Cluj rulz! (35)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
jozsaerika spune:
saluuuuuut fetelor
si eu fac eforturi sa nu cad in pasa proasta , desi nu prea am de ce sa ma plang...la serviciu e OK.. bine chiar...sotzul aerian ca de obicei...copilul pe vindecate...si totusi pluteste ceva in aer care ma indispune
pe cine intereseaza nutritionist : nu stiu daca e buna sau nu dar a fost o tipa nutritionista la noi la listari si i-am cerut nr. tel. 0744.670.737
pt.asigurari....pe mine m-a convins o tipa de la Allianz Tiriac daca doriti nr. ei :0742.032.043
legat de Agape...eu am luat masa de pranz acolo cat am fost insarcinata ..si mi-a placut f. mult + nenumarate chefuri de la sotzu de la serviciu s-au tinut acolo si a fost super...
ce mi-ar placea sa vin si eu la intalneala dar nu stiu daca pot....socrela are acum grija de copil si nu vreau sa profit de bunatatea ei.
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carrie spune:
fetelor, o intrebare rapida:de unde sa cumpar bilete la Iris?nu ne vedem si la concert?
Erika, hai maine cu Norbert la intalnire, sau nu e ok inca?
Oana cum a fost la curs?
Florina noi venim maine, sper sa nu intervina nimik.
si eu sunt chiauna, am, desi ma lupt cu ea, o stare de blegeala cauzata si de chestia de ieri de la job...poate avem si o astenie chiar daca nu e primavara.
si aporpo de insomnii, nu a fost luna plina sau ceva?ca si Theodora s-a culcat numa la 10 jumate desi am pus-o in pat la 9 ca de obicei
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
baby-boom spune:
Hmmmmm....nu-mi place deloc!!!!...si eu am primit pe mail reclama la firma uneia de pe forum
....nu'jtiu ce cu imprimeuri pe haine!!!
Roxu, ti-am trimis mess pe messenger....ca sa ai adresa subsemnatei..
...
Cristiana, "arunca" si tu cu adresa ta!!!...si restul gagicilor!
.....bilete la Iris 100% gasesti la Hollywood music&film...io asa cuget!!!!
Mariana, ne vedem in oras!!!
Va pup
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Fetelor unde pot eu sa comand un tort frumos si care sa-l poata consuma si copii in Clujul asta?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
carrie spune:
Stanca eu de la Nicola am comandat tort de fructe ptr copii.este la Central si in Marasti.
adresa de messanger a mea este : cristiana_gavris. doritoarele sunt rugate sa ma apeleze.
pup iu all
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
roxana1974 spune:
Fetelor, pe scurt, ca-s de la job (sefa e in sedintza)!
Stanca, eu nu as avea un stress in a lua un tort cu mascarpone si fructe de la Caprice (cred ca se numeste "Capriciu")
Gagici, Simo, pentru Vineri, io vreau la Agape, ca n-am mai fost de un secol. Astept propuneri referitoare la ora! Stanca, de ce nu poti veni Vineri ??
Mariana, nu am ajuns la CD, dar poate ajung azi
E ultima zi cand primesc cereri pt Body Shop, Flo, zi daca vrei ceva! Maine nu stiu daca pot intra pe DC...
Roxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
asi spune:
Caprice unde e ?
Roxa vineri la 6 vine Ioana la masaj si nu stiu unde imi va fi barbatul.Cred ca pleaca joi la Bucuresti si nu am cu cine sa-l las pe Razvan.
Familia mea
Razvan
tuchi spune:
raspunsuri urjente:
svety - nu se prea fac intilniri in we pt ca atunci mai toate (mai ales cele care muncesc deja dar nu numai) stam pe acasa cu familionul, cam de aia se prefera serile din timpul saptamanii.
erika - multumesc de nr. de tel.
carrie - cursul a fost ok, exact ce imi trebuia pt ca legislatia s-a schimbat mult din vremurile in care o puneam in practica asa incit numai bine ma pun la punct cu teoria.
asi - noua ne face praji (in special cremes) si torturi aniversare o tanti din zona, le face acasa dar e f curata si n-am avut niciodata probleme de 5 ani de cind am cunoscut-o. nu face o mare varietate dar ce face face bun. daca iti suride ideea, da un semn.
florina - tare mi-e necaz ca miercuri nu putem veni din cauza de curs. sa ma pui mativata, te rog
dulci la bujorica.
mariana - ca tare ne e dor de voi.
roxana - nu cred ca apuc miine sa mai scriu asa ca, drum bun si ai grija de tine!
simona - tot am vrut sa te ? de spray-ul cu propolis ce si cum, se poate da la copii? cred ca si eu vreau unul de incercare daca se poate.
la corduta - vreau sa-i spun de 10 pagini ce tare imi place numele Petra, stiti cit de tare, de ma usc nu alta.
la toate fetele, cucuietele
machetutza - pe unde bintui de nu dai un semn?
opriti-ma fetelor ca m-a apucat limbarita se pare
asi spune:
Oana multumesc!
Familia mea
Razvan
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by asi
Fetelor unde pot eu sa comand un tort frumos si care sa-l poata consuma si copii in Clujul asta?
Familia mea
Razvan
Eu am luat in Decembrie de la Mozart, 500.ooo dar bun de n-am stiut de noi. Cu fructe si cu branza dulce.