun noapte buna....iar peste 4 ore si buna dimineata!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Dupa cum v-am promis..., iata-ma-s cu forte proaspete... .
Sa aveti o zi minunata!
Fug la lucru.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza. Tocmai i-am pregatit pachetul cu mancare lui Mihai si ma duc sa-l trezesc.

Dani s-a trezit de cateva ori noaptea; batea si zgaria capatul patutului ca un soarece. Aveam impresia ca ma rup in doua cand il luam in brate. Aseara pe la 11 Mihai mi-a facut un masaj cu ulei de levantica si am adormit instant.

Codruta, mersi de sfat: i-am dat aseara cereale si a mancat ca spartul. S-a mai linistit. Nici nu pot sa-l infoi de cereale...asa ca FETELOR SFATUITI-MA CE SA FAC!!!

MARIANO, nu-mi place ca nu pricep nimic din ce tot zici acolo! Ia fii mai succinta! Cum facem sa-i dai lui Mihai negativul filmului de la intalneala aceea? Trebuie sa-i completez albumul. SA-MI SPUI, TE ROG.

Intalneala faina azi.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput