Cluj rulz! (35)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by tuchi
simona - tot am vrut sa te ? de spray-ul cu propolis ce si cum, se poate da la copii? cred ca si eu vreau unul de incercare daca se poate.
Se poate da la copii, este spray cu propolis si aloe de la Aboca, costa 200.000 lei la pachet cu un ir de buze cu propolis. Eu la Cluj n-am gasit, e drept ca nici n-am cercetat chiar toate farmaciile, de la Bucuresti am luat de la farmaciile Help Net, este vreuna in Cluj?
Are un tubusor articulat astfel incat sa poti pulveriza direct in gat, e bun la gust si n-are contraindicatii. De fapt n-are nici o alta substanta in afara de cele doua.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Simona e farmacie Help net langa piata M.Viteazu.Multumesc de ideea cu Mozart.Mie imi place tare acolo.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Hi!!!
Roxa-boxa, poi io vreau, da' recomandati-mi ceva, mai gagici, ca nu stiu ce sa vreau!
...drum bun la bucuresti, draga mea!
Oana, a doua oara???? ntz, ntz, ntz...inca una si cerem exmatricularea!!!!
Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
machetutza spune:
fetelor, ce dor mi-a fost de voi!!!
eu am inceput serviciul pe 1 febr. , pe deasupra mai sunt si in sesiune, pana pe 11 febr.
asa ca, nu prea am avut cand sa intru pe dc. am citit pe diagonala ce ati scris si as vrea sa vin si eu cu Lucian, la Florina
Florina vrem si noi adresa , pls! Incercam sa ajungem...
Cristiana- scuza-mi indrazneala, dar sunt si eu foarte interesata de acel curs de la Directia Muncii. acum lucrez pe partea de salarizare, dar in curand voi avea si atributii din domeniul resurse umane; ar fi o comoara pt mine acest curs.
Oana draga, chiar ca umblu de nebuna in ultima vreme... il pupam pe Dragos si pe Medeea - ca o stim si pe ea din poze
Mariana - si tu esti "in priza" in ultima vreme! ce mai face Stefan? te duci la Florina maine?
bun venit Daniela!
Svety- frumoase pozele!
va pupicesc pe toate!
Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Buna seara!!
Vreau si eu sa comand un tort pentru 9 februarie. Unde il fac bun cel cu martzipan? Ca io din ala vreau.
Tuchi . Am gasit greu numele, ca sa ne placa la aman2.
Svety, fi tare! Maine va fi mai bine, ai sa vezi. Eu cred ca are Dani ceva toane.
jozsaerika si eu papam la Agape cand eram gravida, ca nu aveam chef sa gatesc nimik, Bine am facut, ca acuma....... nu prea mai am timp de din astea.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
baby-boom spune:
Simona(machetutza), pliiiz, activeaza-ti mesajele private din profilul personal, sa pot trimite adresa!
...n-as trimite-o asa pe public!!!!!
Mai vrea cineva adresa?
Hai mai fetelor, ca trebuie sa ne intalnim....am zis ca n-o zic asa da' vaz ca n-am incotro.....s-ar putea sa fiu un soi de "pasare rara" ..si scumpa la vazut, caci sotiorul meu drag pregateste terenul pt. o schimbare de domiciliu, via Roma
..inca nu-i 100%(va fi doar in momentul cand plecam...ca asa-s io, mai carcotsha), dar 99% cam da
...sa vedem cum rezolva cu locuinta, sediu de firma pt. noul punct de lucru, samd.....uuufff!
Va pup
p.s. Stanca, Roxa vorbeste de cofetaria Jazz...aia vis a vis de domo, pe baritiu....la colt, aproape de parcul mare
Pa, gagici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
Boca Daniela spune:
Salutari la toate fetele !Am vazut ca intrebati de Agape , eu am facut botezul acolo si am fost foarte multumiti, preturile nu sunt asa mari si este fainut, eu si sotul am mancat de cateva ori acolo si a fost super mancarea, asta acum un an jumate ca in ultimul timp nu prea am avut timp sa iesim.
Mariana multumesc mult de tot pentru ajutor, sper in seara asta sa am timp sa ma ocup de poze, daca nu reusesc sa le pun iti cer din nou ajutorul ca am vazut ca esti foarte amabila.Alex este nascut pe data de 27iulie 2004, asta pentru listuta.
Ralucames ce faci, sper ca esti bine si tu si Stefi!
Machetuta multumesc mult pentru urare.
Va pupa mami de Alex.
boca
roxana1974 spune:
Ciao gagici. Mai stau o tzara pe net inainte sa ma culc..poate vine si Mariana...dupa cum v-am zis 2 zile lipsesc din zona si poate vineri nu am cum sa accesez DC de la job asa ca daca va hotarati la ora intalnirii de vineri, musai sa ma sune careva din voi.
Flo, stii ceva? Daca vrei ceva de la Body Shop, n-ai decat sa-mi dai un sms...dar avand in vedere ca poate pleci in tzari straine si frumoase poate vrei sa economisesti banii si nici nu vrei sa incarci bagajele ... anyway, daca vad ceva superinteresant si ma duce gandul la tine te anuntz negresit.
mai vin...
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
mariana tache spune:
Saluti a tuti ; asta ca sa nu arat supararea dupa Florina
!
Ca de obicei in ultima vreme...si la ora asta sunt pe mare fuga...nici azi nu am facut nici o poza ...sper sa gat o data ca nu mai pot!
Maine ne vedem la Florina (pt ultima data ) si pove mai multe acolo!
Oana, Roxana, imi pare rau ca nu veniti si voi maine!
Oana, atentie maxima la curs. Si mie mi-e fff dor de voi!
Roxana, sa ai drum bun! (si pe mine ma asteapta cateva drumuri de Bucuresti ) Mai esti prin zona? Nu prea cred!
Fetelor, va mai spun una si cu asta plec: stiti ca azi am facut sfestanie la casa. Ei, am avut treaba in oras + m-am intalnit un piculet si cu Florina si am uitat ca vine popa la sfestanie . Pe bune! Mi-am amintit pe la 17.20 cand eram inca in oras (la 18 sosea preotul)! Am fugit repede acasa cu taxi...am gasit o mamica neagra de furie pe mine (pe buna dreptate)...nu am mai apucat sa fac nici un platou...l-am servit pe preot cu fornetti
cumparat din inspiratia Florinei........concluzie.....musai imi trebuie agenda, ca asa nu mai merge!
....m-am ramolit rau de tot
Gata. Daca se dovedeste ca am companie, poate mai trec Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
machetutza spune:
cred ca-s batuta-n cap , ca nu am reusit sa-mi activez PM, din profilul personal
...mai incerc maine dimineata, de la servici
Florina te rog sa-mi trimiti un mail pe machetutza@yahoo.com, sau pe messenger cu acelasi id.
Simona